- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.281
E poposu ortadaYorum çok mantıklıysa ve bahane bulamıyorsa kafasını kuma gömüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E poposu ortadaYorum çok mantıklıysa ve bahane bulamıyorsa kafasını kuma gömüyor
Popolar laf anlamaz gerçi kafalar da anlamıyor gibiE poposu ortada
Çocuğun doktora gitmesi gerektiğinde ne yapıyor acaba? Aşı olacak, kan verecek mesela ağlar deyip bırakıyor mu yani? Benim çocuğum yok diye yanlış mı düşünüyorum ağlarsa ağlar alırsın kucağına sokarsın doktorun odasına. Çocuk içeri girmiyor diye bahane olur mu, al kucağına sok içeri.İşin uzmanı değilim ama psikolojide maruz bırakma diye de bir yöntem var, yani bu çocuk ztn katılırcagina kusarak ağlıyor yani daha ilerisi ne olabilir ki nasılsa ağlıyor diyerek Allah ne verdiyse zorlandım çocuğu ya, yani denemediğim hiç birşey kalmadıysa sanmayın ki vicdansizim, hayır, benim de oğlum 3 yaşında ve o da zor bana göre...
Bende bunu demek ıstiyorum aslinda. Psikiyatristler sadece konusmalari gozlemlemiyor. Mimikleri, davranışları da gozlemliyor. Cocuk aglasin orada. Belki doktor baska bir yontem onerecek.İşin uzmanı değilim ama psikolojide maruz bırakma diye de bir yöntem var, yani bu çocuk ztn katılırcagina kusarak ağlıyor yani daha ilerisi ne olabilir ki nasılsa ağlıyor diyerek Allah ne verdiyse zorlardım çocuğu ya, yani denemediğim hiç birşey kalmadıysa sanmayın ki vicdansizim, hayır, benim de oğlum 3 yaşında ve o da zor bana göre...
Evet muayene olmuyormuş çok tehlikeli, oğlum daha küçükken bezeleri vardı, ağlaya ağlaya muayene ettirdik o da girmezdi doktora, ya başka ne yapacaktıkBazen gerekeni yapmak lazım. Bu acımasızlık değilki. Allah vermesin uzak olsun çocuk ölümcül bi hasta da olabilir o zaman da mı ama ağlıyor diyecek
Bunu kaç kere yazdım hem çocuğun ağlamasına hem ebeveynin o anki tavrına bakar doktorBende bunu demek ıstiyorum aslinda. Psikiyatristler sadece konusmalari gozlemlemiyor. Mimikleri, davranışları da gozlemliyor. Cocuk aglasin orada. Belki doktor baska bir yontem onerecek.
Çocuk doktoru odalarından ağlayan çocuk sesleri geliyor çoğunlukla zatenÇocuğun doktora gitmesi gerektiğinde ne yapıyor acaba? Aşı olacak, kan verecek mesela ağlar deyip bırakıyor mu yani? Benim çocuğum yok diye yanlış mı düşünüyorum ağlarsa ağlar alırsın kucağına sokarsın doktorun odasına. Çocuk içeri girmiyor diye bahane olur mu, al kucağına sok içeri.
Her aşı öncesi eşim "ağlıyor yaptırmasak mı" diyor. Fazla merhametten maraz hasıl olur demişler o hesap.Çocuğun doktora gitmesi gerektiğinde ne yapıyor acaba? Aşı olacak, kan verecek mesela ağlar deyip bırakıyor mu yani? Benim çocuğum yok diye yanlış mı düşünüyorum ağlarsa ağlar alırsın kucağına sokarsın doktorun odasına. Çocuk içeri girmiyor diye bahane olur mu, al kucağına sok içeri.
En son zorlama işini gripte yaptık.mecbur adam muayene edecek.Akcigere inmiş mi inmemiş mi.Adamin üzerine kustu. Doktor yine pes etmedi. Ama tepinrrek ağlıyor.Biz iki kişi zor tutuyoruz. En sonunda ya alerjidur ya reflu dedi. Muayene edemedim emin degilim dedi. O günden sonra tutma fobisi oldu.Surup vereceğiz yada burun spreyi sikacgiz, bastan ama beni tutmayacaksiniz diyor.İşin uzmanı değilim ama psikolojide maruz bırakma diye de bir yöntem var, yani bu çocuk ztn katılırcagina kusarak ağlıyor yani daha ilerisi ne olabilir ki nasılsa ağlıyor diyerek Allah ne verdiyse zorlardım çocuğu ya, yani denemediğim hiç birşey kalmadıysa sanmayın ki vicdansizim, hayır, benim de oğlum 3 yaşında ve o da zor bana göre...
