Çocuklu kadın bekar adam..

En komik olan da bu duruma sasirmasi.
Yaşı ,33 diye vurguluyor.
Bu yasa bu gelir gibisinden.
Birde nişanlanıp ayrılmış olmasını da eklemiş çok önemli birşeymiş gibi. 33 yaşında nişan da atmış, 45 yaşında iki çocuklu adam neyine yetmiyor diye düşünmüş resmen

Son düzenleme:
Yapma tulipa desem de sen yine de ugrasicaksin.Bir bebek buyutmek evlat buyutmek zor hele ki bunu babaliga gonulsuz bir adamla yapmak.Yazik gunah olmayacak mi dogacak cocuga? Evliligi zaten tamamen anne olmak icin yaptin keske bari gercekten baba olmak isteyen biriyle yapsaydin.O da muhtemelen onume sicak yemek gelsin,camasirlarim yikansin utulensin diye evlendi.Dusuncesiz,odun adamin teki.

Bende yaşanmış bir olayı anlatayım. Arkadaşım 34 yaşında boşandı ve bir oğlu var7 yaşında Allah var arkadaşım çok güzel, adam bunu beğendi aşık oldular ve adam çocuğunu kabul etti bakarım bi abi olurum vsvs diyip evlendirler. Sonuç 1.5 yıl sonda bu adamdan bir kızı oldu. Bir süre sonra tartışma yaşamışlar adam buna demişki senin oğlunu görünce şeytan görüyormuşum gibi oluyor Babasına ver o baksın demiş, arkadaşımda ben vermem diyince boşandılar. Düşünsenize nasıl psikoloji bu oğlu başkasından kızı başkasından. Peki şimdi erkekler bu kadın hakkında ne düşünüyordur? çocuklu olan bir adamla evlensen bile ileride muhakkak sorunlar baş gösterecek birbirlerinin çocuklarına tahammül edememezlik çocuklardan dolayı sürekli tartışmalar olacak. off of çocuklu boşanmak çok kötü

Erken yaşta çocuklu evlenip boşanmak zor.
Kadın haliyle yalnız kalmak istemez
Yılları biriyle paylaşmak ister.
Genç yaşta evlenip çocuklu ayrılmak zor bir daha evlenmek açısından.
Ama kadın ileri yaşta çocukla ayrılınca avantaj çünkü daha evlenmek istemeyebilir ve çocuk sansinida kaybedebilir.
Benim arkadaşım genç yaşta ayrıldı çocuğu yok mesela onun için avantaj.

İçimizi açtınız gerçekten çocuklu boşanmış kadınlar olarak.

Buradaki yorumlara bazen hayretle bakıyorum
Peki biz boşanmış kadınlar ne yapalım hanımlar ? Bekarla evlenme tamam çocukluyla evlenme çocuklarınız sorun olur peki ne yapalım bundan sonrası icin yapayalnız bir ömür yaşayıp gidelim mi bunu mu diyorsunuz

Yahu arkadaşlar konu sahibine de anlatamadık. Kimse size bir şey demiyor. Bir şey yap ya da yapma demiyor. Bekarla olmaz, çocukluyla olmaz falan da demiyor. Yani hiçbir şey yap ya da yapma demiyor.

Denilen şu: çocuklu kadından bekar erkekler çekinebilir. Büyük sorunluluk olarak görebilir. Bu durumda ilişkiden kaçınmak isteyebilir ve bunun makul sebepleri vardır kendince diyoruz.

Bu kadar yani yapayalnız yaşayın, yok kimseye bakmayın falan değil. Bu aynı mesajlların belki de 20.hali oldu bu başlıkta. Ben olsam çocuklu adamla evlenmezdim de dedim bekarken. Ne yani şimdi tüm çocuklu adamlara yalnız ölün mü demeye çalıştım? Olayları, durumları kişiselleştirmeyin.

Hatta şunu da ekledim inşallah bir çocuğum olacak ve ileride eşimi kaybedersem (ki düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor ama her şey insanlar için) artık flört etmemin çok çok çok daha zor olacağının bilincindeyim. Bunu bilerek çocuk yapıyoruz. Eşim açısından da aynı durum. Ben öldüm diyelim. 5 yıl sonra çocuklu adam olarak zor yeniden flört etmesi. Ama çocuksuz olsa hiç öyle olmazdı. Bu da normal. Çocuk çok çok çok büyük sorumluluk. Yaparken de artık hayatımızın hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağını bilerek yapıyoruz. Kimseye de bir şey demiyoruz tekrar söylüyorum. Çocuklu kadını ya da adamı kabul edecek bekar insan da vardır, çocuklu insan da vardır. Oranı toplumda düşüktür. Dediğimiz bu. Durum tespiti.

Yahu neden neye sitem ettiğimi ya da bu konu hakkında ne düşündüğümü tam olarak bilmeden genelleme yapıyorsunuz
Ben bu konuya öncesinde de yazdım denklik önemli bekar adamla boşanmış kadın çok güllük gülistanlık olmaz dedim ama bugün okuduğum yorumlar artık bardağı taşırdı biri de yazmıs ki her iki tarafın çocukları olunca çocuklar yüzünden çok kavga olur bilmem ne
Bekarla olmaz bizde biliyoruz da neden bu kadar önyargı bunu başaran da çok insan var bu toplumda
Ayrıca suan kendi adınıza konuşmamız çok normal evlisiniz esiniz yanınızda ben de evliyken bir daha asla evlenmem diyordum ama o is yalnız kalınca öyle olmuyor içinde olmadan yasamadan konuşmak çok kolaya kaçıyor.

