K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
hoşbulduk canım arkadaşım:1hug:canim senin gibi neseli biri lazim bu topige yaaa:))) hosgeldin tatil dügün kusu :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım arkadaşım:1hug:canim senin gibi neseli biri lazim bu topige yaaa:))) hosgeldin tatil dügün kusu :)))))
yengeç burcuyum ve malesef geçmişle yaşayan tiplerdendim(daha doğrusu öleydim.)
cok şükür ki,
son senelerde asla geçmişi özlememeyi öğrettim kendime.
gün bugündür.
bugünü güzel kılmak için çabalıyorum.
geçmiş geçti,
özlemeye ne gerek var..
eger güzel anilar varsa gecmiste hatirlamanin ne kötülügü var?
hatirlayinca icini isitan, gülümsemeyi saglayan anilar güzeldir, unutulmayi hak etmiyorlar bence.
cocuklugun safligi temizligi gibisi var mi...
bizim dandirik bi radyomuz vardı aklına estimi çalışırdı babamda bana herzamanki gi bi olagan konuşmalarını yapıyo vay filanın kızı şöyle uslu böyle çalışkan dayanamadım git onların babası ol ozaman dedim (ne pişkinlik demi) babam tokatı yapıştırdı yapıştıracak kaldırdım attım kendimi somyaya (ozamanlar somya vardı yaa ne güzeldi)radyoda arkamdaymış birden bizim radyonun penceresi camcama muallim selam söyle amcama muallim...........şarkısıyla coştukkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: gül gül öldüm sen çok yaşa e mi? gerçekten de biz küçükken öyle bir türkü vardı radyoda çalardı dinlerdik hey gidi günler hee yaaa ne güzel günlerdi bide leblebi koydum tasa kız annem diye bi türkü vardıkaydirigubbakcemile3ne komikti
ah ah çok sevdiğim bir laf var "keşke hep çocuk kalsaydık, dizlerimiz kanasaydı kalbimiz yerine" diye.
Annemin böbreklerim hastalandığı için önlüğümün altına giydirdiği yün pantolonları,
özellikle her yılın başında kitap defterlerimi aldıktan sonra oturup onları babamla kaplamyışımı, o kitapların kokusunu,senağlama
bisiklet sürdüğüm, gulle, taso oynadığım, lastik atladığım mahalle aralarını,kaydirigubbakcemile2
düşünecek hiç bir sınavımın olmadığı,senağlama
tek derdimin eve verilern bir iki tane matematik ödevi ve dua ezberlemek olduğu günleri,senağlama
ağzımızı gözümüzü leblebi tozuna bulayıp, yumiyum, jelibon ve tombilere özellikle eskimolara doyduğum günleri...
Daha neleri neleri öyle özlüyorum ki...mafoldumben