Cocuga uzuldugum icin dil dokmeye calistim. Katil olmaktanz intihardan bahsediyordu. Cocuk bunlari hissediyor, o kucuk dunyasinda anlamlandiramiyor olabilir. Ama yok ise yaramiyorDemek ki doğru yorum yapmışsınız
40 defa söylersek belki olurBunu kaç kere yazdım hem çocuğun ağlamasına hem ebeveynin o anki tavrına bakar doktor
Çocuk ağlarken kapatiyormus kendini, bi kriz anı belki de doktor görüp çözecek olayı... Ah Tivoli sonra da elinden gelen her şeyi yaptığını iddia edersin, yemin ederim banlanmamak için tutuyorum kendimi... Vermezsen verme kimseye cevap, otur evinde çocuğuna kocana üzül cins cins... Keşke imkanım olsa alsam çocuğunu elinden yardım etsemBunu kaç kere yazdım hem çocuğun ağlamasına hem ebeveynin o anki tavrına bakar doktor
Yarın öbür gün psikiyatriye götürdüm ama doktor şöyle yaptı böyle yaptı diye doktoru suçlayn bi yorum yapar diye aklıma gelmedi değil40 defa söylersek belki olur
Anlatacaksın gerekirse elli kere anlatacaksın, tutmayalim tamam ama senin buna izin vermen gerekiyor sağlığın için bu gerekli diyeceksin, ben yanındayım diyeceksin, sana zarar vermelerine asla izin vermem diyeceksin, diyeceksin de diyeceksin belli kurallara uymayı öğrenecek sen sakince seksen kere anlattığında... Oğlum da doktorda cingar çıkarıyordu, neler çektim ben onu sakinleştirene kadar... Ama doktora girmiyor yapacak bişe yok demen ona kötülük, bunu göremiyor musunEn son zorlama işini gripte yaptık.mecbur adam muayene edecek.Akcigere inmiş mi inmemiş mi.Adamin üzerine kustu. Doktor yine pes etmedi. Ama tepinrrek ağlıyor.Biz iki kişi zor tutuyoruz. En sonunda ya alerjidur ya reflu dedi. Muayene edemedim emin degilim dedi. O günden sonra tutma fobisi oldu.Surup vereceğiz yada burun spreyi sikacgiz, bastan ama beni tutmayacaksiniz diyor.
Cocuga direncli diyor ama asil kendisi direncli. 1000kusur yorum yaptikz bana misin demedi. Allah cocugun yardımcısı olsunYarın öbür gün psikiyatriye götürdüm ama doktor şöyle yaptı böyle yaptı diye doktoru suçlayn bi yorum yapar diye aklıma gelmedi değil
Kan en son 8 aylık vedik.o zaman şuur o.kadar açık değildi. İdrar kaka tahlillerini hep evde alıp hastaneye gittik.Asilari mecbur aglattik. Çocuk doktorumuz özel muayenehane. O durumu biliyor zaten.Whatsapp üzerinden ilaç söylüyor. Mesela gripte 3 gün şunu kullanın diye. Bir defa veteriner arkadaşıma antibiyotik yazdırdım.Gecmeyen bir üst solunum yoluydu.Ama 1,5 yaşında dizanteri yaşadık ki Allahim kimseye vermesin.Cok çok zor bir dönemdi.Çocuk doktoru odalarından ağlayan çocuk sesleri geliyor çoğunlukla zaten
Bazen de tutmak gerekir. Bazen artık anne baba bilir. İçimdem babanne çıktı farkettiniz miAnlatacaksın gerekirse elli kere anlatacaksın, tutmayalim tamam ama senin buna izin vermen gerekiyor sağlığın için bu gerekli diyeceksin, ben yanındayım diyeceksin, sana zarar vermelerine asla izin vermem diyeceksin, diyeceksin de diyeceksin belli kurallara uymayı öğrenecek sen sakince seksen kere anlattığında... Oğlum da doktorda cingar çıkarıyordu, neler çektim ben onu sakinleştirene kadar... Ama doktora girmiyor yapacak bişe yok demen ona kötülük, bunu göremiyor musun
Kusura bakmayın ama ben sizin bire bin katarak anlattığınızı düşünüyorum. Grip için gittiniz doktor ya alerjidir ya reflüdür mü dedi? Sonra da öyle yolladı mı yani doktor? Grip reflü ne alaka? Ben bir doktorun böyle üstünkörü muayene yapıp yollayacağına inanmıyorum.En son zorlama işini gripte yaptık.mecbur adam muayene edecek.Akcigere inmiş mi inmemiş mi.Adamin üzerine kustu. Doktor yine pes etmedi. Ama tepinrrek ağlıyor.Biz iki kişi zor tutuyoruz. En sonunda ya alerjidur ya reflu dedi. Muayene edemedim emin degilim dedi. O günden sonra tutma fobisi oldu.Surup vereceğiz yada burun spreyi sikacgiz, bastan ama beni tutmayacaksiniz diyor.
Hep aynı cevabı veriyorsunuz. Şimdiye kadar kaç kere doktora goturdunuz?En son zorlama işini gripte yaptık.mecbur adam muayene edecek.Akcigere inmiş mi inmemiş mi.Adamin üzerine kustu. Doktor yine pes etmedi. Ama tepinrrek ağlıyor.Biz iki kişi zor tutuyoruz. En sonunda ya alerjidur ya reflu dedi. Muayene edemedim emin degilim dedi. O günden sonra tutma fobisi oldu.Surup vereceğiz yada burun spreyi sikacgiz, bastan ama beni tutmayacaksiniz diyor.