- 17 Mayıs 2010
- 1.658
- 1.053
- 373
- 33
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Merhaba sizin onerdiginiz serum varmi acabaBiliyorum bana herkes sana ne olmuş yaslanmissin demişlerdi çok üzülmüştüm yanakların kırışmış demişlerdi ve sizin yasinizdaydim sonra çocuklar biraz büyüyünce özellikle uykusuzluk çok cokturuyor insanı sonra epey duzeldim.kim ne derse desin insanı çocuk yıpratıyor kadında her çocuk bir yipranmislik bırakıyor ama bu halinizden çok çok daha iyi olacaksınız emin olun .birde naçizane tavsiyem 30 yaşından sonra collegen kullanmak bence cilt dolgunluğu için iyi geliyor tabi sizde araştırın
Hyaluronik Asit Serum da kullanın cildiniz daha iyi gorunecek
Çocuğunu büyütüp rahata ermiş anne modeli :)Benim çocuklarımda çok hareketli ve zor çocuklardı.Şimdi büyüdüler akıllandılar ama ben onlara kızdığım zamanlar için çok üzülüyorum.
Yani kırışıklık dolgu filan geçer ama çocuķlar büyüyünce pişmanlıklar geçmiyor
Demem o ki şimdiki aklım olsa daha rahat pozitif bir anne olurdum ve çocuklarım onlara kızdığım anları değil onlarla eğlenip mutlu olduğumuz anları hatırlasın isterdim.
Zaman geçiyor ve geriye anılar kalıyor
Evet zor uğraşmak başa çıkmak ama yinede benim tavsiyem kendinize üzülmeyi bırakın çocuklarla güzel zamanlar geçirin.Bırakın herşey dağınık kalsın.Umarım sizde benim yaşıma geldiğinizde (38 yaş) ıçinizde pişmanlık değil mutlu anılarınız olsun..
Geçmişe gidip doğdukları ilk güne gitmek için herşeyimi verirdim.
Mutlaka yasinda etkisi var 30 dan sonra ciltte geri sayim basliyor neticede ama benimkisi oyle normal bir cokme degil. Insallah duzelir azda olsa.
Yalniz botoks çökmeden yapilmasi gereken bisey bi nevi önlem :)Dışardan çökmüşsün yorumu almadm ancak yüzğmdeki değişimi kendm çok net farkediyorm. O 23 yaşındaki halmle sanıyorm kendimi hep. 31 yaşındayım. Aynaya bakınca gerçekler öyle değil... yaşladığını görmek çok garip. Yüzümde sarkmalar başladı ufak tefek lekelenmeler göz altında çöküklük... kabul etmesi zor ama yaşlanıoruz... botoks askı gibi ameliyatsız çözmler iyi hissettirebilşr bi kaç yıla yaptırmayı düşünüyorm biraz daha çökeym de
Çevremde oluşmuş çizgileri botoksla (?) silen çok var ama ben mi karıştırıyorum onlar mı yanlış söyledi. Atıyorum alındaki çizgiye yaptırmş gelmiş kırışıklıklar gitmiş oluyor. Başka bir şey mi yaptırılan?Yalniz botoks çökmeden yapilmasi gereken bisey bi nevi önlem :)
Botoksla oradaki siniri uyusturuosun o sinir bağlı olduğu kası çalıştıramio. Mesela gece çenesini sıkan insanlar icin çene kasina yapilio sen istesen de hareket ettiremiosun orayi dolayısıyla çeneni sikmiosun. Yerlesmis kirisikliklari gidermez. Sadece orayi hareket ettiremedigin icin mesela kaşını çatamadigin için derin gozukmesinin önüne geçer. Ama kırışıklık oradadir. 6 ayda kırıyor vucut onu 6 ayin sonunda kaşını cattigin zaman gene eskisi gibi derin gozukur. Onun için kırışmadan yapilmali ki (bu takriben 20li yaslarin sonu) biseye benzesin. Yani durayim durayim toplatirim nasilsa mantigi kervan yolda duzulur mantigi. 50 lerinde mukemmel gozuken insanlar bu işe 25lerinde baş koymuş yiğitlerimiz aslinda :)Çevremde oluşmuş çizgileri botoksla (?) silen çok var ama ben mi karıştırıyorum onlar mı yanlış söyledi. Atıyorum alındaki çizgiye yaptırmş gelmiş kırışıklıklar gitmiş oluyor. Başka bir şey mi yaptırılan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?