Çocuklu kadının 2.evliliği

Evlilik de bir risk özellikle çocuklar için o yüzden kadınlar neler yaşamış merak ediyorum nasıl bir tercih ve mücadele vermişler.

Öbür çocuklarınız yeni bebeği kabullenebildi mi

umarım herşey gönlünüzce olur,önceliğiniz hep çocuklarınız olacaksa her kadın eş olmayı,sevmeyi sevilmeyi hakkediyor

Dul eşi vefat etmişlere deniliyor yanlız bence bu sıfatı kullanmayın hele de kendinize

Eşim vefaat etti o yüzden dul yazdım diğer türlü daha çok canım acıyor. Alışma süresindeyim ve kadınlar neler yaşadı boşanan ya da dul olanlar onları merak ettim. Ne bekliyor beni
Dul eşi vefat etmişlere deniliyor yanlız bence bu sıfatı kullanmayın hele de kendiniz

Evet yanlızlık ve ilgisizlik bir kadın için çok zor olabiliyor ancak insan çocuklu olduğu zaman öncelik her zaman çocuklarında oluyor o yüzden iyi bir eş aramakla beraber en önemlisi iyi bir baba da bulmalısınız

Babasız olurlar mı tamamlayabilir miyim
Çocuklarınız kaç yaşında ?Cinsiyetleri ne? Siz şimdi çocuklarınızla yalnız mı yaşıyorsunuz eşinizle yaşadığınız evde? Kendi aileniz ile aranız nasıl? Eşinizin ailesi ile görüşüyor musunuz,size destek veriyorlar mı? Çalışıyor musunuz? Başınız sağolsun

Geçenlerde bir kadın konu açmıştı,konu adını unuttum iki evladıyla yaşıyordu eşi vefat etmişti. Eşine ait arabayı kayınvalidesinin garajından nasıl alabilirim diye

Sağolun hiç yazmayım tekrar üzülüyorum sadece diğer kadınlar neler yaşadı merak ettim

Çocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
Kaç sene sonrasını bilemem ama çocuk kendini ifade edecek yasa gelmeden olmamalı bence. Kötü muamele gördüğünde annesine anlatabilecek yasa gelmeli. O nedenle en az 5 6 beklenmeli bence.

Sağolun hiç yazmayım tekrar üzülüyorum sadece diğer kadınlar neler yaşadı merak ettim
Haklısınız kusura bakmayın,tabiki yazmayabilirsiniz.
Sorduğum sorular aslında 2 evliliğe giden yolda çok önemli etkenlerdir.Her şey gönlünüze göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…