Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Ay ne fenasin soktayim gorumcemde benden nefret eder ama ben onun bebeğini çok seviyorum çünkü bebeğe kin tutacak kadar kötü biri değilim :110: birde yapı meselesi ben anaç bi kadınım.kendi çocuğuna canını verir ama başka bebekleride sevebilir. Çok fenasin ya çok şaşırdım

Ay dayanamıycam yazayım yine.Eşin ibadetini yapıyosa kendine yapıyor kendi için.Senin bi sey yaptığı yok iyi bi koca olsa seni ailesine ezdirmezdi.Su aslında benim kocam iyidir masallarını bi geçin yani.24 yaşındasın aciz değilsin koca kadınsın evlenip çocuk yaptıysan hayatını idame ettirmeyi de bilmek zorundasın kimsenin senin arkanda durmasına gerek yok yani.70 yaşındakiler bile benden mutlu diyorsun hayat mı bu yaşadığın şimdi?Karın tokluguna susma korkma da daha kötüsü olmaz
Haklisin canım ne desen haklısın ama geçmişimde çok yaralar aldım ve bu evlilik yönünden son şansim.Oğlum bir yuva içinde büyüsün istedim.Ya eski gücünü kaybettim gibi birşey.Eşim iyi bir insan ama melek değil sonuçta.Eskisi kadar beni ailesine ezdirmiyor bazı noktalarda beni savunuyor,önceden hiç savunmazdı ben eşimi törpülemeye başladım az biraz düzelme var.Ama yine de bunlar beni çok mutlu etmeye yetmiyor. Ve hep oğlum konusunda kaynanam kayinbabamdan çok çektiğim için ve eltim de eklendi bunlara,eşim dedi ki ailem hayatta olduğu sürece asla ikinci çocuk düşünmüyorum dedi çünkü cocugumuz konusunda yine sorun yaşarsak ben bu sefer dayanamam beyin kanamasından giderim dedi. Çünkü ailesi beni yok sayiyor oğlumu kendileri doğurmuş gibi davranıyor herseyine müdahale ediyorlar o yüzden aynı sorunlari 2. Çocukta da yaşamamak için en az 10 sene beklicez sanırım yoksa oğlum onlar yüzünden tek çocuk olarak kalcak. Gelecekte benimde yüzüm güler mi acaba.

Kendi oglu dururken benim oglumu niye seviyor demek cok sacma bence... sen eltini sevmedigin icin batiyor sana, aslinda eltinin yaptigi gayet normal..

Oglum 2 yasinda, bebegim o benim .. ama komsunum kizi var 1 yasinda, ne zaman denk gelsek sever öperim (tabiki annesi izin veriyor)

Cocugum oldu, baska cocugu sevemem diye bisey olabilir mi?

Eltinin bu tutumundan bu kadar rahatsiz oluyorsan görüsme.. tek cözüm bu...

Ay ne fenasin soktayim gorumcemde benden nefret eder ama ben onun bebeğini çok seviyorum çünkü bebeğe kin tutacak kadar kötü biri değilim :110: birde yapı meselesi ben anaç bi kadınım.kendi çocuğuna canını verir ama başka bebekleride sevebilir. Çok fenasin ya çok şaşırdım
Eltim sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpüyor

Bende bir çocuklu anneyim. (Ne demekse)

Ilk konuyu açarken kendi çocuğuyla değil benim oğlumla ilgileniyor dediniz. Sonra sigara ağziyla çocuğumu öpüyor diyorsunuz. Peki eltiniz sigarayı bıraksa bu derdiniz ortadan kalkacak mi çok merak ettim..

Bence siz eltinize sinir oluyorsunuzda oglunuzu bahane ediyorsunuz..

Ozaman çok büyük dertse görüşmeyeceksiniz bu kadar basit..

Kendi oglu dururken benim oglumu niye seviyor demek cok sacma bence... sen eltini sevmedigin icin batiyor sana, aslinda eltinin yaptigi gayet normal..

Oglum 2 yasinda, bebegim o benim .. ama komsunum kizi var 1 yasinda, ne zaman denk gelsek sever öperim (tabiki annesi izin veriyor)

Cocugum oldu, baska cocugu sevemem diye bisey olabilir mi?

Eltinin bu tutumundan bu kadar rahatsiz oluyorsan görüsme.. tek cözüm bu...
Sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesinden rahatsızım

Bende bir çocuklu anneyim. (Ne demekse)

Ilk konuyu açarken kendi çocuğuyla değil benim oğlumla ilgileniyor dediniz. Sonra sigara ağziyla çocuğumu öpüyor diyorsunuz. Peki eltiniz sigarayı bıraksa bu derdiniz ortadan kalkacak mi çok merak ettim..

Bence siz eltinize sinir oluyorsunuzda oglunuzu bahane ediyorsunuz..

