çocuktan önce mi sonra mı protez taktırmalı ????

Bugün tam 3 yıl 5 ay oldu. Hala memnunum yine olsa yine yaptırırım
Ben sonunda yarin yaptiriyorum heycandan uyuyamam heralde. Sizer sutyeni bile ozledim.
sizin mesajlariniz bana cok moral olmustu bi ara forum sadece memnun kalmayan mesajlarla doluydu, tsk ederim verdiginiz destek icin manikkk.

Ben sonunda yarin yaptiriyorum heycandan uyuyamam heralde. Sizer sutyeni bile ozledim.
sizin mesajlariniz bana cok moral olmustu bi ara forum sadece memnun kalmayan mesajlarla doluydu, tsk ederim verdiginiz destek icin manikkk.
Yarın büyük gün demek rica ederim, sanırım açtığım konudan bahsediyorsunuz. Elimden geldiğince detay vermiştim orda kendi tecrübelerimden. Bilmeyen olursa diye buraya bırakayım

Oldu da bitti cok asigim memelerime. Doktorum sagolsun cok iyi gecti. Az sonra eve gecicem gozumu alamiuprum. Zekeriya beyin diger hastalari yazmisti cok hafif gectj diye benimde simdilik oyle agri hic hissetmedim. Sanki cok spor yapmisim kaslarim biraz hamlamis gibi. Gelsin bikini sezonu

Çok sevindim hayırlı olsun o hissi çok iyi biliyorum

Kas altı mentor mu takdırdınız ve kaç cc

Kas altı mentor mu takdırdınız ve kaç cc
Yok motiva taktirdim 275cc kas aldi ergonomix seklinde olandan
Iyilesmenin bukadar rahat oldugunu bilsem kac zaman once yapmistim
Bugun kontrolum vardi, memelerim icin gittigimi unuttum lafa daldim yataga oturma yerine kollarimla atladim resmen ilk o an acidi

Fiyatı ne kadardı ve pürüzlü bir slikon mu. Aman dikkat edin kendinize:)

Bacım ben de silikon var çocuğum yok dr um sıkıntı olmaz demişti araştırdım herhangi bi korkum da yok yani . Aksine deformasyon daha az olur diyor herkes. Çokta umrumda değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…