Şurdan sıradan başlayayımArkadaşlarrrr arkadaşlar konu neden evililiğe vardı bilmiyorum tekrar izah ediyorum öyle bir niyetim yok geçin elin adamını ben kendi evladımı düşünüp böyle bir yola çıkmam babalık nedir bilmeyen belli ki bunu hissedemeyecek olan bir insanla neden evladımı yan yana getireyim bu birincisi, ikincisi şunu belirtmek istiyorum, ben eşimden beni aldattığı için boşanmıştım üstelik bunu hamileyken anlayıp çocuğum yeni doğduğu bir zaman diliminde ortaya çıkmıştı, sizce ben oturup şunu mu yapmalıydım “ ya beni bir çocukla kim napsın ben oturayım bir ömür evladımın babasından sevgi dileneyim “ deseydim o zaman boşanmadın tü kaka mı derdi bu toplum bana ? Sizler de farkında olmadan yadırgadığınızın farkında mısınız bilemem, ben kimseye hadi benim çocuğumu kabullensin demiyorum, üstelik boşanmış ve çocuğuna sahip çıkan seven bakımını üstlenen kadınların “ sorunlu “ olarak görülmesini de tabi ki doğru bulmuyorum. Şimdi boşandım, birde çocuğum var diye kimseyi sevmemeli miyim, kimse beni sevmez mi demeliyim ? Bu genellemeyi şunun için yapıyorum yukarı da bir arkadaş şey demiş “ çocuklu adam boşansa bile çocuk kadın da kalıyor, o da hayatına bakıyor “ yanlış yazmadıysam bunun gibi bir şey. Yani boşanmış çocuklu bir insanın bile beni istemeyeceğini mi çıkarmalıyım buradan, benim hayatıma o kadar rahat bakamayacağımı mı ? Yapmayın kızlar, ben kendimi iyi hissetmek için çok uzun zaman harcadım böyle kalıplaşmış aslında bilmeden bir çoğumuzun içinde aklında yatan şeylere de kapılıp kendimi üzmeyi düşünmüyorum, bu demek değildir ki bana toz pembe hayaller kurdurun, öyle bir dünya yok beklentim bu değil, hemcinsiz aynı durumda olabilirdik ne düşünürdünüz kısmına hiç girmeyeceğim bile :)
Hepinizi etikletleyemedim kusura bakmayın hepsini okudum ama teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Adamın ailesinin boşanmış çocuklu bir kadın hakkında katı fikirleri olduğunu belirttiniz, evlilik ordan aklımıza geldi. Gezip tozmak için ailelerin fikri alınmaz, siz değilseniz de adam evlilik düşünüyor, sonu evlilik olmayacak bir ilişkiye girmek istememiş.Arkadaşlarrrr arkadaşlar konu neden evililiğe vardı bilmiyorum tekrar izah ediyorum öyle bir niyetim yok geçin elin adamını ben kendi evladımı düşünüp böyle bir yola çıkmam babalık nedir bilmeyen belli ki bunu hissedemeyecek olan bir insanla neden evladımı yan yana getireyim bu birincisi, ikincisi şunu belirtmek istiyorum, ben eşimden beni aldattığı için boşanmıştım üstelik bunu hamileyken anlayıp çocuğum yeni doğduğu bir zaman diliminde ortaya çıkmıştı, sizce ben oturup şunu mu yapmalıydım “ ya beni bir çocukla kim napsın ben oturayım bir ömür evladımın babasından sevgi dileneyim “ deseydim o zaman boşanmadın tü kaka mı derdi bu toplum bana ? Sizler de farkında olmadan yadırgadığınızın farkında mısınız bilemem, ben kimseye hadi benim çocuğumu kabullensin demiyorum, üstelik boşanmış ve çocuğuna sahip çıkan seven bakımını üstlenen kadınların “ sorunlu “ olarak görülmesini de tabi ki doğru bulmuyorum. Şimdi boşandım, birde çocuğum var diye kimseyi sevmemeli miyim, kimse beni sevmez mi demeliyim ? Bu genellemeyi şunun için yapıyorum yukarı da bir arkadaş şey demiş “ çocuklu adam boşansa bile çocuk kadın da kalıyor, o da hayatına bakıyor “ yanlış yazmadıysam bunun gibi bir şey. Yani boşanmış çocuklu bir insanın bile beni istemeyeceğini mi çıkarmalıyım buradan, benim hayatıma o kadar rahat bakamayacağımı mı ? Yapmayın kızlar, ben kendimi iyi hissetmek için çok uzun zaman harcadım böyle kalıplaşmış aslında bilmeden bir çoğumuzun içinde aklında yatan şeylere de kapılıp kendimi üzmeyi düşünmüyorum, bu demek değildir ki bana toz pembe hayaller kurdurun, öyle bir dünya yok beklentim bu değil, hemcinsiz aynı durumda olabilirdik ne düşünürdünüz kısmına hiç girmeyeceğim bile :)
Hepinizi etikletleyemedim kusura bakmayın hepsini okudum ama teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Bence düşünmüyor. Madem düşünmüyorsun kimseye anlatma bunları diyorum. Çünkü ezik görünüyor. Kocası yakışıklı ve evlenirken herkes nasıl buldun dedi. Sanırım bunlardan dolayı da boşanmıyor.Boşanmayı düşünmüyor mu?
