Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de lord bayram çikolatası vardı ne yerdik..geçenlerde yine buldum ve çok sevindim yahu:)))
balin lami diye bir bayram şekeri de vardı. Amcamlar hep ondan alırdı, bende annemlere bizde ondan alalım diye ağlardım
Tipitip sakızlar
Pamko mısır cipsi
probis (üzerinde geometrik şekillerini çok severdim)
yumiyum (sonra yerini tofitalar aldı...)
leblebi tozu
çokokrem tüp
en önemlisi cino![]()
probis hala var![]()
cino capri sun cokomel dısı cikolata kaplı leblebi altın cikolatalar balık kraker reklamıda kendisine yakısır olmus ' balık kraker adı bile yeter' pizza bunlar hala satılıyor kızlar digerlerinden emin deilm bide troller hastasıydım
yumiyumu bende çok severdim.
trolümde vardı,tetris vardı.
buzi diye pembe el şeklinde dondurma vardı.
birde okulların önüne satmak için getirirlerdi,
alıç,elma şekeri,macun..sonra su fışkırtan yüzük vardı,
yüzüğüm nasıl diye gösterip su haznesine basıp milleti ıslatırdık.
susam sokağını seyrederdik.şeker leblebiyi çok yerdik.birde meybuz,
hemde ucuzdu da,yedikten sonra dilimizi gösterirdik:))
ip atlardık,yakan top oynardık,sonra zillere de basıp kaçardık![]()
yumiyumu bende çok severdim.
trolümde vardı,tetris vardı.
buzi diye pembe el şeklinde dondurma vardı.
birde okulların önüne satmak için getirirlerdi,
alıç,elma şekeri,macun..sonra su fışkırtan yüzük vardı,
yüzüğüm nasıl diye gösterip su haznesine basıp milleti ıslatırdık.
susam sokağını seyrederdik.şeker leblebiyi çok yerdik.birde meybuz,
hemde ucuzdu da,yedikten sonra dilimizi gösterirdik:))
ip atlardık,yakan top oynardık,sonra zillere de basıp kaçardık![]()
leblebi tozu,
cino,
elvan gazoz,
tombi,
şemsiye çikolata,
bakkalların tezgahlarının ön tarafında kutulardaki açık satılan gofretler, solucanlar, para çikolatalar
hiçbirinin tadı şuan en pahalı yediğimiz çikolatalarda, gofretlerde bile yok ne yazık ki :26:
Eki Görüntüle 653467 Eki Görüntüle 653480 Eki Görüntüle 653479 Eki Görüntüle 653478 Eki Görüntüle 653477 Eki Görüntüle 653476 Eki Görüntüle 653475 Eki Görüntüle 653474 Eki Görüntüle 653473 Eki Görüntüle 653472 Eki Görüntüle 653471 Eki Görüntüle 653470 Eki Görüntüle 653469 Eki Görüntüle 653468 Eki Görüntüle 653481
kızlar resimleri yükleyebildim mi bilmiyorum ama aklıma gelenlerin hepsini buldum ahh ahh ne güzellerdi hepsi:) :) bide oratdaki maymun bebkler vardı![]()
Peki ya bu güzelliği hatırlayan varmı :) satıcı amcamın illa bir şapkası vardı ,nerde rastlasam illaki tornavida ile sopaya sarılırdı ,bizde bayıla bayıla yerdik
Eki Görüntüle 653539
Eki Görüntüle 653540
sulu göz sakız
tipitip
fıstıklı tombi
yumiyum.....
aklıma gelenler bunlar![]()