Mesele nedir bilmiyorum ama bitmesi gereken bir evliliği duygusal davranıp "çocuklar için döndüm, babalarına düşkünler" diyerek sürdürmeyin lütfen, ömrünüze yazık.Merhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız 20 gündür annemlerdeyiz eşim çocukları bı kez aradı bı kere de kimliğimi istemek için (sanırım dava açmak için)11 gün oldu en son çocuklarla konuşali eve gitmek istediklerini söylüyorlar babalarını ozlediklerini söylediler canım hiç bu kadar yanmamisti çok üzgünüm hiç bı şekilde eşimle iletisime geçmek istemiyorum o çocuklarla telefonda konuşurken bile diğer odaya gidiyorum duymak istemiyorum ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz
Mesele nedir bilmiyorum ama bitmesi gereken bir evliliği duygusal davranıp "çocuklar için döndüm, babalarına düşkünler" diyerek sürdürmeyin lütfen, ömrünüze yazık.
İmkanınız varsa çocuklarınızla düzeninizi kurarsınız zaten, zamanla alışırlar, mutsuz bir evde büyütmek onlara iyilik yapmak olmuyor. Babaları yine babaları, koparıp ayırıyor değilsiniz, isteyen her türlü ilgilenir.
Mesele nedir bilmiyorum ama bitmesi gereken bir evliliği duygusal davranıp "çocuklar için döndüm, babalarına düşkünler" diyerek sürdürmeyin lütfen, ömrünüze yazık.
İmkanınız varsa çocuklarınızla düzeninizi kurarsınız zaten, zamanla alışırlar, mutsuz bir evde büyütmek onlara iyilik yapmak olmuyor. Babaları yine babaları, koparıp ayırıyor değilsiniz, isteyen her türlü ilgil
Buruşuk kim acaba anlayamadimSiz geçmeseniz de buruşuk söylemeli çocuklar çok özlüyor ilgilen diye.
İlgilenecek adama söylemeye ne gerek var da böyle de olmaz.
Yani siz çocuklara üzülüyosunuz görüyorum her anne üzülür çocuğu babasını sorarken adamın kimseyi iplememesine. Ama bir yola girmişsiniz çocuklarınız kaç yaşında? Yaşlarına uygun gerekirse pedagog yardımıyla meseleyi anlatın. Ben olsam adamıda dürtüklerdim insan tavuğunu kaybetse fellik fellik arar çocuğun bunlar senin bi zahmet artık derdim.
ananem hep "çocukların annesi varsa babasi vardir, annesi yoksa babasi da yoktur" der. Sizinki de bu hesap olmuş. Artik ortada bir anne olmadigi icin babanin görevi bitmişBen arayıp çocuklar seninle konuşmak istiyor desem yanlis anlar barışmak istediğini düşünür kendimi suçlu hissediyorum çocuklara böyle bı babayı ben seçtim insan olmediyse bı kere arar çocuklarının sesini duyar demi
Kesinlikle öyleananem hep "çocukların annesi varsa babasi vardir, annesi yoksa babasi da yoktur" der. Sizinki de bu hesap olmuş. Artik ortada bir anne olmadigi icin babanin görevi bitmiş
Pislik adamla ayrilmakta ne kadar dogru yaptığınızı görmüş oldunuz. bu adamla 40 sene evli kal bir gün kötü ol böyle siler işte. pis adam
Siz muhatap olmayın zaten, isteyen arar sorar.Ben arayıp çocuklar seninle konuşmak istiyor desem yanlis anlar barışmak istediğini düşünür kendimi suçlu hissediyorum çocuklara böyle bı babayı ben seçtim insan olmediyse bı kere arar çocuklarının sesini duyar demi
*birisiBuruşuk kim acaba anlayamadim
İstediğini söylesin boşverin he emin ol öyle mumla arıyorum dersiniz. Çocuklar için itekleyin diyorum yoksa yallah cehenneme. Çokta küçükler daha. Çocuklarınıza babada siz olacaksınız belli ki. Allah güç kuvvet versin.Öyle bı insan ki şimdi arasam derki siz orda dayanamadıniz beni aradınız aklınıza gelicek herşeyi basa kalkabilicek bı insan çocuklar üç buçuk yaşında ikizler
Kurabilim diye düşünüyorum ailmle yaşarız zaten onlar bana tam destek maddi olarak da calisabilrimSiz muhatap olmayın zaten, isteyen arar sorar.
Ayrılık sonrası çocuklarınızla kendi düzeninizi kurma şansınız var mı?
Bu durumu bize defalarca yaşattı maalesef ben barisip gittim . Aynen bende evdekilere de kızıyorum bahsetmeyin diye hiç bahsetmiyoruz .kendi evimizdeyken hiç dışarı çıkamıyorduk ancak pazar günü kendisi bı yere götürürse dışarı çıkardık de öyle parka bile tek başımıza gitmemize izin vermezdi burada istediğimiz zaman dışarı çıkıyoruz çok sevdikleri bı arkadaslari var komşumuzin oğlu onunla hep oyunlar oynuyorlar ama yine de babaları akilalrina geliyor sorunca da ben üzülüyorumÖncelikle, çocukların yanında eşiniz hakkında konuşmayın, başkası da konuşmasın. Hatta onlar uyurken bile onların yanında yaşadıklarınızı anlatmayın. Çocuklara eşinizi kötülemeyin, şimdi onlar ayrılmayı boşanmayı anlayamaz. Çocuklarla aktivite yapın bol bol, oyun oynayın, gezdirin parka götürün.
Bu kadar kısa sürede eve gidelim demeleri ilginç. Benim küçük oğlum tam bir babacı, babasına çok düşkün. Ben annemlere gittiğimde hiç babamı özledim gidelim diye demez. Konuşursak sorarsak o zaman der. Siz aynı şehirdesiniz sanırım ve ilk kez yatılı kalıyorsunuz. Bir süre sonra alışırlar üzülüp yanlış kararlar vermeyin, vicdan yapmayın. Çocuklar çok kolay alışırlar, siz mutlu olunca onlar da mutlu olur.
Köyde aktivite yok mu? Köy kadar çocukların ilgisini çekecek zengin yer nerede var? İlk bahar geldi, ağaçlar çiçekler, hayvanlar, doğa. Havalar ısındıysa piknik yapın dışarıda, bir örtü serin meyve götürün, dışarıda oynasınlar. Salıncak yapabilirsiniz, hamak yapabilirsiniz. O yaşta çocuklar toprakla oynamayı çok sever.Bu arada annemler köyde yaşıyor haliyle artık bizde hem benim psikolojik destek almam lazım hem de çocukların bunu biliyorum ama şuan öyle bı imkanim yok maalesef ancak yazın elime para gecer.koyde olmasak kafamızı dağıtacak aktiviteler yaparız ama bura da çocukları mutlu edebilecek elimden ne gelirse onu yapmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?