Çocuklara bunu nasıl anlatabilirm

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir saatlik mesafede kendisi aramıyor bile çocukları gelip görmek istese sorun etmeyiz
Yine babalığı hak etmeyen bir baba konusu malesef. Yazık üzüldüm çocukları için. Siz mesaj atsanız yada çocuklar arasa diyeceğim ama ondan da çok umutlu değilsiniz anladığım kadarıyla.

Bir saatlik mesafede kendisi aramıyor bile çocukları gelip görmek istese sorun etmeyiz
Seni böyle terbiye etmeye çalışıyor işte. Biliyor çocukların kendisine düşkün olduğunu. Boşanma kararı ikinizemi ait, senmi istedin?

Merhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız 20 gündür annemlerdeyiz eşim çocukları bı kez aradı bı kere de kimliğimi istemek için (sanırım dava açmak için)11 gün oldu en son çocuklarla konuşali eve gitmek istediklerini söylüyorlar babalarını ozlediklerini söylediler canım hiç bu kadar yanmamisti çok üzgünüm hiç bı şekilde eşimle iletisime geçmek istemiyorum o çocuklarla telefonda konuşurken bile diğer odaya gidiyorum duymak istemiyorum ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz
Merhaba, tabi ki aynı şey değil ama çocuğum küçükken biz de 2-3 ay ayrı kaldık, taşınma nedeniyle. Benim çocuğum telefondan da bağ kuramaz, telefonlankonuşmaktan hoşlanmaz. Bu süreçte babası ile çok az konuştu, ama annesi yanındaydı. Ben çocuğun anneyle bir olduğuna inanıyorum. Ben iyiysem çocuğum da iyi. Yeri geldiğinde baba bile olmasa olur. Babaları zaten çocukları aramıyorsa hiç de çocuklar için olması gereken bir insan değiller.

Ben olsam çocuklara babalarının uçağ binip çok uzağa gittiğini söylerdim. Taşındığımızı, eski ev ve eşyalarımızın olmadığını, bizim hep beraber olduğumuzu, benim onlarla olduğumu, cok mutlu olacağımızı falan söylerim.

Kimliginizi niye aldi ve getirdi mi? C cadm

Ben bosandim, kocamin kimligine ihtiyacim olmadi.

Neyse, koyde cocuklar daha guzel eğlenir rahat olun, benimkiler bayiliyor koye, salarsiniz bahceye olur biter.

Yakinda hastane yok mu? Evde arac var mi? Ehliyetiniz var mi? Merkeze ulasim ne durumda?

Kimliginizi niye aldi ve getirdi mi? C cadm

Ben bosandim, kocamin kimligine ihtiyacim olmadi.

Neyse, koyde cocuklar daha guzel eğlenir rahat olun, benimkiler bayiliyor koye, salarsiniz bahceye olur biter.

Yakinda hastane yok mu? Evde arac var mi? Ehliyetiniz var mi? Merkeze ulasim ne durumda?
Anlaşmalı boşanma davası açmak için istedi hastana de merkezde var bı saatlik mesafede ehliyet de yok arabada yok maalesef ama köyümüzden dolmuş var hergun

Anlaşmalı boşanma davası açmak için istedi hastana de merkezde var bı saatlik mesafede ehliyet de yok arabada yok maalesef ama köyümüzden dolmuş var hergun
Hastane varsa bi bakin bakalim psikiyatri bölümü de var mi ihtiyac duyarsaniz yararlanirsiniz.

Ben arayıp çocuklar seninle konuşmak istiyor desem yanlis anlar barışmak istediğini düşünür kendimi suçlu hissediyorum çocuklara böyle bı babayı ben seçtim insan olmediyse bı kere arar çocuklarının sesini duyar demi
Aslında onlar sizi seçti.

ananem hep "çocukların annesi varsa babasi vardir, annesi yoksa babasi da yoktur" der. Sizinki de bu hesap olmuş. Artik ortada bir anne olmadigi icin babanin görevi bitmiş
Pislik adamla ayrilmakta ne kadar dogru yaptığınızı görmüş oldunuz. bu adamla 40 sene evli kal bir gün kötü ol böyle siler işte. pis adam
Anneanneniz ne kadar haklı👏benim 70 yaşındaki babam bile anneciğim vefat ettikten sonra bana el oldu. Aramaz sormaz merak etmez,ben arayınca konuşmaz , ablam ve yeğenlerimle kendine yeni bir hayat kurdu,durduk yere beni dışladı , annem hayattayken böyle değildi.Çok üzülüyorum

Anneanneniz ne kadar haklı👏benim 70 yaşındaki babam bile anneciğim vefat ettikten sonra bana el oldu. Aramaz sormaz merak etmez,ben arayınca konuşmaz , ablam ve yeğenlerimle kendine yeni bir hayat kurdu,durduk yere beni dışladı , annem hayattayken böyle değildi.Çok üzülüyorum
Anneniz nurlar içinde uyusun ..Allah sizinde yardımcınız olsun

