Çocukluğumu ve gençliğimi harcama hikayem

DGS ile geçiş yaparsam örgün eğitim olarak devam etmem gerekiyor ve Hukuk 1. Sınıftan başlamak zorundayım.4 yıl daha buna katlanamam sanırım fikir için yinede teşekkür ederim
4 yıl boyunca hem okula gidip hem çalışıp okul masraflarını karşılamak, ayrıca ev kirası ihtiyaçları, çocuğun kreşi masrafları , bunlar hiç gerçekçi değil şu durumda. Ya 4 yıl eşinize katlanıp okulu bitireceksiniz ya da ailenize. Tek olsaydınız mümkün olurdu, çocukla 4 yıl dayanmak zorundasınız.
Ha okul olmasa yine olabilirdi. Gerçekçi yaklaşmak lazım, çocuğunuz söz konusu.

Sorun ailem değil aslında sadece biraz baskı yaparlar art niyetli olmazlar ama yıllardır belli düzenim var. Kendi evimde başlasam yeni hayatıma daha rahat olurum diye düşünüyorum sadece
Çocuğunuz için bir süre buna katlanabilirsiniz, ailenize katlanmak eşinize katlanmaktan çok daha iyidir. Doğru düzgün geçim sağlamaya başlayınca kurarsınız kendi düzeninizi.

Ön lisans kpss ine hazırlan. Yada lise. En kolayı lisedir. Hem işin olur hem okursun yine. Ama iş bulmayı lisansa birakma cok zor oluyo. Eger iki yıllik bitmediyse seneye liseden gir. Tabi boşan hemen

Hukuk okumak zor bitmez öyle cocukla. Üstüne avukatların staj maası 500. Cok zor durumdalar eşim ve cok arkadaşim avukat. Yol yakınken kendini devlete at

Hukuk okumak zor bitmez öyle cocukla. Üstüne avukatların staj maası 500. Cok zor durumdalar eşim ve cok arkadaşim avukat. Yol yakınken kendini devlete at
istanbulda mı 500?bu rakamı alan kimseyi duymadım istanbul için tabi.konu sahibi nerede yaşıyor bilmiyorum ama istanbuldaysa stajyer için piyasa 1000-2000 arası yeni mezunda 3000-3500bu rakamlarla da çocukla destek olmadan geçinmek zor olur.

Çok uzun ama lisede böyle kızlar oluyordu hep, kendinden büyük erkeklerle sevgili oluyordu ben daha sessiz bir tip olduğum için bana garip geliyordu açıkçası ve korkutucu. Baban yaşında adammış gibi ne bileyim. Büyük ihtimalle lisede daha Özgüvenli Bi kızdınız ondan oldu belki de. Ya da daha rahat yani ama yaşıt sevgilin olsa anlarım benim de oldu çok da tatlıştı. Yani yanlış kelime yazmak istemiyorum kırmak istemiyorum ama böyle daha lay lay lol kızlar diyim yaşlı sevgili yapıyordu sonu da hep hüsran oluyor

Keşke yorum yaparken biraz bu yorum konu sahibinin ne işine yarayacak diye düşünsek de yapsak. Çocukluk işte konu sahibi de farkında zaten. Sizin yorumunuz onu daha da üzmekten başka bi derde derman olmaz inanın.

Keşke yorum yaparken biraz bu yorum konu sahibinin ne işine yarayacak diye düşünsek de yapsak. Çocukluk işte konu sahibi de farkında zaten. Sizin yorumunuz onu daha da üzmekten başka bi derde derman olmaz inanın.
Öyle ama hikaye hiç şaşmıyor.

Yaşınım gerektiği yaşta, yapması gerekeni yapmayan insanlar hep sorun yaşıyor.

Yani 17 yaşında bir cocuğun 30 yaşında adamla işi ne? Öss çalışması gerekir, (en son adı öss idi :/)

Neyse hayırlısı

Evet haklısınız diyelim de faydası nedir bunun. Çocukmuş zaten yaşının getirdiği gibi davranmış, ailesinin ne olursa olsun evlendirmemesi gerekirdi. Lay lay lom kızlar deyip ama kırmak istemiyorum deyince kırıcı konuşmamış olmuyorsunuz ki. Hepimiz insanız hatalar bizim için konu sahibi de farkında zaten. Yüze vurmak değil destek olmak gerekli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…