Bende yakın çevrem tarafından hep hamilelikten sonra yaptır baskısına maruz kalmıştım.
Ama anneme ve teyzeme bakınca yapımın genetiğini çözebiliyorum. Ne annem ne de teyzem hamilelik sonrası aman da aman göğüslere kavuşmadı /mamış. Görüşme için gittiğimde doktorum da bunu söylemişti, senin yapın hamilelik döneminde şu anki mevcut halinin iki katına bile zor çıkar. Yani yarım limon göğüslerim bir tam limon etmeyecekti :))
Hamilelik döneminde dahi olsa dolu dolu gezen hatunlara inan çok imreniyorum. Bir arkadaşımla karşılaştırmıştım o karnı burnunda ben ise taze silikonlu
İkimizin boyutlar aynıydı. Şimdi onun normal seyrine döndüğü için yanında dekolteli giydirmiyor morali bozuluyormuş
Yani şu an bekarım bir de
20'li yaşların içinde bu halde dolaşmak evli ve çocuklu olup silikonlu dolaşmaktan inan daha cazip geldi.
Sen de takdir ve tebrik ediyorum 3 çocuk doğurup kendine de vakit ayırıyorsun yürekten helal olsun diyorum :)) İnşallah istediğin gibi göğüslere kavuşursun şöyle hamileliğindekiler gibi dolu dolu. Öpüyorum canım.