- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 32
-
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Canım sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi beni rahatsız ediyor beni anla nolur.Üstelik onun oğlu da 14 aylık 4 aydır yürüyor oğlu ama o illa benim oğluma yapışıyor.Ben onun oğlunu kucağıma almıyorum çünkü bir defa çocuğun ağzından emzigi düştü çocuk agzıyla emzik aramaya başladı annesi yani eltim yanında yoktu bende çocuğun ağzına emzigi verdim.Kaynım uyuyordu bir anda gözünü açıp bana kötü kötü baktı,sanki ben oğluna zarar vermişim gibi,o gün bugün o çocuğa bir daha dokunmadim.Ikincisi de ben oğlunu kucaklamazsam onlarda sigara kokulu şekilde benim oğlumu öpmeye kalkmazlar diye düşündüm ama yine başaramadım hala benim oğlumu sigara kokulu zorla öpuyorlar ofBende oğlum ve yeğenim yan yanayken en az oğlumu sevdiğim kadar onu da severim. Oğlum hep yanımda yegenimi özlemiş oluyorum. Sizinki 1 yaşlarında yürürken sevimli gelmiştir pıtır pıtır yürüyen bebe. Korkmayın ya opmekten asinmaz çocuk. Tamam bebekken dikkat ediyoruz bende ettim ama büyümüş artık hem hergun gorusmuyorsunuzdur herhalde hoşlanmadığınız eltinizden. Benim oğlumda sevmiyor opturmuyor pek bizim dışımızda kendini. Darlandiginda diyorum şaka olarak sikistirmayin diye. Ama fazlasına gerek yok insanları da kırmaya. Ayrıca eltinizin yaptığı değil de sizinki daha artniyetli duruyor kusura bakmayın. Sadece bı kere kucağa almış olmak vs. Çok büyük bir problem olsa sevmeyin tabi ama öyle olsa eltiniz de sevmezdi. Biraz kendi kendinizi mı kuruyorsunuz acaba?
Asıl sorun eltimi sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi yoksa sigara içmeyen çocuklu annelerin oğlumu opmesine kizmiyom
Eltimin sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi çok normal öyle miAllah sizin gibilerin eline düşürmesin. Kalbiniz kararmış, katılaşmış iyice.
Ben sigara içmiyorum ağzıma bile almadım almam.Eltimin sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi size iyi birşey mi geliyorKonuda neden o yok
Sizin konunuz ben onunkini kucağıma bile almadım o neden öpüyor şeklinde hatta karnında ikinci var hala benimkini öpüyor diyorsunuz
Siz de mi sigara içiyorsunuz da hiç sevmediniz eltinizin oğlunu
Yanlış düşünüp kendinizi dolduruyorsunuz bunun tek zararı da kendinize
Arkamda bana sahip çıkan ailem yok ki canım napiyim.Eşimi de seviyorum çok kötü bir insan değil,ibadetini de yapar ve severek evlendim.Eşimle aramdaki tek sorun eşimin ailesi ve eltim.Aynı yaştaymışız.Çekmeyeceksin o zaman koca kahrı bebeğim.En güzel yaşların şimdi zaten evlenip anne olup bozmussun bari kimsenin kahrını çekme bozulursa bozulsun.Adam kıtlığı mı var ne bu kocamla aram bozulmasın korkusu?O düşünsün biraz da karımla aram bozulmasın diye
Peki. Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin. Kendine boş yere doldurma diye dedim ama sana bı çözüm önerisi sunayim. Eltinin bebeğinin onu kiskandigini / kiskanabilecegini şöylesen. Hani hep bunu seviyorsun o kıskanır bak küçük gibi. Bı ihtimal daha var rahatsız olduğunu o kadar çok belli ediyorsun ki inadına yapıyor. O zaman tersi davran. Oy hep benim oğlumu sevioolar falan de mutlu olurmuş gibi. Veya bı arkadaşından örnek verir gibi ay kendi çocuğu var ama onu hiç sevmez benimkini görenin kanı kaynıyor sevimli seyyy falan de :)))) belki kıskanır da yapmaz daha.Canım sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi beni rahatsız ediyor beni anla nolur.Üstelik onun oğlu da 14 aylık 4 aydır yürüyor oğlu ama o illa benim oğluma yapışıyor.Ben onun oğlunu kucağıma almıyorum çünkü bir defa çocuğun ağzından emzigi düştü çocuk agzıyla emzik aramaya başladı annesi yani eltim yanında yoktu bende çocuğun ağzına emzigi verdim.Kaynım uyuyordu bir anda gözünü açıp bana kötü kötü baktı,sanki ben oğluna zarar vermişim gibi,o gün bugün o çocuğa bir daha dokunmadim.Ikincisi de ben oğlunu kucaklamazsam onlarda sigara kokulu şekilde benim oğlumu öpmeye kalkmazlar diye düşündüm ama yine başaramadım hala benim oğlumu sigara kokulu zorla öpuyorlar of
Eltim sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpüyor arkadaşlarElti degil de sen bir acayipsin konu sahibi..
