• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çocuklarınızı sağlayarakmı uyutuyorsunuz yoksa kendilerimi uyuyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sxuxtlxux gayfe

prenslerim
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.207
24
116
Ankara
benim 1 yaşında oğlum var sallayarak uyutuyorum.artık kendi kendine uyumasını istiyorum ne yapabilirim.bu aralarda yanıma yatmaya alıştı.çok zor bi durum bensiz yatmaz oldu yaaa.ne yapmalı.:sm_confused:

slm canim,benim kiz 2ayindan beri kendisi yatiyor,uykusu geldigini anlayinca yatagina koyuyorum ve 5,dakika sonra hemn yatiyor,basta sallayarak uyutmayacaktin ama olan olmus,sana tavsiyem bebegi kendi yatagina koy aglarsa her 5dakika git basini oksa ve tekrar cik bunu bir kac kere dene,isterse aglasin ama sonunda pes eder ins,burdaki doktrlar tavsiyeside bu,
ama sen once kararli ve sabirli ol arkadasim biliyorum ana yuregi istemez bebegi aglasin ama bebegin bilmeli senin kararli oldugunu,kendine cok iyi bak,sevgilerimle

bende 7 aylık oğlumu sallayarak uyutuyorum ama öyle çok sallamıyorum hemen uyuyo zaten bazen yatağına koyuyorum sallanmadan uyuyo, bazende şımartılmak istiyo sallıyorum (okadarda olsun yani:)) Geceleri hiç sallamam zaten gece kalkar emer ve hemen uyur.Bence sallanmak istiyorsa sallamak lazım bebişlerimiz 2-3 yıl sonra zaten büyüyo istesende bebek olmuyo artık, doya doya bebekliğini yaşamak lazım bence:)

Ya Benimkide Yatağina Koyduğumda Uyuyordu.ama Başka Bi Eve Taşininca Düzeni Bozuldu,korkmaya Başladi.şimdi Ayağimda Salliyorum Yerine Koyuyorum Hemen Uyaniyor.korkuyor

benim oğlumda sallanarak uyurdu daha sonra yanına yatmamı istemeye başladı.şimdi ise biberona ballı süt yada ballı ıhlamur veriyorum kendisi daha biberondaki bitmeden uyuyor.doğru bir davranış olmadığını söyleselerde sonuçta sallamak veya yanına yatmakta yanlış.Ama size önerim sevdiği bir oyuncak-battaniye-yastık verip kendi haline bırakmanızdır.

Back
X