çocukluğunuza götürecek fotolar...

süperr yaa harika hepsi ama süt saati ve cezaları birlikte cektiğiniz arkadaslar çok mükemmela.s.
dimi hepsi çok şeker bende bayıldım hepsine ceza çekenler bana da çok komik geldi =)))))))
cok güzeldi canim elerine saglik insanlarin yüreginde hep güzel anilar olsuna.s.
inşaAllah güzelim =))
havuzdakiine bayıldım çok hos moyosuda kırmızı kırmızı aman aman
hiç sorma eee nedemişler 3 kuruş fazal olsun kırmızı olsun=)))
sırnaşık şey:icecream::sm_cool:çok güzeller emeğine sağlık arkadaşım
teşekkür ederim
çok güzeldi gerçekten saol arkadaşım paylaşımın için ahhhhhh aaahhhhh

ben teşekkür ederim bir nebze olsun sizlere tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana=))

ay güzelim yaa kediler sevilmezmi biraz nankör oldukları söylenir ama ben pek inanmıyorum onlarda birer candan dost olabiliyorlar:icecream:

Aman allahım:1shok: ya bu kadar sıcak sevimli bir paylaşım görmedim:asigim: emeklerine yüreğine sağlık:1hug:.
şimdi izninle bu paylaşımını arkadaşlarımaada paylaşacağım..
bayıldım resmen:asigim:.
.emeğine yüreğine sağlıka.s...
koccaman öpüyorum seniiŞenizŞenizŞeniz:asigim:

Çok şeker bunlar ya..Kedilere hasta biri olarak bayıldım ben bunlara..Oynarken uyuyakalanlardanım sanırım ben de:)

İmzam mı yapsam ki bunu?:)))

çok çok teşekkür ederim tabiki ne demek=)
Çok şeker bunlar ya..Kedilere hasta biri olarak bayıldım ben bunlara..Oynarken uyuyakalanlardanım sanırım ben de:)

İmzam mı yapsam ki bunu?:)))

tam senlik bence neden olmasın olabilir=))

aslında ben kediden acayip korkarım resimlerine bile bakamam abartmıyorum içim bi tuhaf olur.ama bunlar çok hoş olmuş keyif alarak okudum ellerine sağlık

sağolasın canım insanların duygularına hitap edebilmek çok güzel gerçekten helede bunu biraz mizahi yoldan anlatmak çok hoş ve anlaşılabilmek dahada hoş güzela.s.

uyuyo numarasıyla şımarıklıklar yapıp ilgi çekmeyede bayılırdınız galiba

Ayy gerçekten ben. Kendimi yerlere atıp atıp ağlardım. Annem hala dert yanar. a.s

Ay süper yaaa bayıldım. Link var mı canım, biz de eşe dosta dağıtalım :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…