- 22 Temmuz 2023
- 138
- 29
- 29
- Konu Sahibi deryadeyin
İyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız