Çocukluğumu ve gençliğimi harcama hikayem

Aa 4 yıl olduğunu kaçırmışım o zaman şimdi ayrilin kesinlikle hukukta devam zorunluluğu yok zaten hem çalışır hem okursunuz . Inşallah başarırsınız o elektriği aldım ben sizden niyeyse
İnatçı olmaktan kaybettim daha önce şimdide inadımla başaracağım inşallahta nasıl bir yol izlemem gerektiğini öngörmeden kabuğumda bekliyorum sadece. Tek başıma gidecek olsam giderdim zaten şuanda açta yatsam açıkta kalsam idare ederdim ama çocuğuma düzgün bir hayatın garantisini veremeden biraz daha ölçüp biçiyorum.

Kendini sağlama almadan boşanmaya kalkma bence . Yerinde olsam ailemin yanına gider hem çalışır hemde hukuk eğitimimi tamamlardim. Ondan sonraki hamlem ise kendime ait bir ev ve duzen olurdu. Ama ailemin yanında uzun süre kalamam demişsin. Eğer gururdan ötürü böyle diyorsan gurur yapma onlar ailen. Seni hatalarınla beraber kabul ederler. Onlara da planlarından bahsedersin. Yaşın çok küçük eğitimini tamamlaman için hala fırsatın var. İyi bir avukat olabilirsin. Asgari ücretle hem kira hem faturalar hem kreş ya da bakıcı masrafi altından kalkamazsin çünkü.

Sanırım adalet okuyorsun KPSS kursuna git ve atan böylece temelli bir işin olur
Ufakta olsa bir nafaka alır küçük bir ev tutarsın.
Annen çocuğuna bakar gündüzleri de çalışırsın.

Anlatmak mesele değil artık herşeyi anlatabilirimde onlarlada çok uzun süre yaşayamam sorun burda aslında
tabi nasıl insanlar bilmiyorum. Ama senin çabaladığını görürlerse destek olabilirler. Okulunu bitirmeye işe girmeye çalışmaya azmini görürlerse arkanda olurlar belki.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Asgari ücretle geçinebilirim yaşadığım şehir buna müsait aslında ailemde başka bir evde yaşasam bile maddi destekte bulunurlar. Artık sadece doğru yolu bulmaya çalışıyorum esasen

Sanırım adalet okuyorsun KPSS kursuna git ve atan böylece temelli bir işin olur
Ufakta olsa bir nafaka alır küçük bir ev tutarsın.
Annen çocuğuna bakar gündüzleri de çalışırsın.
Annem çalışıyor ve ona işi bırak çocuğuma bak diyemem. Evde olsaydı zaten şuanda bu tereddütleri yaşamadan çoktan gitmiştim.

kpss sınavına da çalış. Herşeyi dene kendi ayaklarının üstünde durmak için. Eşin dünyanın en iyisi de olsa benim düşüncem her insanın maddi özgürlüğü olmalı. Kimsenin evliliğinin garantisi yok. İster eşinin yanında ol ister ailenin yanına git ama en önemli hedefin bu olsun.

Sizin direkt şahsınıza söylemiyorum ama ,Ben bu tarz benzer kadın hikayelerini burada veya gazete de ,başka yerde okurken dikkatimi çeken 'hep çok başarılı bir öğrenciydim okusaydım avukat ,mühendis ,doktor olurdum 'gibi ifadeler var .okadar kolay mı ,yani siz zaten en baştan 16yaşında evlenmeyi tercih etmişsiniz.tercihlerinizin pişmanlığını yaşadığınızda şöyle olsaydı şöyle olurdum ben aslında gibi gibi düşünceler olduğunuz yerde sadece eskiye özlem duymanızı sebep olur öteye götürmez.aynı şekilde eşiniz de sizin tercihinizmiş ilk baştan iyiydi sonra kötü kısmında en sonki raddeyi düşünüp karar vermeniz gerekir .ilk zamanlar kıstas olmamalı .Ve... en azından şimdi güzel bir bölüm okuyabilirsiniz ,ki boşanırsanız da bu süreçte uğraş olur ders çalışmak da bir nevi kafa dağıtmak olabiliyor .
Mutluluklar dilerim

tabi nasıl insanlar bilmiyorum. Ama senin çabaladığını görürlerse destek olabilirler. Okulunu bitirmeye işe girmeye çalışmaya azmini görürlerse arkanda olurlar belki.
Sorun ailem değil aslında sadece biraz baskı yaparlar art niyetli olmazlar ama yıllardır belli düzenim var. Kendi evimde başlasam yeni hayatıma daha rahat olurum diye düşünüyorum sadece

