Cocuksuz calisan ciftler, yilda kac kez tatile cikiyorsunuz?

Bunu kıyası olmazki, önemli olan imkan varken değerlendirip anı biriktirmektir. An gelir, evde olmadık saatte horlama sesini dinlemekte mutlu eder, oysa dışarı çıkabilecekken..
Kimi bekarken de hiç gitmemiştir, tek tatili balayıdır, kimi kredi çeker çeker rixos ayarında otellere gider

Valal bnde yeni eyliyim 9 ay oldu şimdiye kdr tek tatilimz balayı oldu ama kurbanda allah kısmet ederse gidcez tatile. tabi tatil dıışında çok gezeriz şehir içinde. ama tatile gidemedik düğnden snra hem kıştı gem zaman uymuyor ikimizde çalışıyrz izinler denk gelmior :)
ama instgramda herhaftasonu başka bi yerde olan çiftler sinir bozuyor dimi

Biz ayda yada iki ayda bir haftasonları için mini tatil yaparız.sık sık kampa gidiyoruz bu ara.yaz ve kıs diye de iki büyük tatilimiz olur.

Bunun kıyası olmaz ki herkes aynı maaşa aynı izin gününe sahip değil neticede. Gidememekten yakınıyosanız rezervasyonu kıştan yaptırın daha hesaplı olur. Ve böyle şeylerin kıyasını yaptıkça mutsuz olursunuz yapmayın

Cocuksuzken yilda 2 kereydi haftasonlari da ara sira sehir disina cikiyoduk. Simdi 6 aylik bebegim var ilk tatilimize ciktik 2. ve 3. planlari yapiyoruz ama bakalim artik kismet :)

Kiyaslamak degil ki merak ettim sadece. Bazen bi yerinizde durum diye tepki aliyoruz. Biz yilda 3 buyuk, ayda veya iki ayda bir hafta sonu kacamagi yapiyoruz

2 yıldır 2mizde çalışıyoruz denizli bir tatile henüz çıkmadık inşallah evimizin borcu bitince yasayamadigim herşeyi yasamak istiyorum:) genç yaşta tatil de olsa çalışıyorum:)

Ben tatile gitmeden yoruluyorum gelincede oyle: ( hele simdi cocuklarla aman amannn oncesi dram sonrasi dram bazen:)) bu sene simdilik 2 kez gittik. Biri 2 hafta digeri 2 gunluk. Bu sene gitmeyiz baska. Seneyede 2 kez dusunuyorum kendimce. Esimin haberi yok henuz:)))

Kiyaslamak degil ki merak ettim sadece. Bazen bi yerinizde durum diye tepki aliyoruz. Biz yilda 3 buyuk, ayda veya iki ayda bir hafta sonu kacamagi yapiyoruz
Genelde tam tersi durumda konu acarlar da ondan yükseldim bi an Bosverin elalemi zaman var imkan var çocuk yok gezceksiniz tabi. Gayet normal ayrıca rutininiz.

Yılda ortalama 20 25 kere seyahat ederiz.
Kimi bir haftalik luks tatildir.
Kimisi 2 gunlugune memlekete gitmektir cok sukur ki esimin memleketi unlu bir tatil beldesi.

Esim ben ve oglum schengenden muafiz
Ucuza bilet bulunca kalk yarin parise gidiyoruz falan demisligimiz bile var birbirimize. Cok sikilirsak otobusle yunanistana falan gidiyoruz.

Bu imkanlara sahip olmayanlar bizi de elestiriyor. Bizim islerimiz de esnek. 4 gun 11 saat calismak ve 3 gun tatil yapmak elimizde.
Bu hafta izinleri haftanin son 3 gunu, haftaya ilk 3 gunu ayarlayip 2 haftada bir 6 gun izinliyim.
Neden gezmeyeyim ki? Napacagim evde?

Biz normal rutinde kafe,restaurant,bar gitmeyiz.
İşten-eve,evden-işe modu.
Ama yazın hemen her haftasonu bir yere gider kalırız. İzmir'de yaşamanın avantajı.
Yazın iki defa da uzun tatil yaparız.
Deniz,güneş,kum çok seviyoruz karı koca.

Imkaniniz varsa her hafta gidin niye kiyasliyorsunuz.bence insanin maddi imkani varsa zamani da uyarsa her an her yere gitmeli.gezmek yeni yerler kesfetmek cok guzel

1 yaz 1 kış tatili yapıyoruz. Yakın mesafe yerlerede 2-3 defa gideriz.

Yaz tatilini yazlıkta geçiriyoruz. Deniz güneş kum uygun fiyat. ( 30-40 gün kalıyoruz) ailemizin yazlığı.

Kış tatilini bir kayak merkezinde. 5 gün civarı.

Yakın mesafede mesela kahvaltı+ yürüyüş.

Akşam yemeği + kafa dinleme şeklinde yapıyoruz.

Çalıştığımız günler de haftada 2 defa dışarı çıkıyoruz.Birinde kahvaltı ya da yemek. Birinde kahve içmek için.

Bizde sağlık engelli olduğu için senede 2 defa tatil yapıyoruz. Engel olmasa 2 haftada bir tatile çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…