- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
5,5 senelik evliyim çocuğum yok. Balayı dışında iki kez tatile çıkabildik uzun, düğün nişan vs dolayısıyla da arada gittik bir yerlere onları tatil saymıyorum :) Son iki yazdır gidememiştik izinlerden dolayı bu sene gidebildik çok şükür 11 günlük uzun bir tatil yaptık. Yani bu çiftten çifte değişir, maddi durum, izinleri ayarlamak vs. Bizim sıkıntımız maddi değil, izinden dolayıydı. İzinlerimiz bol olsa ve rahat olabilsek çok daha sık gitmek istiyoruz.Merhaba arkadaslar,
Ben 1,5 senelik evliyim. Ikimizde calisiyoruz. Merak ettigim konu yeni evli olan ve calisan ciftler yilda kac kez tatile cikiyorsunuz?
Merhaba arkadaslar,
Ben 1,5 senelik evliyim. Ikimizde calisiyoruz. Merak ettigim konu yeni evli olan ve calisan ciftler yilda kac kez tatile cikiyorsunuz?
Mümkün olsa her haftasonu bir yere kaçacağız...Merhaba arkadaslar,
Kiyaslamak degil ki merak ettim sadece. Bazen bi yerinizde durum diye tepki aliyoruz. Biz yilda 3 buyuk, ayda veya iki ayda bir hafta sonu kacamagi yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?