• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuma yetemıyor muyum acaba?🥺

Eşim askerdeydi doguma izinde geldi sorun çıkardılar flndaha önce de sorunlar vardı zaten ailesiyle eşimde psikolojısı ıyı değildi
Ay kusura bakmayın da yemişim eşinizin minnoş psikolojisini, hadi siz yeni doğum yaptınız lohusasınız falan da ona ne oluyor? Siz neyin peşindesiniz diyemedi mi?
Şimdi çocuğunuzla bol bol vakit geçirin, oyunlar oynayın, dışarı çıkın, kimseye de vermeyin

Kocan ne yapıyordu bunlar olurken müdahale etmedi. Keşke olmasaymış ama geçmişte kalmış şu an onlar yokmuş hayatında. Bundan sonrası na bakın. Bebeğin o günleri hatırlamıyor şükür. Bence yeterince sevgi dolu şefkat gösteriyorsun. Ona nasıl sevilir öğretmişsin. Şimdi oda seni severek karşılığını veriyor

Ay kusura bakmayın da yemişim eşinizin minnoş psikolojisini, hadi siz yeni doğum yaptınız lohusasınız falan da ona ne oluyor? Siz neyin peşindesiniz diyemedi mi?
Şimdi çocuğunuzla bol bol vakit geçirin, oyunlar oynayın, dışarı çıkın, kimseye de vermeyin
Eşimin ailesinin derdi boşandırmak sabrımı bebegımle çok zorladılar en son patladım bu defa görümcelerim arayıp döv kapının önüne koy annenle anlaşamıyorsa boşan gıtsın karı bulunur annen bulunmaz fln diye baya eşimin üstüne geldiler,hamilelik haberini verdıgım günden beri istemıyorlardı benı nedenını bılemıyorum cocuk yokken gayet ıyıydık ne zaman cocuk oldu iş bozuldu

Görümcemin iki cocugu var biri kız bırı erkek kız olan beni çok sevıyprdu her sayını benle paylaşıyordu,görümcem erkek çocuğuna daha çok değer verıyordu kızı bana bır gün ağlayarak evde herhangı bır eşya gıbı hıssedıyorum kendimi deyıp aglamaya başladı erkek cocugu haksız olsa bile kızıma kızarmış onu azarlarmış kızı her geldıgınde yanımdan ayrılmıyordu benimle uyuyordu belki bu yüzden intikam almak ıstedi bilemıyprum ama ben hiç bi zaman kızını ondan ayırmadın öyle bi çabam yokdu aksıne annesının onu sevdıgını kendini değersiz hissetmesin dıye elimden geleni yaptım bu arada kızı 8 yaşında,kızının annesini değilde yengesı olarak beni daha çok sevıp yanımdan ayırlamayış oluşunu çekemedi sanırım
Hah işte böyleleri anne oluyor ya diyecek bişey bulamıyorum.

Kocan ne yapıyordu bunlar olurken müdahale etmedi. Keşke olmasaymış ama geçmişte kalmış şu an onlar yokmuş hayatında. Bundan sonrası na bakın. Bebeğin o günleri hatırlamıyor şükür. Bence yeterince sevgi dolu şefkat gösteriyorsun. Ona nasıl sevilir öğretmişsin. Şimdi oda seni severek karşılığını veriyor
Canımdan çok sevıyprum gözünden tek damla yaş akmasına izin vermıyorum elimden geldiğince ama tek sorunum hala kabullenememek

Eşimin ailesinin derdi boşandırmak sabrımı bebegımle çok zorladılar en son patladım bu defa görümcelerim arayıp döv kapının önüne koy annenle anlaşamıyorsa boşan gıtsın karı bulunur annen bulunmaz fln diye baya eşimin üstüne geldiler,hamilelik haberini verdıgım günden beri istemıyorlardı benı nedenını bılemıyorum cocuk yokken gayet ıyıydık ne zaman cocuk oldu iş bozuldu
Tamam eş ailesi iyi niyetli değil onu hepimiz anladık, şeytan kılıklılar ama onların ne dediğinin ne önemi var iş eşinizde bitiyor.
Siz nasıl bir ailenin içindesiniz, döv kapının önüne koy nasıl bir tabir? Bu konuşmalar eşinize normal mi geliyor?

Yuh be. Bu sözleri diyen benim hemcinsim olamaz. Bu kadına aşırı sinir oldum.

