- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.254
- 128
- 34
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Nerden bilebilirim sizce erkek arkadaşım anlatmış olabilir mi?
Çünkü kendisi söylüyor çocuğu kullanıp sürekli para istiyor diye.
Ayrıca ben konuyu bu durumu yaşamış kişilere ama yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
Konuyu otobüste yolculuk yaparken açtım o yüzden uzun yazamadım yazdığımı okuyamadım bile ama bunlar bi tarafa neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor anlam veremiyorum bizler buraya sadece fikir edinmek amacıyla paylaşımda bulunuyoruz saldirircasina yorum yazan herkese bu mesajımKonuyu anlatım tarzınıza bakarak, adamın oğlu ve oğlunun annesi melek olsalar bile; sizin bu durumu kabullenemeyeceğinizi düşünüyorum.
Erkek arkadaşım ayda 6 7 bine yakın yardımda bulunuyor ki kıyafet oyuncak hastane vs leri saymıyorum aslında beni rahatsiz eden maddi kısmı değil sadece 1 ağrı kesici için 1 adet poğaça için çocuk istedi diyip mesaj atıp aramasıCocugu sürekli para icin mi kullaniyor? Erkek arkadasinizin Türkiyede ki fiyatlardan haberi yok heralde. Gecen tatilde cocuklara kiyafet baktim Türkiyede. Allah annelere babalara sabir versin dedim bir cok yerde. Aylik nafaka ödüyorsa bile su andaki ekonomide sürekli her yerden zam ve masraf vuruyor.
Ve benim tanidiklarimdan cocuklu biri ile evlenenlerden cogunluk pisman oldu. Kendi cocugu olmayan girdigi sorumlulugu anlayamiyor bile. Problem de orda zaten.
Erkek arkadaşım ayda 6 7 bine yakın yardımda bulunuyor ki kıyafet oyuncak hastane vs leri saymıyorum aslında beni rahatsiz eden maddi kısmı değil sadece 1 ağrı kesici için 1 adet poğaça için çocuk istedi diyip mesaj atıp araması
Çocuk sanki başkasının çocuğu da onu kullanmış oluyor.Nerden bilebilirim sizce erkek arkadaşım anlatmış olabilir mi?
Çünkü kendisi söylüyor çocuğu kullanıp sürekli para istiyor diye.
Ayrıca ben konuyu bu durumu yaşamış kişilere ama yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
Aslında ben evlilik istemiyorum dediğiniz gibi korkularım var kendimce haklı ama seviyorum hayatimda olmasindan mutluyum ama o evlilik istiyor açıkça da konuştum herşeyi hallolur herşey diyor ben onun gibi gözü kara olamam ki ortada herşeyden etkilenecek bi çocuk ve artık huzur isteyen bir ben var..Günlerdir aynı tarzda konular açılıyor. Her anne ve baba çocuğunu diğer insanlardan (evet, çocuğunun annesi/babasından bile) önde tutar ve tutmak zorundadır zaten. Evlat ile olan bağ her şeyden önemlidir. Eski eşin tavrı, tutumu falan bunlar hikaye. Kimse kendini kandırmasın. Genel olarak evlenilen kişinin çocuğunu sevmiyorsunız/sevmezsiniz. Çünkü o çocuğu başka biriyle yaptı. İnsanoğlunun doğası böyle. O yüzden çocuğunuz yoksa çocuklu biriyle evlenmenizi tavsiye etmem.
Çocuğu olan kişiler duygusal ilişki yaşasın veya yaşamasın demek benim üstüme vazife değil ama çocuklar bir şekilde bu durumdan etkileniyor ve bu travmayı atlatamıyor. Üveyden öz olmaz. Bu çok net. Kimse de eski eşinin çocuğunun başına üvey anne/üvey baba getirmesini istemez.
