Canım Allah sabır versin sana. Çok zor günler geçirmişsin ama şükür eşin ve ailesi iyi çıkmışlar ya onlar da kötü olsalardı ne olurdu? onlardan ve psikoljik destek alarak atlatırsın inşallah bunları, atlatacağına da inanıyorum.
Benim ailem de seninkiler gibiydi çocukken çok hırpalandım, şiddet gördüm annem saçlarımdan sürükleye sürükleye döverdi beni ağladığımda gözün çıksın derdi. Hiçbirzaman canım kızım, yavrum diyerek sarılmadı bana. Annesinin dizlerinde yatan, sarılan arkadaşlarıma bakar iç geçirirdim. Babam da öyleydi hep küfür duydum ağzından, lisedeyken okul maçına gittim diye beni okuldan almaya kalktı. Sen okumazsın, senden birşey olmaz deyip durdu. Ama inadına okudum üniversiteyi bitirip güzel bir iş sahibi oldum. Düğünümde de aynı sorunlar yaşandı maddi şeylr yüzünden bizi ayırmaya kalktılar, eşimle görücü usulü tanıştık ama çok sevdik birbirimizi ayrılmadık. Annem ayrılmıyorum diye boğazımı sıktı babaannem zor aldı elinden. Babam son güne kadar benimle konuşmadı yani en güzel günümü zehir ettiler.
Ama bugüne gelice gerçekten çok iyi bir eşim ve dünya tatlısı oğlum var. Geçmişe bakmıyorum ailemle görüşüyoruz ama konuşmalar hiç içten değil. Onlardan uzak bir şehirdeyiz. Eşimin ailesi de çok iyi ameliyat olunca kayınvalidem bana bebek gibi baktı, kayınpederim de öyle hep arar sorar herşeyimize koşarlar. Ailemi de affetmeye çalışıyorum onlar büyüklerinden sevgi görmemişler ki bana da veremediler. Ama ben oğluma vermeye çalışıyorum sarılıyorum, öpüyorum sevdiğimi her fırsatta söylüyorum.
Sen de böyle düşün canım senin ailende sevgisizlik içinde büyümüş ki sana böyle davrandılar, onları affedemezsin biliyorum ama anlamaya çalış. Onların sana veremediği sevgiyi eşin ve çocuğuna ver.Sakın onların yaptıkları yüzünden eşini ve çocuğunu cezalandırma. Umuyorum sen mükemmel bir anne olacaksın.