- 19 Mart 2022
- 587
- 780
- 33
- 26
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Çalışsın isterse zengin olsun babası olarak çocuğuna bakmak zorunda!!! Adak zaten bakıyor da siz bi türlü kabullenememissiniz. Allah o adamın yardımcısı olsunSiz nerden biliyorsunuz ki kadın çalışıyor çok iyi bir işi var altında son model arabası var herşeyi bilip bilmeden yazmayın önce sorun
Asla iliski yönetim becerileri yok, onu ona,onu buna şikayet edip, sonunda mutlu olacaklarını sanıyorlar. Konu sahibi eski eşle dolmuş taşmış. Sebebi kim aslında sevgilisi. Dediğiniz gibi anne çocuğu kötü niyetine kurban edip, yaralı başını 1 buçuk saat bekletiyorsa sikayerci ol, al velayeti. Yok hemen gidip sevgilisine ağlıyor, böyle böyle yaptı diye.Kadinlar her konuda surekli birbirini sucluyor. Yeni eş eski eşi, gelin kaynanayi. Halbuki sorun cogu zaman erkeklerde. Anne bu kadar kotu ve sorumsuzsa, cocugu doktora goturmekten imtina ettiyse babanin velayeti talep etme hakki var. Sagda solda konusacagina alsin kendi baksin cocuga. Ne cocuga bakmak istiyorlar ne para yollamak ne ilgilenmek ne ilac gondermek.
Adamin bu yaptiginin sonucunda konu sahibi eski ese bileniyor, cocukla kurdugu iletisim bile saglikli olmayacak. Mevcut cocuguna ve eski esine nasil davraniyorsa konu sahibi ve ortak cocuklarinada oyle davranacak. Kadin bunalmis olabilir, disari cikacak durumda olmayabilir, nobetci eczaneye gidemiyor olabilir. Bir insan nasil agri kesicinin lafini eder anlayamiyorum gercektenAsla iliski yönetim becerileri yok, ina ona şikayet edip, sonunda mutlu olacaklarını sanıyorlar. Konu sahibi eski eşle dolmuş taşmış. Sebebi kim aslında sevgilisi. Dediğiniz gibi anne çocuğu kötü niyetine kurban edip, yaralı başını 1 buçuk saat bekletiyor sikayerci ol, al velayeti. Yok hemen gidip sevgilisine agliyir, böyle böyle yaptı diye.
Hiçbir şey değilse bile bu tavırlar sıkıntılı bir evliliğin habercisidir konu sahibi için görmek isterse. Ama sadece eski eşe çevirmiş oklarını.
Tabiki para verecek ilgilenecek ben kendisine her zaman söylüyorum babalığını çok seviyorum diye bu zaten olması gereken benim anlatmak istediğim bambaşka bişey ama anlamazsınız o yüzden yormayacağım kendimi.Sadece fikir istedim diyerek masum rolüne yatmayın annesiyle mesajlastigini soylemissiniz mesajlaşacak tabi para da verecek ayrılmış olsalar da babalık görevini yapsın bırakın da
Çalışsın isterse zengin olsun babası olarak çocuğuna bakmak zorunda!!! Adak zaten bakıyor da siz bi türlü kabullenememissiniz. Allah o adamın yardımcısı olsun
Güzel yorumunuz ve yasadiklarinizdan deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim dikkate alacağım.Bende bosandim. Babasi ne zaman arasa bir ihtiyaci var mi diye soruyor. Gecen hafta kitap aldi bu hafta oyuncak bakmis, ne sever bilememis, cocuga gosterip begendigini almak istediğini söyledi. Yarin ben, kizim ve babasi oyuncak bakmaya gidecegiz. Bunu benim icin yapmıyor, cocuguyla ilgilenmek icin yapiyor. Doktorada beraber goturuyoruz. Ustelik doktora falan ben cagirmiyorum hangigün gidecekse şu saatte sizi alirim diyor. Bosandiktan sonra baba olarak yapacagi seyler kısıtlı. Bir zahmet bir pogaca alsin gotursun. Anne surekli bakimla ilgilendigi icin babanin getirdigi bir pogaca, bir oyuncak cocuklarin gozunde daha kiymetli oluyor acikcasi.
