Öncelikle gülsecim çok güzel ve anlamlı bir konu açmışsın canım, okudukça bende ağladım dünyada zaten annelik duygusundan daha güzel bir duygu olamaz...
İlk doğumu yapıpta bebeğimi kucağıma aldığımda halama söyledim ilk cümle anneme şimdi daha çok kızıyorum bi çocuk nasıl bırakılır diye, kızımı gördüğüm ilk an hiç bişeye değişmem., bütün çocuklarımda da aynı duyguyu hissettim Allaha binlerce kere şükrediyorum bana böylesine güzel üç evlat nasip ettiği için. Allah kimseyi çocuklarından ayırmasın.
Üç çocuğumdan dan ayrı ayrı çok şey öğrendim. Onlara benim hayatıma girdikleri için teşekkür ediyorum..
Bana verdikleri her gülücük için teşekkür ediyorum,
onlar benim meleklerim, canlarım, aşklarım herşeyim onlarsız bir hayat düşünemiyorum bile...
Hayatta sahip olduğum en değerlilerim herşey için onlara çoooook teşekkür ediyorum.
yazarken bile çok duygulandım gidip bir öpeyim yavrularımı....:emir_bebek
a.s.Merhaba canım Allah güzel yavrularını sana ve eşine bağışlasın onların güzel günlerini görürsün inşallah
dilerim hepimizin yavrusuna sağlık ve uzun ömür versin onları başımızdan gözümüzden eksik etmesin:1hug:
Kaç gündür büyük hasta biraz düzeldi bugün:çok üzgünüm:Ama çok şükür atlatıyoruz inasanın çocuğunun hasta olması ne kadar zor :çok üzgünüm:Kaç gündür hiç keyfimiz yoktu,sana da teşekkür ederim canım ,burası benim için çok önemli bir konu ,başlık sende o güzel duygularını ifade eetiğin sağolasın..
Bende AYNEN SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ONLAR BENİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIM,CANPARÇAM :asigim::1hug: