- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
Siz mi karar veriyorsunuz konuların nasıl açılacağına ?En baştakından farklı olarak yazdığım yek şey anket gibi konuların açılması..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz mi karar veriyorsunuz konuların nasıl açılacağına ?En baştakından farklı olarak yazdığım yek şey anket gibi konuların açılması..
Öyle birşey demedim.tespitte bulundumSiz mi karar veriyorsunuz konuların nasıl açılacağına ?
Tespitin dibine vurmuşsunuz ama. Çok rahatsız oluyorsanız yazmazsınız konuya. Ha kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız da şikayet edersiniz.Öyle birşey demedim.tespitte bulundum
Ay konu beğensiremedikNasıl bir cevap bu..evet 3.5 aylık bebek için bunlar düşünülmez.zaten siz anlatmasanizda bir zaman sonra kendileri merak edip soruyor.cevrede insanların yaptıklarını görüyorlar. Arkadaşlarından duyuyorlar.en kötü okulda öğreniyorlar .banada ailem anlatmadı.. 7_8 yaşında göre göre öğrendim.zaten son zamanlarda anket gibi konular aciliyor...
Size ne..Tespitin dibine vurmuşsunuz ama. Çok rahatsız oluyorsanız yazmazsınız konuya. Ha kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız da şikayet edersiniz.
Evet aynen öyle..3.5 aylık bebe için şimdiden din eğitimi düşünüyorsan büyük olasılıkla çok sıkarsın onu...sonra ters tepmesinAy konu beğensiremedik
Tesettüre soktum bak zavallı kızımEvet aynen öyle..3.5 aylık bebe için şimdiden din eğitimi düşünüyorsan büyük olasılıkla çok sıkarsın onu...sonra ters tepmesin
Cevap bulmadı yazıkSize ne..
Bunun cevap bulup bulmamakla ilgisi yok.sende tespitin dibine vurmuşsun maasallahCevap bulmadı yazık
Simdiden basladigina gore senden beklenir...yazik bebeyeTesettüre soktum bak zavallı kızım
Simdiden basladigina gore senden beklenir...yazik bebeye
Ben bi şey yapmıyomPuahahhahhaha kız dikkat et banlanmayasin Merve merve ban bizim kaderimiz olduEylülü de yirim yirim sabah lokumu