- 9 Şubat 2017
- 323
- 70
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklu bir adamla evlenmek riskli bence,çocuk sorumluluk ister,eğer annesi bize gönderdiğinde kahvaltısını hazırlarım,okula götürüp getiririm,istediği yemekleri yaparım,ödevini yaptırırım fln diyosanız olabilir,sonuçta babasındada kalacak,anneninde bir özel hayatı var,belkide bazen istemeyecek bir hafta,bir ay kalacak,o sevgilisyle yada eşiyle gezerken,babasıda işte doğal olarak onların çocuğuna siz bakacaksınız,şurdan kalk şuraya otur desen ya babası ya annesi sorun çıkartır,istediği yemeği yapmasan sıkıntı olur,düser bi yerine bişey olur gelde işin içinden çık çıkabilirsen,burada bu söylediklerimin çoğu için konu açıldı,ha çok iyi annelerde var asla taviz vermiyorlar,bilinçliler ama böyle tiplerde var,çocuğu kullanıp can sıkan cahil bi kesimde var,ben göze alamazdım,yazarken bile hafiften bi sinirlendimBen biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Cevabınız sorunuzda gizliAcayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Çocuksuz adamların köküne kıran mı girdi![]()
Huyu suyu çok iyi bana yaklaşımı çok iyi çocuğu olmayan hiç bi kadın başkasının çocuğunu istemez evet cevap içinde ama yine de kafam karıştı bi çocuk için ayrılmalı mıyım gibisinden. Şöyle düşünüyorum ya çocuğu olmayan birini bulup ilerde pişmanlık yaşarsam? Keşke bi çocuk yüzünden ayrılmasaydım demekten korkuyorum o yüzden sordum çocuk ne denli etkiler hayatımı. Sizlere danışmak istedimAdamın çocuğu varmış, siz çocuk istemiyormuşsunuz. Cevabı sorunuzun içinde vermişsiniz zaten. Bize ne soruyorsunuz anlamadım.