Açık açık söyle ozaman dert etme kendineKardeş sigara kokulu ağzıyla öpmesi sorun benim icin
He ibadetini yapıyosa ok.Arkamda bana sahip çıkan ailem yok ki canım napiyim.Eşimi de seviyorum çok kötü bir insan değil,ibadetini de yapar ve severek evlendim.Eşimle aramdaki tek sorun eşimin ailesi ve eltim.
Eltim sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpüyor arkadaşlar
Ay dayanamıycam yazayım yine.Eşin ibadetini yapıyosa kendine yapıyor kendi için.Senin için bi sey yaptığı yok iyi bi koca olsa seni ailesine ezdirmezdi.Su aslında benim kocam iyidir masallarını bi geçin yani.24 yaşındasın aciz değilsin koca kadınsın evlenip çocuk yaptıysan hayatını idame ettirmeyi de bilmek zorundasın kimsenin senin arkanda durmasına gerek yok yani.70 yaşındakiler bile benden mutlu diyorsun hayat mı bu yaşadığın şimdi?Karın tokluguna susma korkma da daha kötüsü olmazArkamda bana sahip çıkan ailem yok ki canım napiyim.Eşimi de seviyorum çok kötü bir insan değil,ibadetini de yapar ve severek evlendim.Eşimle aramdaki tek sorun eşimin ailesi ve eltim.
Çok güzel şeyler yazmişsin canım tamam bunları kesinlikle denicem. Inşallah sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmekten vazgeçer dua et:)Peki. Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin. Kendine boş yere doldurma diye dedim ama sana bı çözüm önerisi sunayim. Eltinin bebeğinin onu kiskandigini / kiskanabilecegini şöylesen. Hani hep bunu seviyorsun o kıskanır bak küçük gibi. Bı ihtimal daha var rahatsız olduğunu o kadar çok belli ediyorsun ki inadına yapıyor. O zaman tersi davran. Oy hep benim oğlumu sevioolar falan de mutlu olurmuş gibi. Veya bı arkadaşından örnek verir gibi ay kendi çocuğu var ama onu hiç sevmez benimkini görenin kanı kaynıyor sevimli seyyy falan de :)))) belki kıskanır da yapmaz daha.
Ya ben bunu da sevmiyorum konu sahibi.. 10 yili devirdim bu forumda mantik hic degismedi.. bir konuda tepki aliyorsan araya hop baska bir sey sokarsin hakli cikmak icin.. konunun icinde sigara yok, sen baya baya oglunu kiskanmissin herkes uzerine gelince her mesaji alintilayip sigara yaziyorsun.. sigara kokulu birinin opmesinin zarari olmaz o kadardan merak etmeyin tek derdiniz buysa.. ha "sigara"sindan cok rahatsizsaniz eve almayin o zaman..
Ben sigara içmiyorum ağzıma bile almadım almam.Eltimin sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi size iyi birşey mi geliyor
Kolundan surukleyip yapayalniz arka odada birakmis aglayacaksan burada agla hayvan diye bagirmis.yok ozel degil konu actim hatta bu konuda okuyabilirsin.tek basima asamadigim bir sorundu cunku