Çocuklarımın okul çıkışı bakılma problemi

Bence harika dusunmussun unili abla isini
Ben Allah kolaylik versin demek icin geldim, cocuklara guzel bir gelecek hazirlamaya calismak gercekten cok zor. Masallah sanslilar yavrular annelerinden yana

Neden nutella sadece pazar yensin ki nutellali krep cok iyi fikirmis :d

Uni ogrencisi ne kadar alacak ki 500-400 alacaksa onun yerine temizlige yardimci al iki uc saat en azindan evde is yapar biraz

bizim burada da bir bayan var 50 yaslarinda sadece okuldan alip parktayken yaninda oluyorum diyor işi buymuş, eskiden esnafti tanırdım sokakta görünce konuşmuştuk bak öyle cevrende guvendigin dul bekar bir bayan da varsa o da bakabilir aslinda genç olunca bilmem ki sevgilisini de alır gelir falan.

Unili abla bilemiyorum yaa cocuklarin yasi kaçtı bana pek mantikli gelmedi sigara icer o su bu çocukları kotu etkiler iyi biri nasil denk gelicek ben biraz bu konularda endise duyarım oyle yemek isitacak cocuklara yedirecek baslarinda oturup hadi yavrum ders calis diyecek tonton bir komsu teyzeniz olsa keske

En mantiklisi yine anneni cagirman.Yani biraz duzenin bozulsun azicik cikolata yesinler azicik ananesiyle inatlassin ne olacak.Su durumda yine anneni cagirmandan baska cozumde gozukmuyor gibi.

Benim içime sinmedi. Şu gazetede okuduklarımız , haberler vs insanı etkılıyor. Arkadasım da cocuklarına saatlı univ. Öğrcisi tutardı ama o öğrt. Üyesi ve kendi öğrencilerini tutardı. Şu fikir nasıl okulların yada etutlerin sözleşmeli hizmetlileri olur yada apartman görevliniz. Saatle cocuk bakmak extra ucret cazıp gelebilir. Hanı yaşı olgun anne olan birisi. Araştırıp konusabilirsiniz. Ben apartman görevlimızın eşini kırkta yılda bir cok misafırım oldugunda cocuklarla ilgilenemem diye aksamları saat ücretıyle cagırıyorum. Hıcbır iş yok cocuk odasında cocukların yanında oturuyor. Kac saat kaldıysa nakit öduyorum. Valla cok memnun kalıyor.

Acaba yarım gün yardımcı mi tutsan ? Hem yemeğini, işini yapar hem çocukları karşılar.
Hemen hemen aynı ücrete denk geliyor.

Ben de üniversite öğrencisiyim, bazı sorulara cevap vereyim. Ben gündüz (örgün) okuyorum, zaten sizin işinizi akşam okula giden ikinci öğretim öğrencisi göremez. Derslerin bitiş saati benim okulumda gündüz için saat 16:30 ama hocasına göre değişiyor. Yani benim bazı hocalarım 16:00 olmadan bitiriyor, bazıları da çok uzatıyor, 16:30u geçtiği oluyor. Okulunu en iyi o okulun öğrencisi bilir. Bu dönem benim mesela sadece haftanın 3 günü dersim vardı ve bunlardan iki tanesinde öğleden sonra dersim konulmuştu. Bunun yanı sıra sınav dönemi sorunu öğrenciye göre değişir, sınav programına göre de. Benim mesela 16:30'da sınavım olabiliyor, 17:45'te de. Yurtla alakalı cevabım, ben devlet yurdundayım son giriş saat gece 11 ve önceden izin alındığı sürece gece başka bi yerde kalmak sorun olmuyor. Ama mesela diyelim ki kız geldi evinize, akşam nasıl olsa geri dönecek öyle değil mi? Evet ama diyelim ki pat diye bişey oldu ve siz "bu gece burada kalman lazım" dediniz. Eğer öğrenci kyk yurdundan izin almamışsa o gece yurda gidemeyecek olması yurtta sorun yaratır. Ya da mesela bu gece kaldı, yarın gece de kalması lazım ama yurttan yarın akşam için izin almamışsa bu da sorun yaratır. Ha öğrenci, yurt idaresiyle durumunu konuşursa idare edilir mi bilemem, belki olur. Ben olsam, size her gelişimde yurttan çıkarken iznini alırım ne olur ne olmaz diye, yurda geri dönünce de bozdurururum. Veya eğer yatılı kalma ihtimali yüksek olduğu zamanlarda siz ona söylersiniz o da yurttaki izin işini kendisi ayarlamaya çalışır. Birkaç günlük izin alır falan gibi. Ben kyk yurtları için konuştum, özel yurtları bilmiyorum. Evde kalıyorsa sıkıntı değil zaten. Bence belli başlı kalıplara göre değil ama karşılıklı konuşmalar ve anlaşmalar sonucu uygun birini bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Herkesin sınav ve ders durumu farklı olabiliyor. GelenKutusu

Yalnız bu arada öğrenci bulacaksanız dersleri ağır olmayan bi bölümde okuması gerekir, bazı bölümlerin vizesi finali falan sadece iki üç tane olurken bazılarının 9-10 hatta daha gazla olabiliyor. Ben hiç 5 sınava girdiğimi hatırlamam mesela, hep daha fazlaydı. Ben sınav dönemi sınavlara çalışmak dışında başka bişey yapamıyorum, hafif bi bölümde değilim. Yurttaki kantin sınav dönemi TV izleyip muhabbet eden kız dolu. Hafif bölüm okuyan ve sigarası falan olmayan biribi bulursanız daha çok işinize yarar. Yalnız şu an final döneminde çoğu üniversite.

Pardon, düzeltme: kyk yurdu çalıştığını bilmemeli. Bu durumda yurda durumunu anlatma gibi bişey söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…