Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında doğru anladı.kadin da öyle bir tepkiyle karşıladığını bilemedi.Beni.yabancilayacagini düşünemedim falan dedi. Z
Ne biçim doktor o da beni yabancilayacagini düşünmedim ne demek sen kimisin ki bu çocuğun... Kötü doktora denk gelmişsin bi daha dene şansını

Neden psikologa gitmiyorsun, neden bana cevap vermedin tivoli
Ben psikoloğa gidince yabancılarla kanka mi olacak. Zaten kendimi biliyorum. O anlamıyorsa benim için hersey o kadar güzel ki. İki gündür aglamadi ama o tarz ortama girmedik.Cok mutluyuz. Kahkahalar havada uçuşuyor. Ama bu sorunu görme,den gelmek oluyor işte.

Ne biçim doktor o da beni yabancilayacagini düşünmedim ne demek sen kimisin ki bu çocuğun... Kötü doktora denk gelmişsin bi daha dene şansını
Para da almadı.Kusura bakmayın falan dedi.Dusunemedim dedi. Pandemi çocuğu, çok normal ,doğum anında travma olmuş olabilir dedi.Bilmiyorum belki olabilir. Belki işinin uzmanıydi ben konuşurken not alıyordu ustelik ama aklından başka bir şey geçiyordu da odaklanmadi.

O yabancılarla kanka olsun diye psikologa gitmeyeceksin ki sen... Belki de kendini bilmiyorsundur olamaz mı, deli bilir mi deli oldugunu?? Salak bilir mi salak olduğunu?? Çocuğun için her şeyi denemeye değmez mi?

Aslında doğru anladı.kadin da öyle bir tepkiyle karşıladığını bilemedi.Beni.yabancilayacagini düşünemedim falan dedi. Z

Sizin anlattiklarinizda tuhaflik yok mu? Cocuk yabancilara agliyor diye psikologa goturuyorsunuz, derdinizi anlatiyorsunuz, psikolog beni yabancilayacgini dusunmedim diyor. Sacma degil mi?

Sizin anlattiklarinizda tuhaflik yok mu? Cocuk yabancilara agliyor diye psikologa goturuyorsunuz, derdinizi anlatiyorsunuz, psikolog beni yabancilayacgini dusunmedim diyor. Sacma degil mi?
Psikolog pandemide mezun olmuş galiba

Isteyene cozum yolu cok :)
İşin uzmanı değilim ama psikolojide maruz bırakma diye de bir yöntem var, yani bu çocuk ztn katılırcagina kusarak ağlıyor yani daha ilerisi ne olabilir ki nasılsa ağlıyor diyerek Allah ne verdiyse zorlardım çocuğu ya, yani denemediğim hiç birşey kalmadıysa sanmayın ki vicdansizim, hayır, benim de oğlum 3 yaşında ve o da zor bana göre...

Bazen gerekeni yapmak lazım. Bu acımasızlık değilki. Allah vermesin uzak olsun çocuk ölümcül bi hasta da olabilir o zaman da mı ama ağlıyor diyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…