- Konu Sahibi yummymummy
-
bende eziğim
çocukken yıllarca altıma işedim.geceleri su,kola,karpuz yasaktı bana.yada az verirlerdi işemeyim diye.
sidikli yakıcam bilmemneni derlerdi.
baktım yine bir sabah sidikli uyanmışım.o kadar da dua ederdim nolur bugün allahim bi sabah kuru kalkayım şu yataktan diye.
bi doktora bile götürmediler.halbuki hastayım,sanki bilerek işiyorum.
bi kalktım sırılsıklamım,allah babam geceden tehtit etmişti,oranı buranı yakıcam,işe de gör bak sana neler yapıcam diye.
babam gel bakayım buraya dedi,ben korkudan titriyorum ne yapıcak bana diye.
çıkar donunu kilodunu dedi.çıkardım utana utana.
şimdi git bakkala bana sigara al dedi.
böyle mi gitçem nolur yapma dedim.
7 yaşlarındaydım.üstümde minicik bir atlet,onu çekiştire çekiştire gittim bakkala.
o gün öyle bi öfkelenmiştim ki,birgün senden bunun intikamını alcam dedim içimden,
nerde intikam mintikam alamadım.Sadece Allaha havale ettim.çünkü eve ekmek getirdi onu yedim diye avuttum kendimi.
yıllarca bunun hatırına baba dedim.
neyse şimdi görüşmüyorum başka olaylar da oldu.
ben bunu güzin ablaya bile yazdım,gazeteden okuyanlar bilirler.
çok içerlenmiştim.
............lmaz:çok kızdım ve çok ta şaşırdım babanın yaptığına ...
7 yaşında bir kız evladını donsuz markete göndermek te yürek ister...
nasıl bir duyarsızlık ve düşüncesizliktir bu böyleklava:kız çocuğu bu ya! daha bebeklikten sakınır saklanır, bu tür ayrıntılar...
anne - babanın tutumu ve yaklaşımı bir kişinin karakterini de geleceğini de,psikolojisini de etkiliyor elbette ki... 7 yaşında sen utanmayıda mahrumiyeti de ,ayıbı da biliyordun ve babanız sizi bu şekilde cezalandırdı....kötükedihüso
ezik olan siz değilsiniz...babanızın zihniyeti ve tarzı ....
bende eziğim
çocukken yıllarca altıma işedim.geceleri su,kola,karpuz yasaktı bana.yada az verirlerdi işemeyim diye.
sidikli yakıcam bilmemneni derlerdi.
baktım yine bir sabah sidikli uyanmışım.o kadar da dua ederdim nolur bugün allahim bi sabah kuru kalkayım şu yataktan diye.
bi doktora bile götürmediler.halbuki hastayım,sanki bilerek işiyorum.
bi kalktım sırılsıklamım,allah babam geceden tehtit etmişti,oranı buranı yakıcam,işe de gör bak sana neler yapıcam diye.
babam gel bakayım buraya dedi,ben korkudan titriyorum ne yapıcak bana diye.
çıkar donunu kilodunu dedi.çıkardım utana utana.
şimdi git bakkala bana sigara al dedi.
böyle mi gitçem nolur yapma dedim.
7 yaşlarındaydım.üstümde minicik bir atlet,onu çekiştire çekiştire gittim bakkala.
o gün öyle bi öfkelenmiştim ki,birgün senden bunun intikamını alcam dedim içimden,
nerde intikam mintikam alamadım.Sadece Allaha havale ettim.çünkü eve ekmek getirdi onu yedim diye avuttum kendimi.
yıllarca bunun hatırına baba dedim.
neyse şimdi görüşmüyorum başka olaylar da oldu.
ben bunu güzin ablaya bile yazdım,gazeteden okuyanlar bilirler.
çok içerlenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?