Çocuklu kadının 2.evliliği

Ben düşünmezdim kendi şahsıma lakin siz istiyorsaniz cocuklu bir adamla belki olur muhakeme yetenegi de olmali . bir üye dedi bende kesinlikle katiliyorim maddi gücünüz olmali çocuklarınızin bütün maddiyatini siz cekebilmelisiniz .kendi cocugi gibi seven insan varmidir bilemedim. Ama bugin iyi olur yarin size çocuklarınızin maddiyatini cektim lafi getirmeyin derim.

Birşeyin tadını bilmezsen canın istemez zaten o şekilde biyuyecekler olayi dramatiklestirirseniz çocuk sizden o duyguyu alir mesela ah kadersiz yavrum babasız kuzum gibi şeyler söylemeyin öyle aglayip sizlayip çocukları negatif etkilemeyin yurtdışında çok fazla bekar anne var çocuklar hersekilde büyüyor bunu normalleştirmek soyleyin insanlar doğar yaşar ama bazılarımız erken olebilirker evet baban yok ama ben varım beraberiz sizi hep seveceğim gibi...
Psikologum da öyle demişti sizden etkilenirler siz nasıl yansitirsaniz öyle yaşarlar demişti teşekkürler bende öyle yapmaya çalışıyorum ama her zaman ds aynı gücü bulamıyorum

Ben düşünmezdim kendi şahsıma lakin siz istiyorsaniz cocuklu bir adamla belki olur muhakeme yetenegi de olmali . bir üye dedi bende kesinlikle katiliyorim maddi gücünüz olmali çocuklarınızin bütün maddiyatini siz cekebilmelisiniz .kendi cocugi gibi seven insan varmidir bilemedim. Ama bugin iyi olur yarin size çocuklarınızin maddiyatini cektim lafi getirmeyin derim.
Evet haklısınız kim vurmuyor ki sonra başa

Bu tamamen size ve karşı tarafa göre değişir
Ancak şunu söyleyebilirim
Evlenmek için evlenmeyin
Sizi seven , çocuklarınızı da kabul edecek birini alın hayatınıza.
Yok zaten evlenmek için evlenmeyi düşünmem gerçekten seven seveceğim çocuklarımın eksikliği giderecek bir adam olursa

Bence şuan bunlari düşünmeniz için çok erken. Bilemedim daha küçük çocuğunuz 1 yaşındaymış ne kadar olmuş olabilir ki eşiniz vefat edeli. Yeni vefat ettigini yazmışsınız zaten şuan bence yanlış karar verebilirsiniz. Tabiki eşi vefat ettikten sonra evlenen birçok kişi şuan çok mutlu. Mutlu olmayanlarda bir o kadar vardır herhalde. Bu biraz hayatınıza girecek insana bağlı. Eşinizle bosansaydiniz böyle düşünmezdim ama çok büyük bir aşk vardı ve yeni vefat etti yazmışsınız bundan dolayı böyle bir yorumda bulundum.

Yıllarca dul yaşamak zor olur mu nefsimiz gönlümüz yanlış birine kayar mı ya da evlensek çocuklarıma yine hakkıyla annelik yapabilir miyim ya da evleneceğim adam iyi bir baba olur mu
Cevremde eşi ölüp 2 cocukla kalan kadin var. Şuan 60 yaslarında. Malesef yEni ogrendikki eşi oldükten 2 yıl sonra evli bir adamla goruşmeye baslamis ve hala gorüşüyormus. Keske bekar birini kendisine denk birini bulup evlenseydi. Yani bekar kalmayin bence ama çok ince eleyip sık dokuyun

Bence şuan bunlari düşünmeniz için çok erken. Bilemedim daha küçük çocuğunuz 1 yaşındaymış ne kadar olmuş olabilir ki eşiniz vefat edeli. Yeni vefat ettigini yazmışsınız zaten şuan bence yanlış karar verebilirsiniz. Tabiki eşi vefat ettikten sonra evlenen birçok kişi şuan çok mutlu. Mutlu olmayanlarda bir o kadar vardır herhalde. Bu biraz hayatınıza girecek insana bağlı. Eşinizle bosansaydiniz böyle düşünmezdim ama çok büyük bir aşk vardı ve yeni vefat etti yazmışsınız bundan dolayı böyle bir yorumda bulundum.
Teşekkürler şu an için erken zaten çocuklar kendilerini ve babalarını bilsin olursa belki sonra. Belki alışırım gerek kalmaz. Hayat arkadaşı bambaşka bir şey her şey çok kolaymış asıl hayat yeni başlamış.

