• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

ayrıca inanın ben asla çocuk düşünmedim ayağıma pranga vurmamak için evde emanet gibiyim ne zaman kavga gürültüsüz fiziksel sözsel şiddetsiz sakince kendi ayrılır diye bekliyorum.
küçücük kızı örnek vereyim yazın yazlık bir yerde "bitanem yemek öncesi çok fazla tüketmeyelim"sonra göbişimiz yemek yemek istemez dedim diye
4.5 yaş dikkat edelim sanane burası"benim evim sen kimsin" dedi ve üvey anne (sevmediğim bir tabir)olarak tanıştırılmadım kuzen arkadaş olarak tanıyor .
diğer bir örnek yazın aldık gece kalıcak kayınvalide kayınpeder var bütün gün baktım ilgilendim oynadım.akşam bir lavaboya gittim o sıra ağlamış durmamış babası babannesi ile bağırış çağırış kıyamet sen nerdeydin çocuk senin peşine ağlıyor diye hepsi bana yüklendi.
ne yaparsan yap yaranılmıyor.
sürekli annesinden bahsedip babasının gözüne sokuyor zaten .yapmayın yakmayın kendinizi

ikinci evliliğim ve benimde çocugum var eşiminde ilk eşinden bir çocugu var .kendi çocugum olmasın rağmen o kadar zor ki.
eski eş bir anda kıymetli oluyor çocuğunun annesi bir anda melek oluyor saygı duyulan kadın moduna geçiyor o paragöz vs söylerimlerini ben de çok duydum şimdi eşimde tık tok .
hatta kötüleyen ailesi bile prenses etti.
kadın daha belki evlendiğimizi bile bilmiyor
yok kötü bir kadınmış yok barışmak için can atıyormuş.büyü yaparmış diye diye sustular.
ben ne kadını tanırım ne bir şey .
çocuk küçük zaten .ama misal buğün annesi kızı eşim doktora gidecekler .doğum günüsü hastalığı okulu hep birarada olacaklar.
öyle zor ki .
ben boşanmak için fırsat kolladığımda artık bu durumu umursamıyorum.
bir ömür ben ince hastalığa yakalanırdım yoksa...
bence vazgeçin
esi nasil bilmez ya evlendiginizi? ne sacma...

ayrıca inanın ben asla çocuk düşünmedim ayağıma pranga vurmamak için evde emanet gibiyim ne zaman kavga gürültüsüz fiziksel sözsel şiddetsiz sakince kendi ayrılır diye bekliyorum.
küçücük kızı örnek vereyim yazın yazlık bir yerde "bitanem yemek öncesi çok fazla tüketmeyelim"sonra göbişimiz yemek yemek istemez dedim diye
4.5 yaş dikkat edelim sanane burası"benim evim sen kimsin" dedi ve üvey anne (sevmediğim bir tabir)olarak tanıştırılmadım kuzen arkadaş olarak tanıyor .
diğer bir örnek yazın aldık gece kalıcak kayınvalide kayınpeder var bütün gün baktım ilgilendim oynadım.akşam bir lavaboya gittim o sıra ağlamış durmamış babası babannesi ile bağırış çağırış kıyamet sen nerdeydin çocuk senin peşine ağlıyor diye hepsi bana yüklendi.
sürekli annesinden bahsedip babasının gözüne sokuyor zaten .yapmayın yakmayın kendinizi

Açtığınız konuda kız 6 yaşındaydı; şimdi 4,5 yaşında mı ?

Hem sizi babasinin eşi olarak bilmeyecek hem evdeki konumunuz gizlenecek hemde gece tuvalete gidene kadar cocuk bakmaniz mi beklenecek? Bu ne sacma iş

Cocuksuz birisi daha cazip çünkü. Kendi cocuguyla haftada birkac gun birkac saat gecirip, babalik gorevini yerine getirmis oluyor. Bunun haricinde tum sorumluluk, alisveris, naz niyaz, oyun, disari cikarma annede. Evlendigi kadinin kucuk cocugu olsa kendisi ilgilenmese bile cocuk gurultusune, sorumluluguna, disari cikarken ile cocugun uyku saatine/okuluna gore plan yapmaya, karisinin cocuk bakmaktan yorulup huysuzlanmasina, ev işlerine daha fazla ortak olmaya maruz kalacak. kalinlastirdigim kisim zaten cogu zaman ilk evliligin bitme sebebi oluyor. Cocuksuz kadin oyle mi? Yemegini vaktinde cesit cesit cikarir, evi derli toplu temizdir, istedigi vakit gezer, kendine bakacak vakti vardir.
Yorumunuzun alni nerde? Alnindan öpmelik yorum olmuş.

