• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarla toplu taşıma

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Yarın önemli bir işim var ve çocukları bırakacak kimsem yok. Kimi diyor 20 yaş altına toplu taşıma tamamen yasak, kimi diyor 13-16 arası serbest. Haber sitelerine bakıyorum saçma sapan 5 paragraf yazı var ama konu hakkında bilgi yok. İşin doğrusunu net olarak bilen var mı acaba?

Yarın önemli bir işim var ve çocukları bırakacak kimsem yok. Kimi diyor 20 yaş altına toplu taşıma tamamen yasak, kimi diyor 13-16 arası serbest. Haber sitelerine bakıyorum saçma sapan 5 paragraf yazı var ama konu hakkında bilgi yok. İşin doğrusunu net olarak bilen var mı acaba?
Çoluk çocuk herkes dışardaydı valla bugün market sokak her yerde gördüm

1 -4 arasi serbest biz kitapciya gidiyoruz iki haftada bir bu saatlerde.polisle cok karşılaştık bu saatler serbest birsey olmaz

Çocuklar ebeveynleri ile toplu taşımaya binebiliyorlar. Saat farketmiyor biz otobüs şöförüne sorduk binebilir dedi.

Anne baba yanındaki çocuklara yasak yok diye biliyorum (13-16 arası)
*herkes farklı bir şey söylüyor 🙄

Esim kaymakamliga sordugunda,belirli sebepler disinda,ornegin sinav,cenaze vs disinda toplu tasima yasak,fakat ozel arabayla bir yere gitmeleri serbest demislerdi.
Bana da sıkıntı oluyor,cocuklarin her ihtiyaci icin ben cikmak zorunda kaliyorum,ogretmenler kitap,malzeme vs belirtiyor,bazen ardarda günlerde cikiyorum ister istemez...
Ne yapalim yeter ki sirkulasyon azalsin diyoruz ama birakacak yeri olmayana zor...

65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşima yasaklandi. Hatta sehirler arasıda en son yasaklanmişti. Cunku sehirler arasi yolculik yaptik . Ertesi gun yasak geldi . Aa dedim ne kadar şansliymisim

Toplu taşıma yasak. 20 yaş altı için siz arabanızla mecburi yerlere götürebilirmişsiniz sadece

Back
X