Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Canım sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi beni rahatsız ediyor beni anla nolur.Üstelik onun oğlu da 14 aylık 4 aydır yürüyor oğlu ama o illa benim oğluma yapışıyor.Ben onun oğlunu kucağıma almıyorum çünkü bir defa çocuğun ağzından emzigi düştü çocuk agzıyla emzik aramaya başladı annesi yani eltim yanında yoktu bende çocuğun ağzına emzigi verdim.Kaynım uyuyordu bir anda gözünü açıp bana kötü kötü baktı,sanki ben oğluna zarar vermişim gibi,o gün bugün o çocuğa bir daha dokunmadim.Ikincisi de ben oğlunu kucaklamazsam onlarda sigara kokulu şekilde benim oğlumu öpmeye kalkmazlar diye düşündüm ama yine başaramadım hala benim oğlumu sigara kokulu zorla öpuyorlar of

Asıl sorun eltimi sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi yoksa sigara içmeyen çocuklu annelerin oğlumu opmesine kizmiyom

Konuda neden o yok

Sizin konunuz ben onunkini kucağıma bile almadım o neden öpüyor şeklinde hatta karnında ikinci var hala benimkini öpüyor diyorsunuz

Siz de mi sigara içiyorsunuz da hiç sevmediniz eltinizin oğlunu

Yanlış düşünüp kendinizi dolduruyorsunuz bunun tek zararı da kendinize

Ben sigara içmiyorum ağzıma bile almadım almam.Eltimin sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi size iyi birşey mi geliyor

Arkamda bana sahip çıkan ailem yok ki canım napiyim.Eşimi de seviyorum çok kötü bir insan değil,ibadetini de yapar ve severek evlendim.Eşimle aramdaki tek sorun eşimin ailesi ve eltim.

Peki. Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin. Kendine boş yere doldurma diye dedim ama sana bı çözüm önerisi sunayim. Eltinin bebeğinin onu kiskandigini / kiskanabilecegini şöylesen. Hani hep bunu seviyorsun o kıskanır bak küçük gibi. Bı ihtimal daha var rahatsız olduğunu o kadar çok belli ediyorsun ki inadına yapıyor. O zaman tersi davran. Oy hep benim oğlumu sevioolar falan de mutlu olurmuş gibi. Veya bı arkadaşından örnek verir gibi ay kendi çocuğu var ama onu hiç sevmez benimkini görenin kanı kaynıyor sevimli seyyy falan de :)))) belki kıskanır da yapmaz daha.

Eltim sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpüyor arkadaşlar

Ya ben bunu da sevmiyorum konu sahibi.. 10 yili devirdim bu forumda mantik hic degismedi.. bir konuda tepki aliyorsan araya hop baska bir sey sokarsin hakli cikmak icin.. konunun icinde sigara yok, sen baya baya oglunu kiskanmissin herkes uzerine gelince her mesaji alintilayip sigara yaziyorsun.. sigara kokulu birinin opmesinin zarari olmaz o kadardan merak etmeyin tek derdiniz buysa.. ha "sigara"sindan cok rahatsizsaniz eve almayin o zaman..

Arkamda bana sahip çıkan ailem yok ki canım napiyim.Eşimi de seviyorum çok kötü bir insan değil,ibadetini de yapar ve severek evlendim.Eşimle aramdaki tek sorun eşimin ailesi ve eltim.
Ay dayanamıycam yazayım yine.Eşin ibadetini yapıyosa kendine yapıyor kendi için.Senin için bi sey yaptığı yok iyi bi koca olsa seni ailesine ezdirmezdi.Su aslında benim kocam iyidir masallarını bi geçin yani.24 yaşındasın aciz değilsin koca kadınsın evlenip çocuk yaptıysan hayatını idame ettirmeyi de bilmek zorundasın kimsenin senin arkanda durmasına gerek yok yani.70 yaşındakiler bile benden mutlu diyorsun hayat mı bu yaşadığın şimdi?Karın tokluguna susma korkma da daha kötüsü olmaz

Son düzenleme:
Çok güzel şeyler yazmişsin canım tamam bunları kesinlikle denicem. Inşallah sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmekten vazgeçer dua et:)

Tam bunu yazacaktım

Son dönemlerde yeni bir trend oldu

Konu tepki çekince haklı çıkmak için başka detay eklemek

Kendi hırsınızdan ne yapacağınızı, nasıl düşüneceğinizi şaşırmışsınız artık. Eltiniz sizden daha normal ve daha ılımlı olsa gerek ki sizle olan sorunundan çoluk çocuktan soğumuyor, gene sevip sıcak davranıyor. Gözünüzün önünde büyüyen 14 aylık çocuğa parmağınızın ucuyla dokunmuş olmak, hiç kucağınıza almamış olmak mı marifet? Kusura bakmayın da eltiniz sizden daha genç olmasına rağmen daha olgun. Ondan bir şeyler öğrenin.

Ayrıca bana öyle geldi ki siz eltiyle tek taraflı didişiyorsunuz. Kadına takmışsınız. Kendisinin, sözümona bu kadar sorun yaşadığınızdan haberi bile yoktur Allah bilir sorsak.

Ne eltiymiş?
Hem ondan yaşça büyüksün, hem çocuğun var, nasıl ben böyle istiyorum böyle olacak diyemiyorsun, hayret ediyorum.
Kv ve kp de oğlun konusundaki hassasiyetine saygı duymuyordu.
Senin sorunun elti değil, sen kendini bulamamışsın.

Eltinizi cocugu zorla opme konusunda uyarabilirsiniz.
Uzmanlar cocuklardan izin alinmasi gerektigini soyluyorlar.
Onun haricinde abarttiginizi dusunuyorum.Kendi cocugundan cok sevmiyordur tabi ki.Sevebilir cocugunuzu ne olacak ki.

Anlamadım kendi çocuğumuz var diye baskasininkini sevemeyecek miyiz. Benim de kendi yakinlarimdan benimle birlikte Benden sonra doğum yapanlar oldu. Ben de çocuğumu yere koyup onları kucakladım. Bebek ya sonuçta kanı kaynamistir seviyordur bunda bir tuhaflık göremedim. Sigara içtiği zAmanlar uzak dursun Tamam ama normalde sevebilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…