Yorumunuzun alni nerde? Alnindan öpmelik yorum olmuş.
Bu aralar kafami dagitmak icin forumda biraz daha fazla takilmaya basladim. Gördüğüm kadariyla erkekler hep kurnazlik pesinde. Kadinlarin etinden, sütünden, iligine kemigine kadar hicbir parcasindan fire vermeden kullanma pesine dusmusler. Bende erkekleri duz dusunen, ayrintili planlar yapamayan varliklar olarak taniyodum. Ne safmışım 🤣

Merhaba uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyor sadece ara ara girip konulara yorumlara bakıp kendi sorularıma cevao bulmaya çalışıyordum sonra buraya yazmamın daha doğru olduğuna karar verdim.
3 buçuk yıl önce evden ayrılmış zorlu süreçten sonra 2 buçuk yıl önce ilk eşimden alkol sebebiyle boşanmıştım. Şuan hayatımda biri var ama buraya konu açmamın sebebi ise bir oğlunun olması ve oğluna çok düşkün olup haftada 3 4 kez annesinden alması bu sebeplede sürekli annesiyle iletişimde olması garip bir şekilde annesi istediği zaman hiç çekinmeden erkek arkadaşımı arayip mesaj atabiliyorher ne kadar çocuk için de olsa bu durum beni çok düşündürüyor.
Kıskançlık bi tarafa sancılı çok yıpratıcı bir evlilikten sonra ileri de onunla evlilik anlamında neler yaşarım ne gibi sorunlar beni bekliyor bunlardan korkuyorum.
Bunun dışında çalışkan dürüst ilgili olması beni hala ondan vazgeçememe sebep olanlar.
Burda deneyimli olan ikinci evliliğinde veya ilk evliliğinde çocuklu biriyle evlenenler tecrübelerini paylaşırsa belki ben de sorularıma az da olsa cevap bulabilirim 🙏
Çocuksuz iken çocuklu biriyle evlendim.Cocugu sanki kendi ortak çocuğunuzmus gibi olabilecekse olur diyeceğim o da biraz zor,çocuk kıskançlık yapabilir,eski eş aramak mesaj atmak için bahane üretebilir, bunlar zor

konu sahibi merak ediyorum açıkcasi sizce sevgiliniz eski eşinden cidden duygusal olarak tamamen kopmuş mu ?
bana kadınla barışmaya çalışırken birden sizi görüp vazgeçmiş kadını ortada bırakmış gibi geldi.
Ve bilemiyorum ilişkiniz ne olur ama ayrilirsaniz bu adam eski eşiyle barışmaya çalışacak yine.
çocuktan ziyade bu konular hakkında düşünmeniz gerekiyor bence.
sizden önce barismayi deniyolarmis filan nasıl normal gelir bu ? bosanali 5 yıl olmuş adamlar hala kopmamis ilişkisel olarak farkında mısınız ?
Benim bildiğim insanlar boşanır ve ilişki biter sağlıklı olan budur ne demek yeniden yeniden denemek hele birde sizde önce hemen?
cidden nasıl makul geldi bu size ?

konu sahibi merak ediyorum açıkcasi sizce sevgiliniz eski eşinden cidden duygusal olarak tamamen kopmuş mu ?
bana kadınla barışmaya çalışırken birden sizi görüp vazgeçmiş kadını ortada bırakmış gibi geldi.
Ve bilemiyorum ilişkiniz ne olur ama ayrilirsaniz bu adam eski eşiyle barışmaya çalışacak yine.
çocuktan ziyade bu konular hakkında düşünmeniz gerekiyor bence.
sizden önce barismayi deniyolarmis filan nasıl normal gelir bu ? bosanali 5 yıl olmuş adamlar hala kopmamis ilişkisel olarak farkında mısınız ?
Benim bildiğim insanlar boşanır ve ilişki biter sağlıklı olan budur ne demek yeniden yeniden denemek hele birde sizde önce hemen?
cidden nasıl makul geldi bu size ?