Tamam eş ailesi iyi niyetli değil onu hepimiz anladık, şeytan kılıklılar ama onların ne dediğinin ne önemi var iş eşinizde bitiyor.
Siz nasıl bir ailenin içindesiniz, döv kapının önüne koy nasıl bir tabir? Bu konuşmalar eşinize normal mi geliyor?
Eşimde zaten bu konuşmadan sonra muhatap olmuyo pek ama yazın İstanbul’dan oturduğumuz yere gelince aynı yerde oturdugumuz için istemesem de bir araya gelıyorlar ailesiyle eşim çok samımı olmıyo ama ailesiyle bağını da koparamıyor malesef eşim hala evliliğin ne demek oldugunu kavrayamadı yada bana yapılan haksızlıkları kendlne yapılmış gormuyo

Eşimde zaten bu konuşmadan sonra muhatap olmuyo pek ama yazın İstanbul’dan oturduğumuz yere gelince aynı yerde oturdugumuz için istemesem de bir araya gelıyorlar ailesiyle eşim çok samımı olmıyo ama ailesiyle bağını da koparamıyor malesef eşim hala evliliğin ne demek oldugunu kavrayamadı yada bana yapılan haksızlıkları kendlne yapılmış gormuyo
Benim için o kadını döv sokağa at diyen, bebeğimi emzirirken başımda bekleyen, senden anne olmaz diyen ailenin evine yanlışlıkla bile gitmem.
Kaç yıldır evlisiniz? Eşinizin midesi nasıl alıyor bunları ya?

Uzun süredir görüşmüyorum goruşmeyı de düşünmüyorum zaten Allah’ından bulsunlar bi cocugun hayatını mahvettiler resmen şimdiden,büyünce anne neden beni istemedin deyince ne cevap vereceğim bilemıyorum
Doğum yaptıktan sonra her kadın bakın her kadın diyorum, hormonları değiştiğinden dolayı farklı duygular içine giriyor. Kiminde aşırı duygusallık, kiminde gerginlik, kiminde sinirlilik. Ben duygusal birazda gergindim mesela. Etrafında ki kişilere önemli rol düşüyor burda. Tabi bu kişilerin kafa olarak sağlıklı bireyler olması şart.

Senin çocuğun o aslan kesil herkese karşı başka çocukta düşünme lütfen…
Ailesi yüzünden zaten evliliğimiz sarsıldı boşanma davası açtım ben zamanında ama vazgeçtim çünki bebeğime bakacak maddı güçüm yok.kendi öz ailemde yok mallesef boşansam bebegımı alırlardı devlet babasına verırdı büyük ihtimalle şuan zaten çocuk var dıye bıraz daha sabırlı altdan almaya çalışıyorum ,açıkdan okuyordum üniversitem bıttı çok şükür KPSS ye hazırlanıp atanırım inşallah bebeğimi gelecgıni sağlayıp yollarımızı ayırırz,uzun süreli bir evlilik goremıyorum ben çünki ama şuanda sabretmek zorundayım bıraz daha eşimle aramızda zaten ne saygı ne şefkat ne bırsey var her ne kadar sevdıgını söyle de bana inanamıyorum inanmakda istemıyorum benı yokmuşum gıbı gören onca seye rağmen hala yok ablam annem deyıp goruşmeyw çalışan biriyle devam edemem

Doğum yaptıktan sonra her kadın bakın her kadın diyorum, hormonları değiştiğinden dolayı farklı duygular içine giriyor. Kiminde aşırı duygusallık, kiminde gerginlik, kiminde sinirlilik. Ben duygusal birazda gergindim mesela. Etrafında ki kişilere önemli rol düşüyor burda. Tabi bu kişilerin kafa olarak sağlıklı bireyler olması şart.
Benim etrafımdakiler yılan desem az gelir şeytandan beterler

Benim için o kadını döv sokağa at diyen, bebeğimi emzirirken başımda bekleyen, senden anne olmaz diyen ailenin evine yanlışlıkla bile gitmem.
Kaç yıldır evlisiniz? Eşinizin midesi nasıl alıyor bunları ya?
3 yıllık 4.yılımıza gırecegız ama dikiş tutmuyo artık dağıldık ikimizde cocuk için bırlikteyız yanı ben öyle dusunuyorum

3 yıllık 4.yılımıza gırecegız ama dikiş tutmuyo artık dağıldık ikimizde cocuk için bırlikteyız yanı ben öyle dusunuyorum
Zaten buradan bakınca da öyle görünüyor, kendinizi ezdirmeyin Betül. Bu saatten sonra net sınırlarınızı da çizin

Keşke sende o yılanların başını az ezseydin
Laf yaptım bagırdım çağırdım kayınvalidemin üzerine bile yürüdüm kaç defa ama yok mallesef cahil insanlar bır de demezler mi bız de katmanımızdan çektik daha senınkş ne ki en ufak şeyü abartın aile huzurunu bozdun fln çok eski kafa hala baya geçmişde yasıyorlar kendilerini geliştirememişler.lafdan insan gıbı konuşmandan da anlamıyorlar

Laf yaptım bagırdım çağırdım kayınvalidemin üzerine bile yürüdüm kaç defa ama yok mallesef cahil insanlar bır de demezler mi bız de katmanımızdan çektik daha senınkş ne ki en ufak şeyü abartın aile huzurunu bozdun fln çok eski kafa hala baya geçmişde yasıyorlar kendilerini geliştirememişler.lafdan insan gıbı konuşmandan da anlamıyorlar
Bağırıp çağırmak işe yaramıyor, yaramamışta. Sınırlarınızı en başından korumanız gerekirdi

Back