20 yillik arkadasiniz dogum yapti ve foto atmadi diye bozulmakta ne bileyim, gidin kizin elinden tutun, iki bebegi oyalayin kiz dusa girsin, yemek goturun bisey yapin.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Ay ben bunu dusunemedim ne ka dusuncelisin , calisiyorum farkli sehirlerdeyiz aramizda 6 saat yol var kolayda uzaktan konusmak , fotografini bile atmayan yanina mi koyar insani20 yillik arkadasiniz dogum yapti ve foto atmadi diye bozulmakta ne bileyim, gidin kizin elinden tutun, iki bebegi oyalayin kiz dusa girsin, yemek goturun bisey yapin.
Ay ben bunu dusunemedim ne ka dusuncelisin , calisiyorum farkli sehirlerdeyiz aramizda 6 saat yol var kolayda uzaktan konusmak , fotografini bile atmayan yanina mi koyar insani
Bilemezsin , ama yorumunuda ona gore yazarsin git bebegi oyalada kadin duş alsin yerine , birbirinize yakinsaniz eger yardimci ol gibisinden de yazabilirdin neyse tmm sagolPeki bunu biz nerden bilelim? Yazdiniz mi? Müneccim miyiz?
Benim görümcem, oğlumun öz halası oğlum doğduğunda foto cektirtmedi sakin çekme sevenin de nazarı değer dedi görüntülü arayıp uzaktan baktirtti. Şuan lohusa kafasıyla kirilacagini düşünmemiştir.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Ben sizi anlıyorum aynı şeyi yaşasam kırılırdım.Hamilelik süresince iletişimdeyseniz çok ayıp etmiş..20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Bebeğinin yüzünü bile 20 yıllık arkadaşına göstermekten sakınan biri için neden gitsin yemek götürsün, temizlik yapsın falan? Böyle şeyler biraz da karşılıklıdır.20 yillik arkadasiniz dogum yapti ve foto atmadi diye bozulmakta ne bileyim, gidin kizin elinden tutun, iki bebegi oyalayin kiz dusa girsin, yemek goturun bisey yapin.
Yakından görürsünüz ilk fırsatta. Ben de sosyal medyada yüzünü paylaşmadım kırkı çıkana kadar. Yakın arkadaşlarım da dahil. Kimse de küsmedi yani. Büyütmeye gerek yok20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Hay Allah razi olsun senden hakikaten oylelerBen sizi anlıyorum aynı şeyi yaşasam kırılırdım.Hamilelik süresince iletişimdeyseniz çok ayıp etmiş..
Ayrıca burdaki bazı üyeler biri bişey yazsa da linç etsek diye pusuda bekliyo sanki
Arkadaşınız gayet mantıklı bir tepki vermiş benim de dogumuma az kaldı ve bir çok yakın arkadaşımla şuan çok sık görüşüyoruz bebeğin her şeyine şahit oldular kıyafetleri odasının hazırlanması felan, ama doğduktan sonra bebeğimi sakınabilirim bu çok normal bir şey lohusalik normal bir ruh hali değil çünkü anlayış göstermelisiniz zaten bebek biraz büyüsün o zaman arkadaşınız kendi gönderir fotoğraflarını bak disi çıktı vs. Gibi ama şuan çok yeni anlayış gösterin bir de siz trip atmayın kıza ayıp.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
İster atar ister atmaz. Annesi olan o. Sizin bu duruma çok üzülüp kırılmanızı anlayamadım. Neden bu kadar abarttınız ki? Birkaç gün önce bir kullanıcı konu açmıştı. Arkadaşım doğum yaptı, ben düşük yaptım bana geçmiş olsun bile demedi, doğum yaptıktan sonra hesabından storyleri bana gizledi diye. O konuda konu sahibine hak vermiştim çünkü gerçek bir arkadaş böyle davranmaz geçmiş olsun der. Ama sizin durum daha farklı.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?