- 30 Nisan 2023
- 2.041
- 2.078
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstüne düşmeyeceksin bacım , cocuğun yok diye daha hassas davranması gerekirdi ..benim gözümde senin nazarın değer demiş resmen daha da aramamalısın. Ben olsam aramam art niyetli olmasa böyle bişeyi en yakın arkadaşına demez. Burda coğu kadın seni anlamamış empati yapamamış bile farkındaysanız konu sahibinın bir muradı var zaten gönlü buruk cocuğum olmuyor gibi" diyor.. zaten arkadaşın lohusa daha depresyondan uuzuuun uzun zaman çıkamaz umudunu kes gitsin.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Şey muhabbeti var ya "Yeni dogan bebegin yuzune emoji koyup gizleme tribi ne ya unicorn dogurdu sanki niye nazar degsin kirkagac kavunu suratli bebene."Yazılan yorumların çoğunu anlayamadım bile, arkadaşlar aklınız yerinde mi altı üstü bir foto bu ne yapacak konu sahibesi bakınca çocuğu yiyecek miYeni doğmuş çocuk zaten buruşuk bir et parçası oluyor, Cindy Crawford mu var kim neye nazar etsin? Çocuk bebek dediğiniz ülkede bol, her yer çocuk, herkeste 2şer 3er tane var kendinizinkini özel mi sanıyorsunuz gerçekten kimse sizin çocuğunuza meraklı falan değil. Uzaktan muzaktan foto atmak saçmalık tamamiyle saçmalık, arkadaşım böyle bir şey yapsa gerizekalı mı diye düşünürüm açıkçası
![]()
Birincisi siz bu konuyu yazan kişiyi tanıyor musunuzYazılan yorumların çoğunu anlayamadım bile, arkadaşlar aklınız yerinde mi altı üstü bir foto bu ne yapacak konu sahibesi bakınca çocuğu yiyecek miYeni doğmuş çocuk zaten buruşuk bir et parçası oluyor, Cindy Crawford mu var kim neye nazar etsin? Çocuk bebek dediğiniz ülkede bol, her yer çocuk, herkeste 2şer 3er tane var kendinizinkini özel mi sanıyorsunuz gerçekten kimse sizin çocuğunuza meraklı falan değil. Uzaktan muzaktan foto atmak saçmalık tamamiyle saçmalık, arkadaşım böyle bir şey yapsa gerizekalı mı diye düşünürüm açıkçası
![]()
İnsanlar ilk çocuklarında ne yapacağını bilemeyip herkesin sözüne göre hareket ediyor. Birileri de ona mutlaka yüzünü kimseye gösterme diye saçmalamıştır. O da denileni yapıyordur. Üzülmeyin, çocuk büyüdükçe insan yaptıklarına pişman oluyor. Şimdilik hoş görmenizi öneririm. Yüzyüze geldiğinizde konuşursunuz.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Bak dayanamadım :)Birincisi siz bu konuyu yazan kişiyi tanıyor musunuz
Belki doğum yapan arkadaşı konuşurken kötü enerji aldı kıskandığını düşündü?
Belki de ona tavrını bu şekilde koydu.
Ki yorumların çoğu da kadın lohusa anlayış göstermek lazım minvalinde , neyin kafasındasınız asıl size sormak lazım![]()
Ya ben sizi anladım haklı da buldum ama keşke sormasaydınız daha yakından bir fotoğraf boş yere kendinizi üzmüşsünüz.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Bence göstermediğine iyi yapmış. 20 yıllık arkadaşlığınızda takıldığınız şeye bakın. İnşallah sizinde tez zamanda bebeğiniz olur20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Aynen bende öyle yapmıştım.Ya ben sizi anladım haklı da buldum ama keşke sormasaydınız daha yakından bir fotoğraf boş yere kendinizi üzmüşsünüz.
Hala loğusa sayılıyor muyum yüce kadınlar kulübü nezdinde bilmiyorum ama bende 2-3 ay önce doğum yaptım. Yakın arkadaşlarıma da kendime gelince direkt bebeğimin fotoğrafını selam ben geldim diye attım. Ama yine anneme de bi nazar duası oku çocuğuma dedim çünkü batıl inançları da olan biriyimTürkiye’deki bu hassasiyeti biraz garip buluyorum bu arada her şeyi çok uçlarda yaşıyor bence insanlar.
Üzmeyin kendinizi arkadaşınıza da trip atmayın. Onun tribini çekmek istemezseniz de çekmeyin. Bu dönemde annem ve eşimden başka kimse benim kaprisimi çekmek zorunda değil diye düşünüyorum açıkçası![]()
Ya ben sizi anladım haklı da buldum ama keşke sormasaydınız daha yakından bir fotoğraf boş yere kendinizi üzmüşsünüz.
Hala loğusa sayılıyor muyum yüce kadınlar kulübü nezdinde bilmiyorum ama bende 2-3 ay önce doğum yaptım. Yakın arkadaşlarıma da kendime gelince direkt bebeğimin fotoğrafını selam ben geldim diye attım. Ama yine anneme de bi nazar duası oku çocuğuma dedim çünkü batıl inançları da olan biriyimTürkiye’deki bu hassasiyeti biraz garip buluyorum bu arada her şeyi çok uçlarda yaşıyor bence insanlar.
Üzmeyin kendinizi arkadaşınıza da trip atmayın. Onun tribini çekmek istemezseniz de çekmeyin. Bu dönemde annem ve eşimden başka kimse benim kaprisimi çekmek zorunda değil diye düşünüyorum açıkçası![]()
Ben direk facebooka atmıştımAynen bende öyle yapmıştım.
Selam teyzeeee ben geldim :))
Son cümleye kalıbımı basarım :))Ben direk facebooka atmıştımama ne kafaysa gelen misafire 'uyuyor' deyip açmadım yüzünü. Ah aptal kafam
yok ya cahillik başa bela ve kaç yaşında olursan ol ilk defa yaşadığın şeyin acemisi oluyorsun işte
Birincisi siz bu konuyu yazan kişiyi tanıyor musunuz
Belki doğum yapan arkadaşı konuşurken kötü enerji aldı kıskandığını düşündü?
Belki de ona tavrını bu şekilde koydu.
Ki yorumların çoğu da kadın lohusa anlayış göstermek lazım minvalinde , neyin kafasındasınız asıl size sormak lazım![]()
Seni çok iyi anlıyorum geçen hafta aynı durumu yaşadım ben gecen sene bebeğimi kaybettim bu arkadaşımda gebe kalmaya çalışıyordu o süreçte benim doğumuma geldi neyse irtibatı hiç kesmedik geçen hafta doğurana kadar sürekli yazıyordu konuşuyorduk . Hastanede yanına gitmek için kaldıgı katı sordum o oldu dahada cevap vermedi20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Selana arkadaşını rahat bırak ve bunaltma. Şu an lohusa ve farklı bir ruh hali içinde oluyor. Bu şekilde düşünmesine alınma sana özel değil bu tavrı çünkü normal düşünemiyor. Vücudun dengesi alt üst oluyor ve tamamen bebek odaklı oluyorsun. Arkadaşının yaptığında mantık arama. Anlayış göster inşallah sana da nasip olur kalbine göre verir Allah o zaman anlarsın.Ay ben bunu dusunemedim ne ka dusuncelisin , calisiyorum farkli sehirlerdeyiz aramizda 6 saat yol var kolayda uzaktan konusmak , fotografini bile atmayan yanina mi koyar insani