Eski esimle aram cok mu iyi dersiniz? Cocuk olmasa emin olun sokakta birbirimizi gorsek belki selam bile vermeyiz. Ancak cocuk bireyleri omur boyu bagliyor. Bununla basedemeyecekseniz bu iliskiyi bitirin
Bu şey gibi, evlenmeden önce ailesini sevgilisine kötüleyip, evlenince eşinden onlara karşı saygı,hürmet,yakınlık bekleyen "zeki" erkek profili.Adamin bu yaptiginin sonucunda konu sahibi eski ese bileniyor, cocukla kurdugu iletisim bile saglikli olmayacak. Mevcut cocuguna ve eski esine nasil davraniyorsa konu sahibi ve ortak cocuklarinada oyle davranacak. Kadin bunalmis olabilir, disari cikacak durumda olmayabilir, nobetci eczaneye gidemiyor olabilir. Bir insan nasil agri kesicinin lafini eder anlayamiyorum gercekten
Tabiki para verecek ilgilenecek ben kendisine her zaman söylüyorum babalığını çok seviyorum diye bu zaten olması gereken benim anlatmak istediğim bambaşka bişey ama anlamazsınız o yüzden yormayacağım kendimi.
Bu yorumu niçin yazdiginizi sorabilirmiyim çünkü ilk kez 2.evlilik konusu açtım merak ettim neden yazdiginizi?Bu konu şöyle devam ediyor değil mi ;
Cokcuklu bır adamla 2. Evlilik.
2 çocuklu bir adamla 3. Evlilik.
3 çocuklu bir adamla 4. Evlilik.
Çocuğu olmayan 2 adamla birden evlilik .
Ben zaten çocuklu biriyle evlilik yapılırsa yaşanacak sorunları merak ettim ki tabiki bana bişeyleri anlatıyorsa didikleyecegim siz olsanız ikinci kez hata yapmaktan korkmazmisiniz kalbinde kafasinda bitirdiğini bende biliyorum.İnsanlar kendilerine bir hayat cizmisler. Sevgiliniz de kafasında da kalbinde de bitirmiş ki sizi hayatına almış ama şimdiden başlamışsıniz didiklemeye. O insanlara zarar verirsiniz bence vazgeçin bu işten.
Konularınizi takip etmiyorum ki..Bu yorumu niçin yazdiginizi sorabilirmiyim çünkü ilk kez 2.evlilik konusu açtım merak ettim neden yazdiginizi?
Adamın babalığını tabiki gördüğüm kadar biliyorum ve oğluyla bir arada olduklarında ki sefkatiyle aralarindaki sevgiyle görebiliyorum daha baska bisey varsa bilemem.Adamın babalığını nereden biliyorsunuz da, babalığını çok seviyorum diyorsunuz.
Adamın babalığını oğlu bilir; siz, karşıdan görünen manzarayı seviyorsunuz.
Ama bunun bir normali standardı yok ki. Siz ne istiyorsunuz mesela? Nasıl olmasını beklerdiniz?Ben zaten çocuklu biriyle evlilik yapılırsa yaşanacak sorunları merak ettim ki tabiki bana bişeyleri anlatıyorsa didikleyecegim siz olsanız ikinci kez hata yapmaktan korkmazmisiniz kalbinde kafasinda bitirdiğini bende biliyorum.
Takip etmeniz gerekmez sadece hangi anlamda yardımcı olmak için yazdınız amacınızı merak ettim gelecegi kimse bilemez zaten ne başkası ne kendi için.Konularınizi takip etmiyorum ki..
İleriye dönük bir öngörü benimkisi.
Belki de çok mutlu olursunuz,kim bilir..
Evet kesinlikle oyle. Acil bir durum olmadikca benden birsey talep etme diyebilir, su an pogaca getiremem diyebilir. 2 kez soylese zaten mesafe koymus olur. Az onceki yorumumda yazdim cocukla surekli anne ilgilendigi icin babanin getirdigi bir çöp bile daha kiymetli oluyor cocuk icin. Cocuk nazlaniyor da olabilir. Gelip kotulemek yerine ya susacak ya mesafe koyacak. Iki kadini birbirine dusurmeye calisiyor sanki adamBu şey gibi, evlenmeden önce ailesini sevgilisine kötüleyip, evlenince eşinden onlara karşı saygı,hürmet,yakınlık bekleyen "zeki" erkek profili.
Yakın oturdukları için eski eşine, çocukla ilgili herseyde beni ara demiştir belki de bilemeyiz. Kadın poğaça için arıyorsa bu rahatlığı veren de konudaki sevgilidir. Hem yapıp hem de arkadan sevgiliye bu konuda dert yanmak, nereden bakilsa çirkin.
Özellikle çocuğu olmayan 2 adamla birlikte olacak evlilik yorumunuzun açıklamasını istiyorum bu yorumunuz hakaret içeriyor ne demek iki adamla ayni anda evlilik??Bu yorumu niçin yazdiginizi sorabilirmiyim çünkü ilk kez 2.evlilik konusu açtım merak ettim neden yazdiginizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?