ayıcıklı kurabiyeler bumbo muydu jumbo muydu neydi bayılırdım:) birde capri sun icecek vardı simdi hic biri satilmiyorgüzel olan herşeyi kaldırıyorlar zaten...
yiyecek bırak çizgifilmler bile bir başkaydı..mahalle çocukları toplanır apartman köşesinde piknik yapardık..öyle güzel şeyler vardı ki nerdee şimdi...çocuklar değişti yiyecekleri değişti hiç bişe kalmadı(((
aynen ya güzel olan şeyleri kaldırıyolarayıcıklı kurabiyeler bumbo muydu jumbo muydu neydi bayılırdım:) birde capri sun icecek vardı simdi hic biri satilmiyorgüzel olan herşeyi kaldırıyorlar zaten...
bende hatırladım ;bumbo özledim( bi tane abonesi olduğum pamko vardı nasılda severdim:) çok şey varda adını bilmiyorum yani unutmuşum..
yumiyum sulugöz tipitip hatırlıyorum:) sulugöz hala duruyor ben arada nostalji yapıyorum
hadi yaa.nerde var acaba istanbulda ben hiç görmedim.
aynen ya güzel olan şeyleri kaldırıyolar
ne demeye kaldırıyolarsa...
...ama capri sun var hala aklında olsun
pamko da ne ben onu bilmiyorum:/
inanmıcaksınız ama ben çocukluğumdaki domatesleri özlüyorum
bi de sucuk, aynı lezzette sucuk kesinlikle yok
şeker kız candy ay savaşcıları tom&jerri daha neler şimdi olsa izlerim o derece güzeldi :) biz akşama kadar mahallede aklınıza gelebilecek bütün oyunları oynardık akşam ezanına kadar mahalle çocuklardan geçilmezdi komşuluk diye birşey vardı yok şimdi... eskiler çok farklıydı yada biz özledik heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?