Sorun ailem değil aslında sadece biraz baskı yaparlar art niyetli olmazlar ama yıllardır belli düzenim var. Kendi evimde başlasam yeni hayatıma daha rahat olurum diye düşünüyorum sadece
Kendi evinde başlamak için çalışıyor olmalısın ama. O zaman biraz daha sabır..
Bu adam evine şu anda maddi olarak düzgün bakıyor mu peki. Çocuğuna karşı nasıl?

Kısmen haklısınız size şimdi bütün başarılarımı anlatmam mümkün değil tabikide.. Ve evet geçmişe özlem duyuyorum çünkü geleceğimi çok farklı hayal etmiştim. Teşekkürler yorum için.

bütün yazanlari okumadim konusuldu mu bilmiyorum ama 16 yasinda bir cocukla 29 yasindaki bir kazigin iliiskisine nasil onay verilebilir ya? hic kimse bu sapkinlik demedi mi? size normal geliyor mu 30 yasindaki adamin liseli kiz kovalamasi? inanilmaz. size bol sans diliyorum umarim mesleginizi kazanir hayatinizi yoluna sokarsiniz.

Kendi evinde başlamak için çalışıyor olmalısın ama. O zaman biraz daha sabır..
Bu adam evine şu anda maddi olarak düzgün bakıyor mu peki. Çocuğuna karşı nasıl?
Evle ilgili birşeyi eksik etmez o konuda hakkını yemem almıyor diye. Kızıma karşı aslında birşeyi yok. Eve gelirken sevdiği şeyleri alır kapıda bir kucaklaşma faslı ve o kadar. Benim bir günde onunla vakit geçirdiğim kadar bir ayda vakit geçiremez bile yani.

Ailem asla istemedi. İkna etmem yarım senemi almıştı belki de. Yanlış üstüne yanlış yaptım yani

Bu konu küçücük çocukların evlenmelerini her platformda destekleyen, gençler istiyor diyenlere örnek olsun.
17 yaşındaki kızın mantığıyla verdiği evlenme kararı bu kadar olur.
Eşinin ne denli pislik biri olduğu kendi 29 yaşındayken 16 yaşında kıza göz koymasından belliymiş.
Kolayca lafını sözünü geçireceği kölesi yapabileceği birini aramış.
Şu an malesef sabretmekten, okulunu bitirip iş bulmaktan başka çaren yok

Asgari ücretle dahi çalışsa nafaka bağlanır hem size hem kızınıza ve icraya konduğu zaman da paşa paşa maaşından kesilir nakit olarak size geçer. Benim tavsiyem maddi olarak biraz kendinizi toparlayıp öyle ayrılın ki o kapıdan çıktıktan sonra çaresizlikten geri dönmek zorunda kalmayın. Kendi çarenizi üretecek kadar imkanınız olsun.

Hemen araştırmaya başlayacağım. Çok teşekkürler
Çok mantıklı. Şu anki okulunuzu bitirene kadar ailenizin yanına gidebilirsiniz. Sonra atanmaya ve hem çalışıp hem okumaya bakın kızınızin yaşı da kreş için müsait artık. Bu arada tebrik ederim kötü bir başlangıç yapmışsınız ama pes etmeyip hayatınıza devam etmişsiniz başkası olsa bu saatten sonra okumak istemezdi. Bazen kaderin önüne geçilmiyor olan olmuş bundan sonra önünüzde inşallah kizinizla uzun bir hayat var. Herşeyin yoluma gireceğine eminim.

Teşekkür ederim

Kendim için ondan birşey istemem çünkü kendini üstümde söz sahibi sayar. Ve bir sürü seçeneğim var aslında ama hangisi en doğrusu onu bulmaya çalışıyorum artık. Teşekkür ederim yorumunuz için sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…