Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Dedim zaten yengesi oğlum öpülmekten hoşlanmiyor yanagi tükürük oluyor dedim.Eltimin cevabı,bende ıslatmadan öperim o zaman oldu. İlla o sigara kokulu ağzıyla öpcek yani laftan anlamıyor
Hmmm bak bu hoş degil hakikaten...esinizle konusun olmazsa o da kardesiyle tatli dille konusup belki halledebilirler tabi esler sakin insanlarsa sinirli yapidalarsa isler daha da buyuyebilir bide maazAllah

Dedim zaten yengesi oğlum öpülmekten hoşlanmiyor yanagi tükürük oluyor dedim.Eltimin cevabı,bende ıslatmadan öperim o zaman oldu. İlla o sigara kokulu ağzıyla öpcek yani laftan anlamıyor
Birde bakon mesela benimde kizim var ben kesinlikle opturmem demisyim.sigare icenlere ole yalap silap olmaz butun mikroplar en cok tukurultedir die en bastan soliim alinmayin demistim gulerek onlarda hak vermisti bana mesela sizde boyle kesin ama nazikce hoslanmiyorum dersiniz

Sevmek için kan bağı mı gerekir

Benim zaten kendi çocuğum var onunkini sevemem mi diyecek

Sigara ayrı konu ama konuda bundan değil de o eltisinin bebeğini sevmemiş iken eltisinin Onunkini sevmesinden şikayetçi sadece

Evet haklısınız bu aile 3 sene boyunca beni psikolojik olarak çok yıpranmama sebep oldular. Ama inan defalarca uyardım oğlum öpülmekten hoşlanmiyor diye,inadına öptüm işte öptüm işte deyip zorla öpüyor oğlumu,sürekli çekiştiriyor oğlumu.Bağışıklık desem eltim hazır cevap bana dicek ki ben kendi oglumu öpüyom da bisey mi oluyor hiç birşey olmaz dicek ve yine benim oğlumu zorla öpmeye devam etcek napcam ben

Görüsmeyin görüşmek zorunda mısınız bu kadınla

Ben eltime birşey dediğim zaman kaynım ve kayınbabamda eltimi haklı görüp savunuyorlar ve sigarayi zarar vermez birşey olarak görüyorlar,hemen birşey olmaz birşey olmaz diyorlar

Seni anliyorum burdan konunu okurken basit gibi gorune bilir ... Benim elti de cocuklarimin kolarini ısırırdı aglatirdi, kendisi hamileyken " cocugumu ısırmaz yengesi" demi derdi .. bide "ben dişlerimi gecirmezdim ki "derdi, eeee cocugum niye oyle aglardi ya... Hem cocuk bunalticasina sevilmez.. Cocugun sevilmesinin de adabi ve kurali olur.. Dikatli ol bir mana bulup caktirmadan al cocugunu elinden, senden hırsını alamayip cocugunu hirpalayarak sever..

Ya konunuzu bulamadim ben neden boyle yapti ablaniz cocuk ne yaptida boyle oldu kac yasinda bide
5 yasinda kizim .sarj aletini kaybetmis senmi aldin demis kizimda almadim demis ama artik ne olduysa aglamaya baslamis cocuk sonrada boyle olmus benim profilimden bulabilirsin konuyu konu basligi kizima hakaret guncel zaten

Gel annem su içelim diyorum ya da gel bir hava alalım annem diyorum o ortamdan çocuğumu uzaklastırıyorum ama tam içeri geri gelip oturuyoz eltim yine oğluma yapışıyor

Kardeş eşimle aram bozulmasın diye mecbur kalıyom arada görüşmeye.Ben 24 yaşındayım ve 70 yaşındaki insan benden daha mutludur yani
Aynı yaştaymışız.Çekmeyeceksin o zaman koca kahrı bebeğim.En güzel yaşların şimdi zaten evlenip anne olup bozmussun bari kimsenin kahrını çekme bozulursa bozulsun.Adam kıtlığı mı var ne bu kocamla aram bozulmasın korkusu?O düşünsün biraz da karımla aram bozulmasın diye

siz birbirinizden hoşlanmadığınız için olumlu davranışlarınız bile göze batar olmuş.Fakat yine de çocuğunuz bu durumdan rahatsız oluyorsa ki sanmıyorum siz rahatsız oluyorsunuz söyleyin şakayla ay çocuk sana nasıl da bakıyor git kendi çocucuğunu sev azcık falan diyebilirsiniz. Zaten sevmiyorsun laf sokman da dert değildir

Asıl sorun eltimi sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi yoksa sigara içmeyen çocuklu annelerin oğlumu opmesine kizmiyom

Bende oğlum ve yeğenim yan yanayken en az oğlumu sevdiğim kadar onu da severim. Oğlum hep yanımda yegenimi özlemiş oluyorum. Sizinki 1 yaşlarında yürürken sevimli gelmiştir pıtır pıtır yürüyen bebe. Korkmayın ya opmekten asinmaz çocuk. Tamam bebekken dikkat ediyoruz bende ettim ama büyümüş artık hem hergun gorusmuyorsunuzdur herhalde hoşlanmadığınız eltinizden. Benim oğlumda sevmiyor opturmuyor pek bizim dışımızda kendini. Darlandiginda diyorum şaka olarak sikistirmayin diye. Ama fazlasına gerek yok insanları da kırmaya. Ayrıca eltinizin yaptığı değil de sizinki daha artniyetli duruyor kusura bakmayın. Sadece bı kere kucağa almış olmak vs. Çok büyük bir problem olsa sevmeyin tabi ama öyle olsa eltiniz de sevmezdi. Biraz kendi kendinizi mı kuruyorsunuz acaba?

Kardeş sigara kokulu ağzıyla öpmesi sorun benim icin

Gel annem su içelim diyorum ya da gel bir hava alalım annem diyorum o ortamdan çocuğumu uzaklastırıyorum ama tam içeri geri gelip oturuyoz eltim yine oğluma yapışıyor
Sinir valla, ya acik acik soylecek sin yapma istemiyor diye.. En iyisi ne biliyonmu " kiz yengesi yapma deyip eltini cimciklemek" o kendi acisiyla ugrasin sen cocugunu kurtar amannn suluk gibi desene şuna..

Niye eltinizin çocuğunun sadece parmağının ucuna dokunuyorsunuz o kısmı anlamadım ben yanlış anlamayın ama sanki yazdıklarınızdan soğuk bir insan olduğunuz izlenimi oluştu bende , eğer öyleyseniz eltiniz de çok tez canlı sarılıp öpüyorsa çocuğu garip bulmanız normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…