En buyuk sorun erkek arkadasinizda. Eski esi ile arasinda denge kuramamis. Ustelik yeni sevgilisine eski karısının dedikodusunu yapiyor. Pogaca icin mesaj atiyorsa sevgiliniz almak zorunda degil. Ilac lazimsa tabiiki temin edecek. Para lazimsa yollayacak.Erkek arkadaşım ayda 6 7 bine yakın yardımda bulunuyor ki kıyafet oyuncak hastane vs leri saymıyorum aslında beni rahatsiz eden maddi kısmı değil sadece 1 ağrı kesici için 1 adet poğaça için çocuk istedi diyip mesaj atıp araması
Konuyu otobüste yolculuk yaparken açtım o yüzden uzun yazamadım yazdığımı okuyamadım bile ama bunlar bi tarafa neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor anlam veremiyorum bizler buraya sadece fikir edinmek amacıyla paylaşımda bulunuyoruz saldirircasina yorum yazan herkese bu mesajım
Sadece yazdığım kısmı ile bu yorumu yapmanız normal ancak eski eşi sadece para için babayı arayan biri en yakında yaşanan bir kaç durum 2 hafta önce çocuğu bi kaza geçirmiş ve kafası kanarken sırf hastane parası vermemek için 1 buçuk saat o şekilde evde bekletmis ve bu şekilde birçok örnek durum oldu yoksa tabiki bende o kadının yerinde olabilirdim ve babası cocugumla ilgilensin isterdim.
Çocuğunu görecek tabiki mecburen annesiyle de iletişimi olacak ortada bir çocuk var bu sizi niye rahatsız etti??Merhaba uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyor sadece ara ara girip konulara yorumlara bakıp kendi sorularıma cevao bulmaya çalışıyordum sonra buraya yazmamın daha doğru olduğuna karar verdim.
3 buçuk yıl önce evden ayrılmış zorlu süreçten sonra 2 buçuk yıl önce ilk eşimden alkol sebebiyle boşanmıştım. Şuan hayatımda biri var ama buraya konu açmamın sebebi ise bir oğlunun olması ve oğluna çok düşkün olup haftada 3 4 kez annesinden alması bu sebeplede sürekli annesiyle iletişimde olması garip bir şekilde annesi istediği zaman hiç çekinmeden erkek arkadaşımı arayip mesaj atabiliyorher ne kadar çocuk için de olsa bu durum beni çok düşündürüyor.
Kıskançlık bi tarafa sancılı çok yıpratıcı bir evlilikten sonra ileri de onunla evlilik anlamında neler yaşarım ne gibi sorunlar beni bekliyor bunlardan korkuyorum.
Bunun dışında çalışkan dürüst ilgili olması beni hala ondan vazgeçememe sebep olanlar.
Burda deneyimli olan ikinci evliliğinde veya ilk evliliğinde çocuklu biriyle evlenenler tecrübelerini paylaşırsa belki ben de sorularıma az da olsa cevap bulabilirim
Evet sonra da bir evlilik olduğunda denge kuracağını falan sanıyor. Öyle yapacak olan adam, sevgilisini eski eşiyle ilgili doldurmaz.En buyuk sorun erkek arkadasinizda. Eski esi ile arasinda denge kuramamis. Ustelik yeni sevgilisine eski karısının dedikodusunu yapiyor. Pogaca icin mesaj atiyorsa sevgiliniz almak zorunda degil. Ilac lazimsa tabiiki temin edecek. Para lazimsa yollayacak.
Isteyen istediği şeyi yazarken bir insanın psikolijisini düşünerek yada ne durumda olduğunu düşünerek yazmıyor ki.Çocuk sanki başkasının çocuğu da onu kullanmış oluyor.
Lafım size değil zaten. Bir tanesi de eski eşini kötülemeyip, kendi çocuğuna harcadığı parayı çok görüp lafını etmesin şu babaların.
Çocuğuna yaptığını eski karısına yapmış sayıyorlar.
Ayrıca konuya şunlar yorum yapsın ne demek? İsteyen istediği yorumu yapar.
