Kızlar merhaba,
Benim ki dert değil tabii ki ama yıllardır içimde tuttuğum bir istek. Yıllarca keman çalmak istedim fakat bir türlü fırsatım olmadı üniversiteydi sınavlardı filan derken yıllar akıp gitti. Şimdi 23 yaşındayım artık işim gücüm var ve yapamadığım herşeyi sırayla yapmak istiyorum. Bunların başında da keman çalabilme hayalim geliyor. Fakat bu konuda çok da bilgim yok açıkçası. Yaşım çok mu geç ya da imkansız mı
Bilgisi olan ne olur bana yardımcı olsun çok çok çok istiyorum çünkü o kadar istekliyim ki anlatamam :)
Öncelikle şunu da belirteyim istanbul anadolu yakasında oturuyorum gdebileceğim bir kurs bilgisi olan varsa çok çok sevinirim.
Kızlar sevindirin beni :)
canım neden geç osun:) 30 40 yasında bile kurslara gidenler var gittiğinde de görürsün zaten:))) kurslarıda netten araştırp tek tek ara görüş:) önerilere göre hareket etme bence kendin heycanla araştır:)
Merhaba, yazdıklarınız okuyunca bir site buldum. Eğer daha önce okumadıysanız bu siteye bir bakın derim, kemana başlama yaşı | MüziK Fakültesi çok da olumlu şeyler yazmışlar. Sanırım sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Ayrıca keman çalmak benim de hayalim, eğer siz başlarsanız bana da cesaret vermiş olacaksınız:)
sonuçta virtüöz olmayacaksın onun için 23 yaşında olman geç kaldığın anlamına gelmez
enstrüman çalmak sabır ve disiplin işidir alıp bi köşeye atmayacaksan kemanını tabiki çalabilirsin ama ilk 1 2 ay kendinden çok birşey bekleme çünkü yay tutmayı ve çekmeyi öğreneceksin 1 ay boyunca yay çekebilirsin bu durum senı sıkmamalı
aman ben yapamıyorum dememelisin
ilk gün çalamadığın şeyi ikinci olmadı üçüncü gün mutlaka çalarsın yeterki sabırlı ol.
ankarada olsan sana bir keman hocası tavsiye edebilirdim ama istanbulda tanıdığım yok maalesef.
tavsiye edeceğim bir diğer şeyde özel ders alman grup şeklinde keman öğretmeyi iddia eden bir kurstaysan atıyorum 5 kişibirlikte öğretiyoruz diyorsa kurs o kursu tercih etme.
fiyatlar ortalama olarak saati 50 tl ayda 4 ders görürsün 200 tl gibi bir rakam ve çocukluk hayalın için hiç birşey değil bu fiyat.
keşke imkanlarımız olsa da ilkokulda bireysel olarak enstrüman öğretsek çocuklarımıza.hem bizde paslanmamış olurduk saçma sapan müzik müfredatıyla uğraşmak yerine.
Kızlar merhaba,
Benim ki dert değil tabii ki ama yıllardır içimde tuttuğum bir istek. Yıllarca keman çalmak istedim fakat bir türlü fırsatım olmadı üniversiteydi sınavlardı filan derken yıllar akıp gitti. Şimdi 23 yaşındayım artık işim gücüm var ve yapamadığım herşeyi sırayla yapmak istiyorum. Bunların başında da keman çalabilme hayalim geliyor. Fakat bu konuda çok da bilgim yok açıkçası. Yaşım çok mu geç ya da imkansız mı
Bilgisi olan ne olur bana yardımcı olsun çok çok çok istiyorum çünkü o kadar istekliyim ki anlatamam :)
Öncelikle şunu da belirteyim istanbul anadolu yakasında oturuyorum gdebileceğim bir kurs bilgisi olan varsa çok çok sevinirim.
yapa bilirsin tabiki!Kızlar merhaba,
Hiç de geç değil,bir keman virtüözü olma hayaliniz varsa o birazcık zor tabi :44:
Benim çocukluk çağlarımdan beri en sevdiğim enstrüman hep keman oldu.
Hala da öyle..
Benim de hayalimdi çalmak..
Sonra büyüdüm hatta kazık kadar oldum,eşim bu merakımı bildiği için doğum günümde bir keman ve keman kursu hediye etti
İnanılmaz sevindim,çocuklar gibi tepindim hatta..
Kursa gittim..
Başlangıç zannettiğimden kolaydı,mantık olarak zor bir enstrüman değil.(başlangıcı çocuk oyuncağı gibi evet ama detaylara geçiş çalışma istiyor)
Benim nota bilgim ve kulağım vardı zaten..
Keman enteresan bir alet,çok çalışmalı ve özellikle çok izlemek lazım..
Yaklaşık 5 yıldır çalıyorum,kime çalıyorsun diye sorma kendi çapımda takılıyorum sadece
Bir acemi için hiç fena değilim ama yakın arkadaş çevrem dışında kimseye çalmayı da denemedim henüz...
Vakit kaybetmeden hemen başlayın..
Çok seveceksiniz...
canım bende keman kursuna gidiyorum yaklaşık aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?