Canım ben bosandıgımda kızım 3.5 yasındaydı. Şimdi etrafa bakınca iyiki o yasra boşanmışım diyorum.
Çocuklar buyudukce akılları erdikçe daha zor oluyor. Ben de kendim bir ev kurmak durumunda kalmıştım. Ev esyalar vb. Annem yanımda durdu birkac sene sagolsun.babsm halen çalıştığı için gelemedi.
Cok aşırı borclandım. Her gün hesap kitap yapar, 10 TL nin hesabını yapardım.
Simdi kızım buyurdu, evim, arabam var. Her yaz doyasıya tatil yaparız. Evde kedilerim var. Kızım mutlu bir çocuk. Okul basarısı iyi. Babasıyla da ilk basta gergindik ama hiç birbirimizi kötülemedik
Ben ana konunun huzur oldugunu düşünüyorum. Çocuklarınla huzuru nerde yakalıyorsan orda ol. Sakin, kavgasız bir ortamda büyüsünler.
Babaları görmezse de görmesin şu asamada kafaları karışmaz hiç olmazsa. Sen baba evinde düzenini kur. Cocuklar orasının yeni yasam yerleri oldugunu anlat. Orası baba evi burası anne evi.burada yasayacagız de.park var, hayvanlar var de.
Benim 4 yas civarı çok zor bi dönem oldu kızım için. Babasını çok istedi. Agladı hasta oldu. Ama geçti. Öyle düşün. Geçecek de. Her sey geçici de. Güzel günlere gidiyoruz de.

Şimdi ise anne sen nasıl babam gibi birini sectin diyor, ben onun gibi biriyle asla evlenmem diyor ki, babası ilgili de. Sever de.
Huzur huzur huzur ...

Bu arada insan 3 gün görmese kedisini özlüyor. Bu erkekler bi alem. Seni pes ettirmeye çalışıyor olabilir. Daha önce de gitmişsin dönmüşsün. Yine dönecek diyor.

Öncelikle bir işe girersen annen baban destekken çok iyi olur çünkü para önemli bir sey. Kendi düzenini kur. Çocuklar buyuyor.

Canım ben bosandıgımda kızım 3.5 yasındaydı. Şimdi etrafa bakınca iyiki o yasra boşanmışım diyorum.
Çocuklar buyudukce akılları erdikçe daha zor oluyor. Ben de kendim bir ev kurmak durumunda kalmıştım. Ev esyalar vb. Annem yanımda durdu birkac sene sagolsun.babsm halen çalıştığı için gelemedi.
Cok aşırı borclandım. Her gün hesap kitap yapar, 10 TL nin hesabını yapardım.
Simdi kızım buyurdu, evim, arabam var. Her yaz doyasıya tatil yaparız. Evde kedilerim var. Kızım mutlu bir çocuk. Okul basarısı iyi. Babasıyla da ilk basta gergindik ama hiç birbirimizi kötülemedik
Ben ana konunun huzur oldugunu düşünüyorum. Çocuklarınla huzuru nerde yakalıyorsan orda ol. Sakin, kavgasız bir ortamda büyüsünler.
Babaları görmezse de görmesin şu asamada kafaları karışmaz hiç olmazsa. Sen baba evinde düzenini kur. Cocuklar orasının yeni yasam yerleri oldugunu anlat. Orası baba evi burası anne evi.burada yasayacagız de.park var, hayvanlar var de.
Benim 4 yas civarı çok zor bi dönem oldu kızım için. Babasını çok istedi. Agladı hasta oldu. Ama geçti. Öyle düşün. Geçecek de. Her sey geçici de. Güzel günlere gidiyoruz de.

Şimdi ise anne sen nasıl babam gibi birini sectin diyor, ben onun gibi biriyle asla evlenmem diyor ki, babası ilgili de. Sever de.
Huzur huzur huzur ...

Bu arada insan 3 gün görmese kedisini özlüyor. Bu erkekler bi alem. Seni pes ettirmeye çalışıyor olabilir. Daha önce de gitmişsin dönmüşsün. Yine dönecek diyor.

Öncelikle bir işe girersen annen baban destekken çok iyi olur çünkü para önemli bir sey. Kendi düzenini kur. Çocuklar buyuyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌺çok motive edici şeyler yazmissiniz. Bura da konuşmak gerçekten çok iyi geliyor insana cesaret geliyor . İnşallah bende sizin gibi atlatirim ve huzurlu,mutlu olurum yazın babam zaten işçiye ihtiyaç duyuyor bende onunla birlikte çalışırım çocuklara da annem bakar bu hayattaki en büyük şansım babam onu başımızdan eksik etmesin rabbim birde çocuklarım iyiki varlar diyorum birde sizinki gibi büyüyüp benimle dertleşseler Cook iyi olur o da olur insallah🙂

Merhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız 20 gündür annemlerdeyiz eşim çocukları bı kez aradı bı kere de kimliğimi istemek için (sanırım dava açmak için)11 gün oldu en son çocuklarla konuşali eve gitmek istediklerini söylüyorlar babalarını ozlediklerini söylediler canım hiç bu kadar yanmamisti çok üzgünüm hiç bı şekilde eşimle iletisime geçmek istemiyorum o çocuklarla telefonda konuşurken bile diğer odaya gidiyorum duymak istemiyorum ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz
Kusura bakmayın, tabiki hayat sizin hayatınız ama benim de 3 buçuk yaşında çocuğum var .. bu yaştaki çocuklar yeni olaylara çok çabuk adapte olurlar .. bence olay , çocuklardan ziyade sizin vicdan muhakemenizle alakalı .. bu hayata siz de bir kez geldiniz .. artıları /eksileri muhakemesi yapın ne tarafın artıları fazlaysa orada kalın .. çocuklar için en önemli model güçlü bir annedir .. bunu hiç unutmayın 🍀

Çocuklar çabuk alışır siz mantik olarak ne taraf ağır başlıyorsa onu yapın demek istemissiz galiba

Back
X