Altın86 sen şubat tatili işini ne yaptın?
var mı aklında sömestrda bi gidip de görünmek ve tarih almak? hiç kasma derim, ki sen benden daha yakınsın istanbula.. benm için yol daha uzak gidip gelmek hele ki kontrolere filan daha meşakkatli olacak ve masraf, uçakla gitmem gerekecek çoğunabence bir an önce atla git,al bi 4 gün rapor farzet ki bronşitsin hastasın
canım bende başka bı yonunu anlatım sana olayın ben 3 çocuk annesıyım ve bu aralar goğus buyutme amelıyatı için hazırlanıyorum sana soylemek ıstedım şey bu kı normal kuçuk goğuslerımden bıkan ben hamılelık donemınde ve emzırme donemınde en guzel gunlerımı yaşıyorum goğuslerım okadar buyuyo kı normalde 75 beden buyuk gelıyo desteklı sutyen takmama rağmen hamıleyken desteksız 90 takıyorum okadar buyuyolar.duşun kı sande benım gıbı olursan nolur sılıkonlarla.o yuzden bekle bence kotu bı suprızle karşılaşma.
Bende yakın çevrem tarafından hep hamilelikten sonra yaptır baskısına maruz kalmıştım.
Ama anneme ve teyzeme bakınca yapımın genetiğini çözebiliyorum. Ne annem ne de teyzem hamilelik sonrası aman da aman göğüslere kavuşmadı /mamış. Görüşme için gittiğimde doktorum da bunu söylemişti, senin yapın hamilelik döneminde şu anki mevcut halinin iki katına bile zor çıkar. Yani yarım limon göğüslerim bir tam limon etmeyecekti :))
Hamilelik döneminde dahi olsa dolu dolu gezen hatunlara inan çok imreniyorum. Bir arkadaşımla karşılaştırmıştım o karnı burnunda ben ise taze silikonluİkimizin boyutlar aynıydı. Şimdi onun normal seyrine döndüğü için yanında dekolteli giydirmiyor morali bozuluyormuş
Yani şu an bekarım bir de20'li yaşların içinde bu halde dolaşmak evli ve çocuklu olup silikonlu dolaşmaktan inan daha cazip geldi.
Sen de takdir ve tebrik ediyorum 3 çocuk doğurup kendine de vakit ayırıyorsun yürekten helal olsun diyorum :)) İnşallah istediğin gibi göğüslere kavuşursun şöyle hamileliğindekiler gibi dolu dolu. Öpüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?