Dönüp ilk yorumunuzu okur musunuz ? Ben olsam evliliğe götürmezdim çocuk sorumluluktur sorumluluk sorundur vs vs aşağılamaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben evladımı hiç sorun olarak görmedimBence siz bu konuda cok hassas oldugunuz icin herseyi iğneleme olarak algiliyorsunuz.
Evlenmeyi dusunmedigim sadece sevgili oldugum her insani elinden tutup ailemin yanina goturmedim ben, çogu insan da boyle yapiyordur yani cevremde de oyleydi. İlişkiden ailelerin tabi ki haberleri olur ama detay vermeye gerek olmaz saniyorum zaten ortada evlilige gidecek bir sey yoksa ailelerde cok karismayabiliyor.
O yuzden evlilik dusundugunuzu varsayarak yorum yaptim sadece
Dönüp ilk yorumunuzu okur musunuz ? Ben olsam evliliğe götürmezdim çocuk sorumluluktur sorumluluk sorundur vs vs aşağılamaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben evladımı hiç sorun olarak görmedimsonra o olmadı evlilik için öldüğümü felan iddia ettiniz açık arar bir edayla. Bu arada insanların evladına sorun gözüyle bakmadan önce bir kez daha düşünün.
Boşanmış adamlar çocuklarını yanına alıp bakmıyor genelde sadece tatilde falan aldığı için adam rahatça başka bir ilişkiyi sürdürebiliyor. Ama kadınlar annelik rolünü düşünmek ve ön plana koymak zorunda olduğu için işler farklı yürüyor.Selaaaaam güzeller güzeli sevgili kk kadınları
Uzun zaman sonra buraya konu açtıracak bir takım sorulara sahibim.
Arkadaşlar yıllar önce evliliğimi bitirdim, bu evlilikten bir evladım var, kendimi iyi hissettiğim bir dönemde yeni bir ilişki istedim sanırım, oldu sayılmaz ama birisi var, kalbimin ritmini bozan. Bu duyguyu o kadar çok özlemişim ki. Sorun şuuu kiii kendisi bekar hiç evlenmemiş genç sayılacak bir yaşta, aile yapısının beni kabul etmeye müsait olmadığını biliyorum, kendisininde benimle bir ilişkiye cesareti olmadığını seziyorum, dolayısıyla hayatta bazı şeyleri deneyimlemiş bir kadın olarak “ ya amaan üzülmeme değmez “ mantığındayım. Yani ben bu adı olmayan ilişkiyi ileri taşımam taşımamasına da sizlere sorum şu ;
Neden toplumda çocuklu ve boşanmış bir bayana böyle sanki vebalıymış gözüyle bakılıyor, ben bununla her tanıştığım insan da karşılaşacak mıyım ? bana bunu ne olur izah edin
Gercekten seven bakmiyor oyle ama sunu soyleyim evlilik yapmayan erkekle anlaşmak cok zor. Cok toy oluyor ilişki ne bilmiyor. Şartlar eşit olunca oda çocuklu yani daha iyi oluyor. Bende ayni durumdayimBeni genel olarak toplum ilgilendirmiyor aslında, kastım farklıydı samimi art niyetsiz bir şeyler yaşamak istediğim kişi bana böyle mi bakacak aaa çocuğu var mı diyecek her karşılaştığım
Karşı taraf begendiğiniz kişi problem etmediği sürece bi problem olacağını sanmıyorumSelaaaaam güzeller güzeli sevgili kk kadınları
Arkadaşlar yıllar önce evliliğimi bitirdim, bu evlilikten bir evladım var, kendimi iyi hissettiğim bir dönemde yeni bir ilişki istedim sanırım, oldu sayılmaz ama birisi var, kalbimin ritmini bozan. Bu duyguyu o kadar çok özlemişim ki. Sorun şuuu kiii kendisi bekar hiç evlenmemiş genç sayılacak bir yaşta, aile yapısının beni kabul etmeye müsait olmadığını biliyorum, kendisininde benimle bir ilişkiye cesareti olmadığını seziyorum, dolayısıyla hayatta bazı şeyleri deneyimlemiş bir kadın olarak “ ya amaan üzülmeme değmez “ mantığındayım. Yani ben bu adı olmayan ilişkiyi ileri taşımam taşımamasına da sizlere sorum şu ;
Neden toplumda çocuklu ve boşanmış bir bayana böyle sanki vebalıymış gözüyle bakılıyor, ben bununla her tanıştığım insan da karşılaşacak mıyım ? bana bunu ne olur izah edin
Dönüp ilk yorumunuzu okur musunuz ? Ben olsam evliliğe götürmezdim çocuk sorumluluktur sorumluluk sorundur vs vs aşağılamaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben evladımı hiç sorun olarak görmedimsonra o olmadı evlilik için öldüğümü felan iddia ettiniz açık arar bir edayla. Bu arada insanların evladına sorun gözüyle bakmadan önce bir kez daha düşünün.
Boşandım ve çocuksuzum .Yineaynı şeyler oluyor.Bu olaylara sadece sanat dunyasında kötü bakılmıyor bence .Yada daha üst kesımlerdemı dıyeyım .En kucuk olayda senın boşanmış olman önund serılıyor .2 tane arkadasım var kocaları bitcoınden sureklı para kaybetmıs neye kaybettıgınıde dolememış.Takı eve ıcra kagıdı gelene kadar .Boşanmak ıstemısler ama şöyle konuşmuşlar .Bakın filemede çok guzel bakkmlı çalışan ama o bıle bırıyle evlenemıyor.Kısmet öıkıyor ama ıstedıgım gıbı deıl Oylecok korkuolar ki kocasızlıktan .Ben 27 yasında boşandım .Şaka gıbı ınsanlar gercekten .Ama bunların hiç sorun olmadıgı bır yerde yaşamak ısterdımSelaaaaam güzeller güzeli sevgili kk kadınları
Toplum genek olarak kadınkara vebalı gözüyle bakıyorToplum evlenmemiş 30 yaş üstü kadına da vebalı gozuyle bakıyor
Toplum evlenmiş halen çocuk doğurmamis kadına da vebalı gözüyle bakiyor
E ama çocuk sorumluluk demekçocuk sorumluluktur sorumluluk sorundur vs vs aşağılamaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum