Çocuklarımın okul çıkışı bakılma problemi

Istanbuldaysanız üniversite öğrencinizi çok uzaklarda aramayın.

Öğrenci olmazsa da etrafında ki her hangi bir kadın bile olabilir. Evde oturan bir kadın yada temizlikçini bile ayarlayabilirsin. Çocuk karşılama ve yemek yapabilir.

Evli olanların kocasının işten geldiği saat, çocuklu olanların ailece yemek saati.
Kendi temizlikçimin evi uzak zaten, 2 vasıta gidip geliyor.

ya şu an tv de izlediklerim akla ziyan.sunucusundan avukatına..ülkece kafayı yemişiz.ne olursunuz netten birine veya hiç tanımadiginiz birine çocuklarınızı emanet etmeyin.

Anlamadığım her işe katılmanız icap mı ediyor?
Siz katılmasanız böyle dış illere gitmeyi, durumunuzu iş arkadaşlarınız bilmiyor mu?
İnsiyatifli davranabilirler

Herkes gidiyor illere. Kadın-erkek, çocuklu-çocuksuz ayrımı yok.

O zaman çalışıyorum değil de kütüphanedeydim veya arkadaşımın evinde ders çalışmak için kaldım demesi gerek.

Bu durumda bana yaklaşık 1000 TL'ye mal olacak. Abla+servis ücreti

Devlet yurdu hafta ici giris degismediyse 21:30 cmt pazar 23:00 , bu saatlerden sonra gelirse ceza verebilirler yatili kalacaksa ,kalacagi kisinin adresini verip o sekilde gece yatiya kalabilir

Bilmiyorum, boşandı hayatını bize adadı sanıyordum, meğer sağlıklı ayrılamamışız çocukluk döneminde, o bana bağımlı kalmış.

yazın ne yapacaksın

ben de bunu sorup fikir edineyim

yaz okuluna mı gidecekler

Haziran'da yıllık izin almak istiyorum. Hem oruçlu işe gelmek zor.
Temmuz'da babaları alacak, mahkeme kararı
Ağustos'ta 1 aylık bir abla tutabilirim, geçen seneki ablamızı. Ya da kardeşime gönderebilirim 2 hafta. Bilmiyorum henüz
Yaz okullarının çıkış saati bana uymuyor pek

Eylül'ün ilk haftası yıllık izin alıp bayram tatili ile birleştiririm dedim. sonra da okul açılacak zaten.

Son düzenleme:

yine de kulağında olsun bakıcı fikri de

çocuğu olan onu okula getirip götüren kişiler böyle kısa süreli bakıcılık yapıyorlar

benim oğlumun bakıcısı daha önce bu tarz bir iş yapmıştı

kendi çocuğunu okula götürmüş öğlen gidip almış

evinin işini yapmış çocuğun dersini vs yapmış

akşam üzeri abisi okuldan gelince o işe gitmiş

abi ile oğlu evde kalmış baba gelmiş hazır yemeği yemişler vs

çocuklu kadınlar için olabilir

tabii ne isterler bilemem

şirketler var bir telefonda bilgi al bence

Bilmiyorum, boşandı hayatını bize adadı sanıyordum, meğer sağlıklı ayrılamamışız çocukluk döneminde, o bana bağımlı kalmış.
Size bağımlı olması kötü değil ama sizle yaşayıp size saygı duysa sevecen bi annane olsa siz güle oynaya istersiniz. Bence bi konuşun belki düzelir. Yazık o da yalnızmış anne duası alırsınız

Tüh. Vakıf üniversitelerinde ders programları daha esnek oluyor. Öğrenci kendine göre program yapabilir. Evinize yakın varsa daha rahat edersiniz.

Zaten genelde de 5 gibi biter dersler. Unisbul diye bir site var oraya ilan bırakabilirsiniz.

Doktor bir arkadaşım bakıcı olayından çok çektiği için yeni bakıcısı ile her ihtimali düşünüp anlaşmıştı.

örneğin; gece mesaisine kaldığında + şu kadar ücret,
akşam geç geldiğinde saat başı + şu kadar ücret gibi, onların acil işleri olabiliyormuş iş çıkışı.

siz de bu şekilde anlaşırsanız sonra sorun çıkma ihtimali azalır.

bizim lisansta 3de başlıyordu en geç ders, ama geçe kadar kalabiliyordu, farklı gölümlerde bilemeyeceğim.

KYK yurda en geç giriş haftaiçi 22:00 haftasonu 23:00 idi benim zamanımda.

ya şu an tv de izlediklerim akla ziyan.sunucusundan avukatına..ülkece kafayı yemişiz.ne olursunuz netten birine veya hiç tanımadiginiz birine çocuklarınızı emanet etmeyin.

Tanıdığım hiç kimse yok burada.
Tayinle geldim, ne akraba ne arkadaş.
Netten bulmayı düşünmüyorum ama iş yerindekilere haber salıp bulabilirim, tanıyıp referans verebilecekleri birini.

Önümüzdeki Eylül gibi düşünüyorum zaten. Ama saat 5 olmaz bize.

Zaten 16-20 arası fiks bir fiyat belirlerim diye düşündüm. Eğer fazla kalırsa saat başına ve gece kalırsa gece başına ayrıca veririm.

Çocukların tüm sorumluluğu bende, beni de yoruyor o, bazen kendi başıma bir kahve içmeye gitmek istiyorum, animasyon çocuk filmi dışında sinema filmi izlemek istiyorum. Bazı geceler bunu da yapabilirim, o zaman bana da iyi gelir diye düşünüyorum.

Önümüzdeki Eylül gibi düşünüyorum zaten. Ama saat 5 olmaz bize.
Işte onu öğrenci ile konuşup halledebilirsiniz. Ben 3 gün gidiyordum mesela dersleri de o günler saat 3te okuldan çıkacak şekilde ayarlamıştım. Saatler biraz da öğrenciye bağlı.

Ama eylül başı konuşmuş olmalısınız ki kendisini ayarlasın.

Kampüslere ilan bırakırsanız küçük kağıtlarda mutlaka ilgilenen birileri çıkar, eğitim bölümü okuması da + puan olabilir. Şimdi nasıl bilmiyorum ama bizim zamanımızda KYK 22'de kapıları kapatıyordu. Ayrıca öğrencilere destek olmak için de hayırlı bir iş :)

Ben beğenmedim fikrinizi. Gençlerin yaşam tecrübesi az. Ben onlara çocuk emanet etmezdim. Çocukların annesinden rica etmeye devam edin veya samimi bir komşunuz varsa ondan rica edin. Hergün olmuyor Nasıl olsa. Bir iki sene sonra da yalnız da kalabilirler. Öğrenci olacaksa da bir akrabanız tanıdığınız biri olsun. Yani ben şahsen çocuklarımı tanımadığım biri ile bırakacağıma annemi çağırırım Nutella yemelerine razı olurum. Siz biraz fazla kendi rahatınızı düşünüyorsunuz gibi geldi bana. O da sizin anneniz. Neden o kadar ısrarla hayatınızın dışında tutmaya çalışıyorsunuz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…