Konu sahibi : amannnn evleneyim de ne olursa olsun, koca buldum hehehe koca hehehe, bırakır mıyım? asla bırakmam 🙈 Hem ne olmuş çocukluysa? Ben de boşandım, herkes benim gibi son raddede boşanmıyor, ne çirkef kadınlar var, paragözmüş, hala sevgilimin peşindeymiş,ay koca buldum demiş miydim 😇

Eklentiler

• EF56A503-9976-455B-A56D-ECABD93BA590.jpeg
    EF56A503-9976-455B-A56D-ECABD93BA590.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 38
Konu sahibi : amannnn evleneyim de ne olursa olsun, koca buldum hehehe koca hehehe, bırakır mıyım? asla bırakmam 🙈 Hem ne olmuş çocukluysa? Ben de boşandım, herkes benim gibi son raddede boşanmıyor, ne çirkef kadınlar var, paragözmüş, hala sevgilimin peşindeymiş,ay koca buldum demiş miydim 😇
yani ciddi anlamda şaşırdığım bir konu oldu açıkçasi.
bu meseleyi hiç söylemedi mesela kadınla daha yeni bitmiş ilişkileri filan
ayrıca çocuğun odası mi olacak evde filan diyor ?!
bı zahmet olacak salonda mi yatacak çocuk?
bide annesi ile muhtemelen ergenliğinde anlasamayacak isterse gelir babasında kalır sizin bunu istememe şansınız yok, üzgünüm ama istemezseniz kapıya konan siz olacaksınız.
hayat boyu değeriniz o çocuktan daha alt olacak bunu hiç kabul etmiş gibi bir haliniz yok.
ben neden başkasının çocuğuna çalışayım gibi şeyler yazmışsınız inanamadim gerçekten? bu adamla hayatınızı paylaşmayı düşündüğünüze emin misiniz ? yoksa aynı yatakta yatarken maaşlar ayrı mi olacak?
elbette çocuğa iyi bir miktar harcanacak daha şimdiden ev alan adam neler yapmaz?
ben açıkçası konu sahibinin Kendi çocuğumuz olur bu adamda bu çocuktan uzaklaşır diye içten içe düşündüğünü hissettim
kendisine üzülerek söylüyorum ki anlatilanin tam aksine sizin çocuğunuz olduğunda bu çocuk daha da kiymetlenecek.
bu toplar size göre değil

Eğer öyle biri olsaydım buraya konu açmaz şuan çoktan evlenmiş belki hamile olurdum tabiki anlattığım kişinin artı yönleri fazla ama eski yönleri de beni rahatsiz ettiği için fikir almak amaçlıkonu açtım.
Zaten gereken yorumları da aldım faydalı olabilecek.
İşte bazen sizin mutuszluklariniz veya sıkıntılarınız başkalarının malzemesi olabiliyor bu şekilde eleştiri yaparak günlük stresinizi atıp kendizini iyi hissediyor olabilirsiniz ama unutmayın ki burdaki her hikaye gerçek hayatı etkiliyor

Sizin evdeki asalak siz sessiz sakin kölelik yapıp sustuğunuz sürece sizden ayrılmaz. Zaten tüm şiddeti sizi bu kıvama getirmek içindi. Darp raporu almayı ses kaydı almayı unutmayın

İyi de adam sana evlilik teklif etmemiş ki
Evlenmek istediğini birçok kez dile getirdi ben istemediğimi kafamın karışık olduğunu söyledim.
Evlenmek istemese neden ailesiyle tanıştırıp oğluyla tanışırsın kaç kez neden söylesin siz de bi hoşsunuz öyle bişey olmasa olmayan şey için neden konu açayım ki?

Çocuklu adamla evlenip mutlu olan birini ben henüz görmedim.çevremde örnekleri var.her zaman arka planda oluyorlar,eski karısı sürekli hayatınızda oluyor,eşleri bazen çocuk istemiyor benim zaten bir çocuğum var diyor,siz çocuğa disiplin veremiyorsunuz çünkü çocuk sizin değil eşinizde duyarsız biriyse çocuk size karşı saygısız olabiliyor.yol yakınken hiç bu yükün altına girmeyin.
Aynısına katılıyorum.Ben de cocuklu adamla evlendim hem de yanında.Cok zor Çok bunaltıcı oluyornzaman zaman Eski eş neyseki ortada yok bizde.. Yani annem babam geride mutlu ailem olsa ayrilir giderdim cekmezdim.

Back