çocukluğunuza götürecek fotolar...

superdı canım ellerıne saglık cok ugrasmıssın tesekkur ederım
cıcegı hak ettın :KK66: a.s.

offff ya ne guzeldi resimler..annem yikardi uc gun yatamazdim cok titizdir acayip liflerdii:)))

cok guzel emegıne saglık da ben kedılerden cok tırsarım cok korkunc lar yaaa tırstım ne kadar akıllı hayvanlar

canım claries çok teşekkür ederek beyendiğini belirtmiş ve rep vermek istemişsin ama be gülüm (_)rep olmuş ,olsun canın sağolsun sen beyenmişsin yaaa mühim olan o:1hug:

COLOR="Purple"]En son ne zaman annenize sarılıp uyudunuz?

en sonn anneme sarılıp uyuyalıı yıllar oldu ama kızıma sarılıp uyudum düngece

en son ne zaman annenize sarılarak uyudunuz? o duyguyu hiç tadamadımki....Eğer anneniz yakınlardaysa geç kalmadan ,ona sıkı sıkı sarılıp uyuyun......Emeğine sağlık arkadaşım
a.s.

ben 14 yaşına kadar annemin koynundaydım ve bundan büyük keyif alıyordum desem ne dersiniz mışıııl mışıııl uyurdum vallaa.s:Roflol:

çok tatlı ya.bayıldım bu resimlere aşam gelince kocamada gösterecem.çok sever kedileri.bende severim ama evde istemem. kendi yavrularım var benim.

adapazarındansın demek bende ortaokulu arifiye öğrt.lisesinde okumuştum.çok severim adapazarını.kapalıçarşıyı,çark cad.sapancayı özledim

adapazarındansın demek bende ortaokulu arifiye öğrt.lisesinde okumuştum.çok severim adapazarını.kapalıçarşıyı,çark cad.sapancayı özledim

aslen buralı değilim ama baydır artık buralı olduk evlilik munasebetiyle arifiyede teyzemler oturur sık sık giderim a.s

ya ınanamıyorum okadar guzeldıkı valla cok sagol hayatta en sevdıgım hayvan kedıdır valla ızlerken resmen mest oldum canım tşk

ayy çok duygulandım ya..mutlaka vardır herkesin çocukluğundan birer kare bu fotolarda vallahi içim bi tuhaf oldu ..hele o annesine sarılıp uyuyan kedicik yokmuydu... offfff yaa vllahi duygulandım..senağlama

Beyaztoprak Bende Arifiyeliyim Istersen Görüşelim Inş.daha Doğrusu Buraya Evliyim Sakarya Doğumluyum Sevgiler
tabiki canım çok isterim seninle görüşmeyi ayrıca arifiyede miraç fırını duymuşsundur teyzemler sahibi oda çok hoş sohbet biridir istersen onunlada tanışa bilirsin ayrıca vereceğim linke ger orada buluşma işini konuşuruz http://www.kadinlarkulubu.com/sakarya-54-t36167/index.html?t=36167
ya ınanamıyorum okadar guzeldıkı valla cok sagol hayatta en sevdıgım hayvan kedıdır valla ızlerken resmen mest oldum canım tşk
sizlerin yüzünü azıcıkta tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana:1hug:
ayy çok duygulandım ya..mutlaka vardır herkesin çocukluğundan birer kare bu fotolarda vallahi içim bi tuhaf oldu ..hele o annesine sarılıp uyuyan kedicik yokmuydu... offfff yaa vllahi duygulandım..senağlama

yaaaa kıyamam gülüm ben üzülmenizi değil gülmenizi istiyorum:1hug:

X