ayıcıklı kurabiyeler bumbo muydu jumbo muydu neydi bayılırdım:) birde capri sun icecek vardı simdi hic biri satilmiyorgüzel olan herşeyi kaldırıyorlar zaten...
sulu göz sakız
tipitip
fıstıklı tombi
yumiyum.....
aklıma gelenler bunlar
aynen ya güzel olan şeyleri kaldırıyolar
ne demeye kaldırıyolarsa...
...ama capri sun var hala aklında olsun
pamko da ne ben onu bilmiyorum:/
mini çuval gibi poşeti vardı şeffaf ,üstünde bi kadın resmimi ne vardı tam hatırlamıyorum..ismi pamkoydu..sarı sarı bişeydi..ya nasıl anlatsam bilemedim şimdi şimdikiler mısır cisplerine sarar ne bileyim cipso falan yer ya o zamanlardada pamko vardı..
ohooooo ben yazarsam tevellüt ortaya çıkar : ))
ahhhhh
elvan gazoz
aydede bisküvi
çokomel
meybuz
balık kraker
cicoz sakız
offff offf : ((
Eki Görüntüle 653519
Haha bu çikleti bilen varsa içinizde kesin tevellüt aynı demektir
Eki Görüntüle 653522
Böylesine güzel bir gazoz unutulurmu
keçi boku dediğimiz üzeri çikolatamsı bişeyle kaplı leblebi
Bizde aynı ismi söylerdik bunlarane biçim isimmiş yahu
pizza kraker ve balık krakerleri çok severdim halada severim nerde görsem alırım
Meybuz hastasıydım birde
Bizde aynı ismi söylerdik bunlarane biçim isimmiş yahu
pizza kraker ve balık krakerleri çok severdim halada severim nerde görsem alırım
Meybuz hastasıydım birde
Eki Görüntüle 653467 Eki Görüntüle 653480 Eki Görüntüle 653479 Eki Görüntüle 653478 Eki Görüntüle 653477 Eki Görüntüle 653476 Eki Görüntüle 653475 Eki Görüntüle 653474 Eki Görüntüle 653473 Eki Görüntüle 653472 Eki Görüntüle 653471 Eki Görüntüle 653470 Eki Görüntüle 653469 Eki Görüntüle 653468 Eki Görüntüle 653481
kızlar resimleri yükleyebildim mi bilmiyorum ama aklıma gelenlerin hepsini buldum ahh ahh ne güzellerdi hepsi:) :) bide oratdaki maymun bebkler vardı
Capri sun bizim orada bir markette satılıyor, her gördüğümde çocukluğumun bayramları geliyor aklıma.
Çünkü capri sun diğer meyve sularının 2 katı fiyattaydı ve her zaman alınmazdı, ama bayramlarda harçlıkları toplayınca doğru bakkala capri sun almaya.
Ve tabi,iki en afillisi olan tropikal meyveliden. o zamanlar tropikal meyve nedir bilmiyoruz üzerinde aslan resmi olandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?