Çocuklarımı istemeyen adamı boşar üç çocuğumu da alır giderdim.
O da salonda kanepede yapsın tek başına seks. Adi herif.
Adam denginiz değil.Selaaaaam güzeller güzeli sevgili kk kadınları
Uzun zaman sonra buraya konu açtıracak bir takım sorulara sahibim.
Arkadaşlar yıllar önce evliliğimi bitirdim, bu evlilikten bir evladım var, kendimi iyi hissettiğim bir dönemde yeni bir ilişki istedim sanırım, oldu sayılmaz ama birisi var, kalbimin ritmini bozan. Bu duyguyu o kadar çok özlemişim ki. Sorun şuuu kiii kendisi bekar hiç evlenmemiş genç sayılacak bir yaşta, aile yapısının beni kabul etmeye müsait olmadığını biliyorum, kendisininde benimle bir ilişkiye cesareti olmadığını seziyorum, dolayısıyla hayatta bazı şeyleri deneyimlemiş bir kadın olarak “ ya amaan üzülmeme değmez “ mantığındayım. Yani ben bu adı olmayan ilişkiyi ileri taşımam taşımamasına da sizlere sorum şu ;
Neden toplumda çocuklu ve boşanmış bir bayana böyle sanki vebalıymış gözüyle bakılıyor, ben bununla her tanıştığım insan da karşılaşacak mıyım ? bana bunu ne olur izah edin
Bekar biri neden sizin çocuğunuzun sorumluluğunu alsın ki ???? Denk değilsiniz maalesef. Ve evet yüzde 95 bunu yaşarsınızBeni genel olarak toplum ilgilendirmiyor aslında, kastım farklıydı samimi art niyetsiz bir şeyler yaşamak istediğim kişi bana böyle mi bakacak aaa çocuğu var mı diyecek her karşılaştığım
Ben çocuklu halimle düşünüyorum, çocuklu biriyle olmam. Hayat zor zaten bir daha kimsenin anasıyla, danasıyla ugrasamamBekar biri neden sizin çocuğunuzun sorumluluğunu alsın ki ???? Denk değilsiniz maalesef. Ve evet yüzde 95 bunu yaşarsınız
Yakışıklı mı?Bence düşünmüyor. Madem düşünmüyorsun kimseye anlatma bunları diyorum. Çünkü ezik görünüyor. Kocası yakışıklı ve evlenirken herkes nasıl buldun dedi. Sanırım bunlardan dolayı da boşanmıyor.
Bi tane yunus vardı o mu? Bütün kizlar asiliyordu falan.Yakışıklı mı?Burda da vardı kocası yakışıklı olan, herif bildiğin eziyet ediyordu, boşanmaya niyeti yoktu hiç kadının. Sonra bi baktık, boşanmış.
Yok, kadın öğretmen adam memurdu.Bi tane yunus vardı o mu? Bütün kizlar asiliyordu falan.
Ben baska bir konuda bahsetmistm.. kadinin 2 cocugu varmis 2. Bekar esindende olmus 1 tane.. herif ayrimcilik yapmis cocuklar arasi.. kadin onuda bosamis..yani bu durumda en dogrusu bu zaten. SurekliÇok yakın arkadaşım 2 çocukluydu ve boşandı. Sonrasında hiç evlenmemiş ve hatta kendisinden 5 yaş küçük bir adamla evlendi. Kadının maddi durumu adamınkini 3 e falan katlar. Evlenirken arkadaşımı adamın ailesinden kimse istemedi ve düğüne dahi gelmediler. Sonuç ne mi ? Adam benim çocuğum da olacak diye tutturdu bir çocukları daha oldu ve şu an berbat durumdalar. Adam arkadaşımın çocuklarını istemiyor. Ev dar geliyor , çocuğumu rahatça sevemiyorum falan demiş. Hatta salonda sevişmek istiyorum onu bile yapamıyoruz falan diyormuş. Evlenirken aklı neredeydi bilinmez. Şimdi arkadaşım b*ka batmış durumda ve çok mutsuz. Keşke evlenmeseydim hiç diyor.
Yani bana göre de asla olmuyor ve olmayacakta.
Asla boşamaz. İnsta da en iyi koca pozu kesiyorBen baska bir konuda bahsetmistm.. kadinin 2 cocugu varmis 2. Bekar esindende olmus 1 tane.. herif ayrimcilik yapmis cocuklar arasi.. kadin onuda bosamis..yani bu durumda en dogrusu bu zaten. Surekli
Didismeyle nereye kadar gidecek? Kaldi ki herif tam
Bir yavsakmis, evlenirken bunlarin olacagini tahmin etmek icin muneccim olmaya gerek yok.. kaldi
Ki kadinin maddi durumu daha iyiyse defetsin gitsin. Insaniz, hatalar bizim icin..