Ozaman çok büyük dertse görüşmeyeceksiniz bu kadar basit..
Sana yemin ederim sigara kokulu öpmesi beni rahatsız ediyor çünkü oğlumun sağlığı herşeyden önemli benim için

Haklisin canım ne desen haklısın ama geçmişimde çok yaralar aldım ve bu evlilik yönünden son şansim.Oğlum bir yuva içinde büyüsün istedim.Ya eski gücünü kaybettim gibi birşey.Eşim iyi bir insan ama melek değil sonuçta.Eskisi kadar beni ailesine ezdirmiyor bazı noktalarda beni savunuyor,önceden hiç savunmazdı ben eşimi törpülemeye başladım az biraz düzelme var.Ama yine de bunlar beni çok mutlu etmeye yetmiyor. Ve hep oğlum konusunda kaynanam kayinbabamdan çok çektiğim için ve eltim de eklendi bunlara,eşim dedi ki ailem hayatta olduğu sürece asla ikinci çocuk düşünmüyorum dedi çünkü cocugumuz konusunda yine sorun yaşarsak ben bu sefer dayanamam beyin kanamasından giderim dedi. Çünkü ailesi beni yok sayiyor oğlumu kendileri doğurmuş gibi davranıyor herseyine müdahale ediyorlar o yüzden aynı sorunlari 2. Çocukta da yaşamamak için en az 10 sene beklicez sanırım yoksa oğlum onlar yüzünden tek çocuk olarak kalcak. Gelecekte benimde yüzüm güler mi acaba.
Yahu 24 yaşındayım diyosun nasıl çok darbe almış olabilirsin nasıl son şansın olabilir?Yaşıtların hayata yeni başlıyorlar daha.

Bak psikojik sorunların da var bence güzelce tedavini ol tekrar diyorum.Dilerim mutlu olursun

Sana yemin ederim sigara kokulu öpmesi beni rahatsız ediyor çünkü oğlumun sağlığı herşeyden önemli benim için
Ozaman bunu eltinize söyleyin. Önceliğin çocuğunsa kimseden çekinmeyeceksin. Eltine şunu de bak canim banyo orda ister gargara yap ister dışını fırçala sonra gel benim çocuğumu op. Bu kadar basit.

Beraber mi yaşıyorsunuz siz eltinizle?Ben de merak ettim doğrusu ,ben de bebekleri çok severim ama kendi oğlum varken sempatiyle gülerim severim sadece.ısrarla üzerine gidecek kadar düşkün değilim başkasının bebeğine ki kan bağı bile yok oğlunuzla.Bana çok ilginç geldi.Eşinizle nasıl arası eltinizin?
Eşimle eltimin arası resmi

Bir anne olarak kimsenin anneligini sorgulamayın siz burdan ayy ne kadar kötü denmesini istiyorsunuz.cok rahatsizsaniz uzak durun elinizden önce ablanizl ugrasin bence

komiksiniz sevgisizsiniz.arkaddasımın benim oglumdan 2.5 ay büyük oglu var görünce onu sevip koklamak isterim oda benimkini. bir baskasının bizimkinden 4.5 ay küçük kızı var o benimkini sever benimki daha tombiş bende onunkini severim .

garipsiniz

Beraber mi yaşıyorsunuz siz eltinizle?Ben de merak ettim doğrusu ,ben de bebekleri çok severim ama kendi oğlum varken sempatiyle gülerim severim sadece.ısrarla üzerine gidecek kadar düşkün değilim başkasının bebeğine ki kan bağı bile yok oğlunuzla.Bana çok ilginç geldi.Eşinizle nasıl arası eltinizin?
Benim de direk bu geldi aklıma istanbullu gelin dizisindeki gibi bi hikaye olabilir mi acaba?

Seviyor bacım ya yazık...Çocukla bu kadar sene rol olsun diye yapmacık ilgilenilmez..Bir iki ay olsa ayy ne iyi kadınım o diye rol kesiyor derdim de..Biryerden sonra yapmazdı...Bu kadar senedir seviyor demek ki..
Ama bende çocuğumu sürekli opulmesini sevmezdim.. Bünyeleri zayıf daha bebek...

Canım opmuyoruz biz çok doktor rica etti de kibarca..

Kadını sevmiyorsun hakikaten üzdü seni belki sen daha iyi bilirsin o kısmına kimse birşey diyemez de..Seviyorsa sevsin ne olacak...

Bence de abartiyorsunuz bende eltimin oglunu cok severim o da beni cok sever bana cicek falan verirdi. hatta hamileyken gel sana sarilayim da oglum da sana benzesin derdim.sadece sigara iciyorsa opmesi hos degil ama sevmesi iyi niyetli gibi geldi idrak edemiyor belliki zarar vermeyecegini saniyor

Geleceğin oğlunu sakınan kv si :)
Kimse kendi cocugundan daha cok sevmez baskasini ironik olmayin.

X