Çocuk anneye anne çocuğa çok bağlı olduğu için velayeti kendi isteği ile anneye vermiş zaten evlerinin arasi 2 dakikalik yürüme mesafesinde istedi zaman görebildiği için de bu durumdan şikayetçi olmadığını söylüyor.Konunuzun uzunluğu veya kısalığı değil, anlatım tarzınız; sizin bu ilişkide mutlu olamayacağınızı söylüyor. Konuyu başka birinin konusuymuş gibi tekrar okuyun; o zaman siz de fark edeceksiniz.
Adamın eski eşi nasıl bir insan bilemeyiz. Kadın, çocuğunu bahane ederek fazladan para mı talep ediyor ; yoksa adam mı abartıyor bilemezsiniz.
Bu olay doğruysa, erkek arkadaşınız çocuğu için neden hastaneden rapor almamış; zabıt tutturmamış, annenin ihmalini belgeleyip velayeti talep etmemiş ?
O durumdaki oğlunu, neden yeniden annesiyle evine göndermiş ?
Belki parasi yoktu oda onun babası gelip ilgilenecek götürecek tabiki hastaneye ne var bunda ???Sadece yazdığım kısmı ile bu yorumu yapmanız normal ancak eski eşi sadece para için babayı arayan biri en yakında yaşanan bir kaç durum 2 hafta önce çocuğu bi kaza geçirmiş ve kafası kanarken sırf hastane parası vermemek için 1 buçuk saat o şekilde evde bekletmis ve bu şekilde birçok örnek durum oldu yoksa tabiki bende o kadının yerinde olabilirdim ve babası cocugumla ilgilensin isterdim.
Ben neden insanlari huzursuz mutsuz edeyim ki asıl siz bu tarz iğneleyici yorumlarınızla huzursuz ediyorsunuz.Çocuğunu görecek tabiki mecburen annesiyle de iletişimi olacak ortada bir çocuk var bu sizi niye rahatsız etti??
Bence hiç o yola girmeyin belli ki saygı duymayacaksiniz insanları huzursuz ve mutsuz etmeyin
Siz nerden biliyorsunuz ki kadın çalışıyor çok iyi bir işi var altında son model arabası var herşeyi bilip bilmeden yazmayın önce sorunBelki parasi yoktu oda onun babası gelip ilgilenecek götürecek tabiki hastaneye ne var bunda ???
Kusura bakmayın ama olmayacak şeyleri düşünüyorsunuz adam ne güzel çocuğuyla ilgileniyor bu sizi rahatsız ediyor.
Rahat bırakın insanları
Aslında ben evlilik istemiyorum dediğiniz gibi korkularım var kendimce haklı ama seviyorum hayatimda olmasindan mutluyum ama o evlilik istiyor açıkça da konuştum herşeyi hallolur herşey diyor ben onun gibi gözü kara olamam ki ortada herşeyden etkilenecek bi çocuk ve artık huzur isteyen bir ben var..
Kadinlar her konuda surekli birbirini sucluyor. Yeni eş eski eşi, gelin kaynanayi. Halbuki sorun cogu zaman erkeklerde. Anne bu kadar kotu ve sorumsuzsa, cocugu doktora goturmekten imtina ettiyse babanin velayeti talep etme hakki var. Sagda solda konusacagina alsin kendi baksin cocuga. Ne cocuga bakmak istiyorlar ne para yollamak ne ilgilenmek ne ilac gondermek.Evet sonda evlilik olduğunda da denge kuracağını falan sanıyor. Öyle yapacak olan adam, sevgilisini eski eşiyle ilgili doldurmaz.
Sadece fikir istedim diyerek masum rolüne yatmayın annesiyle mesajlastigini soylemissiniz mesajlaşacak tabi para da verecek ayrılmış olsalar da babalık görevini yapsın bırakın daBen neden insanlari huzursuz mutsuz edeyim ki asıl siz bu tarz iğneleyici yorumlarınızla huzursuz ediyorsunuz.
Kendisi evliligi istedi ben zaten acikca tüm soru işaretlerimi kendisiyle konuştum zorla kimsenin hayatına girmedim buraya da sadece çocuklu bir adamla ne gibi sorunlar yaşanır deneyimleyenlerden fikir istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?