Cevremde eşi ölüp 2 cocukla kalan kadin var. Şuan 60 yaslarında. Malesef yEni ogrendikki eşi oldükten 2 yıl sonra evli bir adamla goruşmeye baslamis ve hala gorüşüyormus. Keske bekar birini kendisine denk birini bulup evlenseydi. Yani bekar kalmayin bence ama çok ince eleyip

Cevremde eşi ölüp 2 cocukla kalan kadin var. Şuan 60 yaslarında. Malesef yEni ogrendikki eşi oldükten 2 yıl sonra evli bir adamla goruşmeye baslamis ve hala gorüşüyormus. Keske bekar birini kendisine denk birini bulup evlenseydi. Yani bekar kalmayin bence ama çok ince eleyip sık dokuyun
Erkeklerle arkadaşlık kavramım hiç olmadı ama bağlandığım zaman tam bağlanıyorum bende Allah esirgesin yanlış birine bağlanırım diye korkuyorum evlilik günah değil ama başka türlü kimseyi özellikle evlatlarımı üzmek istemem. İnş doğru bir çizgi de bir ömür boyu çocuklarımla yaşayabilirim.

Erkeklerle arkadaşlık kavramım hiç olmadı ama bağlandığım zaman tam bağlanıyorum bende Allah esirgesin yanlış birine bağlanırım diye korkuyorum evlilik günah değil ama başka türlü kimseyi özellikle evlatlarımı üzmek istemem. İnş doğru bir çizgi de bir ömür boyu çocuklarımla yaşayabilirim.
Boyle korkunuz varsa evlenin bence karsıniza düzgün biri çıkarsa. Çocuklu olsun ama halden anlaması lazım. Vicdan merhamet sahibi olsun.

Çocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
Bekar anne olarak yaşamak👍
Çekilecek dert değil 2. Evlilk.
1. İkinizde çocugu varsa anlaşamazlar
2. Ortak çocuk olduysa hangi tarafa bakacagını şaşırır hiç paylaşmak istemez
3.koca denen mahlukat baskasından olan çocugu kıskanır.
Ve hepsini bir kenara koy 1. De yaptıgın hataları yapmazsın ama yinede sonuç hüsran olur. Evlilik bana göre değilmiş demekki diyip evlenmeme yemini edip boşanacagın günün planını yaparsın

Hayır ne olacak sandım da evlendim acaba.

Çocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
Maddi geliriniz varsa çocuğunuzda küçük ise bence bir erkeğe ihtiyacınız yok, onun yerine çocuğunuzla gezin tozun kendi hobilerinize zaman ayırın, tekrar çocuk sahibi olmak yaş ileri bir yaş değilse ve sağlık sorunu yoksa her halukarda size kalmış bir tercih ama çocuksuz biri ile evlenirseniz çocuk isteyecektir muhtemelen, ayrıca çocuklarınıza ne kadar iyi davranırsa davransın kimse kimsenin çocuğuna öz ebeveynin verdiği sevgiyi anlayışı gösteremez zaten evlenirseniz de eşinizden babalık yapmasını beklemeyin abi olabilir hele ki öz baba hayatta ise. Birde her halukarda boşansanız da , eş ölse de dul değil bekar bir bayan oluyorsunuz kimlikte bile bekar yazar geçmişiniz sizi bağlar sadece..

2,5 yıl önce boşandım birtane de kızım var. hayatımda biri var ama evlilik düşünmüyorum. evleneceğim adam çocuğumu kendi çocuğu gibi göremez bundan eminim. ben kendi düzenimi kurdum. çocuğumun da bir düzeni var gelen adam niye bozsun hiç gerek yok.

Bekar anne olarak yaşamak👍
Çekilecek dert değil 2. Evlilk.
1. İkinizde çocugu varsa anlaşamazlar
2. Ortak çocuk olduysa hangi tarafa bakacagını şaşırır hiç paylaşmak istemez
3.koca denen mahlukat baskasından olan çocugu kıskanır.
Ve hepsini bir kenara koy 1. De yaptıgın hataları yapmazsın ama yinede sonuç hüsran olur. Evlilik bana göre değilmiş demekki diyip evlenmeme yemini edip boşanacagın günün planını yaparsın

Hayır ne olacak sandım da evlendim acaba.
Sizin 2.evlilik mi çok zor gerçekten uzaktan bakınca düşüncesi bile zor geliyor daha çok enerji harcamak gerekiyor daha çok emek istiyor

X