- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi benlumiere
-
Hanımefendiciğim dünyada benden daha çok empati yapabilen bir insan bulamazsınız.
Lütfen yanlışınızı görün.
7 yaşında bir çocuğu nasıl şikayet edeceksiniz. Çocuk doğru ile yanlışı ayırt edebilecek bir yaşta değil.
Yani tam ehliyetli değil. Yarım ehliyetli bile değil.
Cezai islem ancak cezai ehliyeti olan kişilere uygulanabilir.
Cezai ehliyeti olmak demek şudur; doğru ile yanlışı ayırt etmek (tecavüz etmek yanlış. Etmemek doğru)
2 yanlıştan daha az yanlış olani seçebilmek (adam öldürmek yanlış, kendi cani tehlikeye giriyorsa adam öldürmek daha az yanlış gibi)
7 yaşında bir çocuktan bu çıkarımları bekleyemeyiz.
Panik halinde dövmüşsünüz evet isabet olmamış . Ama umut ederim ki aklınız selimken bu şekilde kriz cözmeye çalışmazsınız.
Yoksa şikayet edilen siz olursunuz.
Napicagimi bilemiyorum ki. Gözüm döndü zaten. Bir sürü haber bir sürü olay görüyoruz kızım için neler yapmaliyim bilmiyorum. Nasıl ifade etsem sanki kızım için hiç birşey yapmıyormus gibi hissediyorum suçlu gibi
Yahu zaten bir şey yapmıyorsun kızın hiç farkında mısın ?Napicagimi bilemiyorum ki. Gözüm döndü zaten. Bir sürü haber bir sürü olay görüyoruz kızım için neler yapmaliyim bilmiyorum. Nasıl ifade etsem sanki kızım için hiç birşey yapmıyormus gibi hissediyorum suçlu gibi
Kendimi anlatamiyorum. Söylediklerinizi düşündüm saatlerce. Dayanamadım buraya içimi döktüm. Keşke bütün icimdekini anlatsam bu bu bu desem yüreğimin yanıyor kızım neden böyle birşey yaşadı diye bana çok ağır geldi işteYüreğinizin yanacağı ne var anlamadım ki.7 yaşındaki bir çocuğun hangi duygularla bunu yaptığını düşünüyorsunuz.Çocuk bir yerde maruz kalmıştır görmüştür ne bileyim merak etmiştir,içinde ard niyet barındıramaz yani.7 yaşındaki bir çocuk sadece çocuktur.Anlayamıyorum ya,hiç 7 yaşında olmadınız mı? Sanki 17 diyorsunuz
Bişey yaşamamış ki .Ortada hiç bir şey yok. dayak yiyen masumun psikolojisi hariçKendimi anlatamiyorum. Söylediklerinizi düşündüm saatlerce. Dayanamadım buraya içimi döktüm. Keşke bütün icimdekini anlatsam bu bu bu desem yüreğimin yanıyor kızım neden böyle birşey yaşadı diye bana çok ağır geldi işte
Umarım gerçek değilsindir. Yedi yaşındaki bir yavrucağın senin yüzünden travma yaşamış olması gerçeği bana çok ağır geliyor. Aşamayacak belki, kadınlara düşman olacak, ya da hep cinsel sorunlar yaşayacak.Başka sorularda söylediklerinize yanitim var.
Dipnot için , yönetim lütfen benimle iletişime geçebilir mi nasıl kanitlayabilirim gerçek olduğumu.
Ben aslında yardım almayı çok istiyorum , danışmayı öğrenmeyi bilmeyi. Söylediklerinizin bilincindeyim inanın. Ama neden çoğu insan çok sert yorum yapmış. Çaresiz hissediyorum buraya sığınıyorum daha çok üzülüyorumÇok üzüldüm kızınız için. Travmalı bir anne sayesinde travma ve baskılarla büyüyüp travmalı bir yetişkin olacak. Sağlıksız insanlar sağlıksız nesiller yetiştirir.
Gerçekten su an iki tokat yiyen masum dimi..Bişey yaşamamış ki .Ortada hiç bir şey yok. dayak yiyen masumun psikolojisi hariç
siz bir doktora gidin
aynen öyle, travmalar tedavi edilmeden ya da en azından kontrol altına alınmadan bir de kız çocuğu yetiştirince o çocuk nolucak? korkunç tabular , garip baskılar, kafaya yerleştirilen çarpık düşüncelerle büyüycek.Ay inanmıyorum ya konuya bak gece gece neresinden tutsan elinde kalıyoÇok üzüldüm kızınız için. Travmalı bir anne sayesinde travma ve baskılarla büyüyüp travmalı bir yetişkin olacak. Sağlıksız insanlar sağlıksız nesiller yetiştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?