İnan kafana göre bulursan bunları düşünmek zorunda kalmazsin.
Belki hayalinin ötesi gelecek.
Umutla bak hayata bosver.

İyi baba olur
Sadece cocuklariyla kafaasi çok meşgul maddi manevi sorunları oluyor çocuklarla ilgili, bir de üstüne tüp bebekle uğraşmak zor geliyor.Tani çocuksuz biri gibi tüp bebek işine konsantre olamıyor zaten olup onlarla zor basettigi için bir de bu zor geliyor. Sevdiğim birinden olsun istedim ama başka sorunları var..Başka da kimle evkenecektim belki eski görüştüğüm kişi olurdu ama bilemedim .

İçimizi açtınız gerçekten çocuklu boşanmış kadınlar olarak.
Çaresi var.Cocuklarim da çocuklarım demezseniz bunaltmazsaniz karşı tarafı karşı taraf da normal iyi niyetliyse olabilir iyi de gecinilebilir..Ama babası gibi maddiyat beklememelisiniz.Abilik eder.Sizin düşkün olduğunuz kadar düşkün olamaz bunun için de suclamamalisiniz onu.Sizin annenize eşiniz nasil sizin gibi düşkün olmaz aynı hesap.Cocuga zarar diye dusunecekse çocuklu kişi hiç ayrilmayacakti acısını yeni evlendigi kişiden cikaracaksa.Ve abisine saygılı olmasni herzmaman tembihlemelisiniz.Basbasa vakitler oluşturmalısınız.İspiyoncu gibi evde olan herşeyi babasına anneanneye taşımamasını tembihlemelisiniz.Bizimki bunu yapmamış çocukları onu parmaginda oyanttigi icin.Evlendigi için kendini kötü hissetmiş böyle şeyleri hiç dememis.Cocuklular öyle bir imaj olusturyorki çocuğum da çocuğum karsidaki kişi önemli değil.O kişi onları mutlu etmeye amade.O kişinin basbabasa bir evli gibi olması luksmus gibi davraniliyor.Bunlari dikkate almalisiniz evlenmek istiyorsanız sadece karşıdaki kişi fedakarlık yapamaz..Yani beklentileri azaltmalisiniz.Ben bunları eşime soyledigim zaman kavga çıkıyor.Ben kötü oluyorum.Boyle yapıyor ya ben çocuklarından daha da uzaklaşıyorum..Çocuklu olduğuna daha da lanet ediyorum..Yani beni kendi uzaklaştırdı..

Son düzenleme:
Bu bakışa izin verecek olan da sizsiniz. Bu bakışı reddedecek duruma, bunun lafını bile ettirmeyecel, edecek olana zaten yanaşmama seçimine sahip olacak da sizsiniz.
Siz kendinizi nasıl tanımlarsanız, diğerleri de öyle tanımlar.

Ben istediği sıfır başlangıçları sorunsuzca hakeden bir kadın gördüm mesela.

Mesela az önce eşimin kızı bir giysi istedi ben annemlerdeyim. Ben ona ayirdiklarimdan tarif ettim yanlışlıkla başka bir elbiseyi çıkarmis foto attı aradim o acmayinca eşim açtı.Ben o elbiseyi hiç goiymedim ben hiç giymedigim giysileri yegenlerime ablama bile vermem onu almasin dedim.Bana cemkirdi.İste bunu diyorum.

Son düzenleme:
Biriyle tanısmıstım işle alakalı sohbet falan derken ne olduysa bır haftada sureklı konusur hale geldık. Ben nıyetını bılmedıgim ıcın evlendım cocuk yaptım ayrıldım demedım ama o ara cocugum yanımda yoktu zaten konusu gecmedı hıc acmadım sanırım hıc evlenmemıs sanmıs. Ikıncı hafta gectı bulusmak istedi kabul ettım ama bu arada ıkı haftada çok ılerledık ilk kez de basbasa olucaz. Bulusmadan once tam bunun konusu acıldı benım aılemde bende ayrılmıs kadın ıstemeze getırdı ama benıbılmıyo hala. Yorum yapmadım ayrılmısı ıstemıyo bende cocuk var bıde. Bulustuk bununla adama soyledım dedımkı bunu demıstın bana ben bu sekılde baktıgın ıcın gorusmek ıstemem senınle. Yarın evlenırız cocuguma bu sekılde bakamazsın sen o benım degerlım ayıbım degıl. Eğer gorusmek ıstemezsen anlarım falan deseydım muhtemel uste cıkacaktı tam tersı bundan gurur duyuyorum ben ıstemedıgım bır evlılıkte kalmadım ve cocugumla cok mutluyum senın onu ıstememen degıl onemlı olan o senı ısteyecek mı dıye yaklastım. Sonuc adam evlenmek ıstedı aılesını bıle ıkna ettı gercı ben ayrıldım altı ay sonra ama sen gurur duy evladınla sen bundan gurur duydukca onlarda saygı duyacak sen ayıp gozuyle bakarak onlara bu hakkı verıyosun

Böyle baslayabilirsin ama böyle devam edersen yani benimki gibi olursan bunaltirsin ama.Dengeli davranıp karşıdaki kişiyi de dusunmelisin.Bu tür havalar bir süre sonra batıyor abartmamak önemli.

Böyle baslayabilirsin ama böyle devam edersen yani benimki gibi olursan bunaltirsin ama.Dengeli davranıp karşıdaki kişiyi de dusunmelisin.Bu tür havalar bir süre sonra batıyor abartmamak önemli.
Sacma sapan aska bısanmıs kadınla olmaz ben almam asla dıyecegıne hıc konusunu acmasaydı ya da ınsanları asagılamasaydı bende böyle tavır alıp sert cıkmazdım kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…