Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha senin anlatmalarını ragmen hala sorun cikariyorsa bi sonraki muayenede yine tutacaksın kollarından bacaklarından, çıkıp sakinlesince yine anlatacaksın; ben sana anlatmıştım bunun gerekli olduğunu fakat sen yine izin vermedigin için tutmak zorunda kaldım özür dilerim diyeceksin. Sen izin versen böyle olmaz diyeceksin, yine bana güven ben yanındayım muayeneye izin versen hemen işimizi halledip çıkarız aslında diyeceksin... Gerekirse sen muayene olacaksın elli kere görecek seni muayene olurken, normal olduğunu anlayacak... Ya sen öğretmensin bilmiyor musun bunları

Kusura bakmayın ama ben sizin bire bin katarak anlattığınızı düşünüyorum. Grip için gittiniz doktor ya alerjidir ya reflüdür mü dedi? Sonra da öyle yolladı mı yani doktor? Grip reflü ne alaka? Ben bir doktorun böyle üstünkörü muayene yapıp yollayacağına inanmıyorum.
Burun akıntısı vardı.Biz grip olarak gittik.Ama sadece burun akıntısı olduğu için ve uzun sürdüğü için grip olamayacağını alerji yada reflunun burun akıntısı yapabileceğini.soyjedi.Gecede fork fork ses geliyordu.3 alerji ilacı veri şurup ve 2 sprey.3 reflu ilacı verdi.Ama ben hiç tatmin olmadım.Online bir çocuk doktoru buldum.Allah razı olsun kendisinden burunda ödem oluşmuş olabileceğini söyledi.onun yöntemiyle ve tek ilaçla atlattik

Ha senin anlatmalarını ragmen hala sorun cikariyorsa bi sonraki muayenede yine tutacaksın kollarından bacaklarından, çıkıp sakinlesince yine anlatacaksın; ben sana anlatmıştım bunun gerekli olduğunu fakat sen yine izin vermedigin için tutmak zorunda kaldım özür dilerim diyeceksin. Sen izin versen böyle olmaz diyeceksin, yine bana güven ben yanındayım muayeneye izin versen hemen işimizi halledip çıkarız aslında diyeceksin... Gerekirse sen muayene olacaksın elli kere görecek seni muayene olurken, normal olduğunu anlayacak... Ya sen öğretmensin bilmiyor musun bunları
Benim oğlana tabure aldım lavaboya boyu yetsin elini yıkasın diye. Yok anam yok o tabure lavabonun önündeyse asla üstüne çıkmıyor çıldırıyor ağlıcam diye. İki gündür babasıyla tabureye çıkıp yıkıyoruz ellerimizi. Hatta ben bazen bir iki dans figürü de yapıyorum pavyonda masaya çıkan kons gibi.

Hepsini yapıyoruz zaten.her defasında.Hatta doktor önce eşimin ateşine bakıyor.yapmazmiyuz ya.evde sürekli doktor setiyle ounuuz.Doktora güden iyileşiyor fakan

O nasıl doktor ya çocuğu görmeden ilaç yazıyor?
Özel muayeneane doktorlarının hepsi öyle.Ama yenidogandan itibaren takipli.Cocugun bütün verileri ekranda.ozel.hastane değil yanlış anlaşılmasın.bizw özel.bir durum.degil yani.Siz yazıyorsunuz çocuğum.bugun ishal oldu şu prebiyotigi zinco yu vs kullanın,2 gün içinde geçmezse gelin diyor

Hepsini yapıyoruz zaten.her defasında.Hatta doktor önce eşimin ateşine bakıyor.yapmazmiyuz ya.evde sürekli doktor setiyle ounuuz.Doktora güden iyileşiyor fakan
O zaman devam hepsine sonsuza kadar devam gerekirse, bunları yapmak çok yıpratıcı olabiliyor anne baba için, o yüzden yardım almani tavsiye etmiştim.. annelik zaten zor, bir de zor çocuklar normal kalmak imkansız... Sen de kendinde farketmedigin sorunlar yaşıyor olabilirsin, farketmememiz o sorunların olmadığı anlamına gelmiyor, bir uzmana kendin için danissan bak bunca insan çocuğunu dert ettik içimize gecenin 2sinde uğraşıyoruz... Yarın ise gidicem ben 😒

Benim oğlana tabure aldım lavaboya boyu yetsin elini yıkasın diye. Yok anam yok o tabure lavabonun önündeyse asla üstüne çıkmıyor çıldırıyor ağlıcam diye. İki gündür babasıyla tabureye çıkıp yıkıyoruz ellerimizi. Hatta ben bazen bir iki dans figürü de yapıyorum pavyonda masaya çıkan kons gibi.
Ah ne yaziyorsaniz altına imzamı atarım, her bir cumlesine ayrı ayrı ❤️ Keşke ikna olsa kendi bir görünse psikologa... Ben oğlumda bu kdr zorlanmıyorum fakat yine de ilk uygun anımda kendim için bir seans ayarlayacagim, insan olduğumuzu unutuyoruz bazen icguduler sebebiyle

O zaman devam hepsine sonsuza kadar devam gerekirse, bunları yapmak çok yıpratıcı olabiliyor anne baba için, o yüzden yardım almani tavsiye etmiştim.. annelik zaten zor, bir de zor çocuklar normal kalmak imkansız... Sen de kendinde farketmedigin sorunlar yaşıyor olabilirsin, farketmememiz o sorunların olmadığı anlamına gelmiyor, bir uzmana kendin için danissan bak bunca insan çocuğunu dert ettik içimize gecenin 2sinde uğraşıyoruz... Yarın ise gidicem ben 😒
Devam ediyorum aynen.Etmem mi .Her fırsatı değerlendiriyorum.bugun arabada oyun grubunda yeşil araba vardı ya hani dedi.Aha elime fırsat.ne güzeldi değil mi dedim.Ama sen oynamadin.begenmemismiydin.begenmistim dedi.neden oynamadin o zaman dedim.baska çocuklar alır elimden dedi. Geçmişte bir yerde biriyle yaşadığı gördüğü birsey var kesinlikle diyorum.Ama sonra düşünüyorum ki 5 aylıkken üzerimize farklı kıyafet giysek kıyamet kopardı.

Ah ne yaziyorsaniz altına imzamı atarım, her bir cumlesine ayrı ayrı ❤️ Keşke ikna olsa kendi bir görünse psikologa... Ben oğlumda bu kdr zorlanmıyorum fakat yine de ilk uygun anımda kendim için bir seans ayarlayacagim, insan olduğumuzu unutuyoruz bazen icguduler sebebiyle
İnanın şu binlerce yorumda aklı selim her insan akılcı çözümler sundu. Bakış açıları farklı olsa da çözümler mantıklıydı. Ama yok hayır hepsine kapatmış kendini. İlk sayfalarda dedim hatta benim oğlum da çok ağlak mız mız ama biliyorum ki ona tahammülsüz olmam benim kendi içimdeki kavgayla alakalı. Ama tivoli anlamıyor. Çocukta gerçekten ciddi bir sorun var belki ama annenin bu hali körüklüyor anlamak istemiyor. Sırf çocuğa üzüldüğümden dil döküyorum yoksa bu kadar sabit fikirli birine laf anlatmaya çalışmak çekilecek gibi değil.

Devam ediyorum aynen.Etmem mi .Her fırsatı değerlendiriyorum.bugun arabada oyun grubunda yeşil araba vardı ya hani dedi.Aha elime fırsat.ne güzeldi değil mi dedim.Ama sen oynamadin.begenmemismiydin.begenmistim dedi.neden oynamadin o zaman dedim.baska çocuklar alır elimden dedi.
Farkındalığı yüksek olduğu için ona bir şey anlatma konusunda çok şanslısın bile... Başka çocuklar elinden alabilir, ben de çocukken bir kere arkadaşım elimden kırmızı arabamı almıştı çok üzülmüştüm, sonra öğretmenime söyledim ya da arkadaşıma rahatsız olduğumu söyledim gibi artık ortamınıza ne uyuyorsa hikayenin devamını getirin. Dediğim gibi söylenilen herşeyi anlaması bi avantaj, korktuğu şeyleri normalize ederek devam... Ve psikiyatriste zorla goturerekte ne yazık ki bu onun iyiliği için..

İnanın şu binlerce yorumda aklı selim her insan akılcı çözümler sundu. Bakış açıları farklı olsa da çözümler mantıklıydı. Ama yok hayır hepsine kapatmış kendini. İlk sayfalarda dedim hatta benim oğlum da çok ağlak mız mız ama biliyorum ki ona tahammülsüz olmam benim kendi içimdeki kavgayla alakalı. Ama tivoli anlamıyor. Çocukta gerçekten ciddi bir sorun var belki ama annenin bu hali körüklüyor anlamak istemiyor. Sırf çocuğa üzüldüğümden dil döküyorum yoksa bu kadar sabit fikirli birine laf anlatmaya çalışmak çekilecek gibi değil.
Evet çok zor 😔 belki de tek seansta çözülecek belki yıllar alacak ama denememesi kötü... Denemekten ne kaybeder insan, belki cozumu kendinde çektiği kızına çektirdiği sıkıntıya değer mi

Özel muayeneane doktorlarının hepsi öyle.Ama yenidogandan itibaren takipli.Cocugun bütün verileri ekranda.ozel.hastane değil yanlış anlaşılmasın.bizw özel.bir durum.degil yani.Siz yazıyorsunuz çocuğum.bugun ishal oldu şu prebiyotigi zinco yu vs kullanın,2 gün içinde geçmezse gelin diyor
Amipli dizanteriyede mi uzaktan teşhis koydu?

Valla şaşkınlık içindeyim anne baba öğretmen maddi durumları bir çok kişiden iyi ama çocuk bu halde olsun bir çare bulunamasin pes doğrusu 🫢 4 buçuk yaşında kızım var 2 senedir babasından ayrıyız. Bu sene kreşe başladı adapte olmuş gibi gözükse de çekingenlik arkadaşlık kuramama ve daha başka sorunlar var. Öğretmeniyle son görüşmemizden beri kendimi yiyip bitiriyorum nerde hata yaptım kızım neden bu halde daha iyi ne yapabilirdim vicdan muhasebesi yapmaktan uykularım kaçtı. Babası yok ondan diye işin içinden cikabilirdim bahanem bu olurdu. Siz kendinizde hiç sorun aramiyorsunuz en iyi anne baba sizmis gibi davranıyorsunuz. Tv açmamak sürekli etkinlik yapmak yeterli gelmemiş işte. Siz ortamlardan uzaklaşıp kimseyle görüşmeyerek çocuğunuzu kapalı ortamlardan uzak tutmaya devam ederek onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz işini kolaylastiriyorsunuz. Kreşe başlayınca ne olacak düşünüyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X