Çocukla Boşanma

Yani şöyle evet bazen doğru olabilir mi diye düşünüyorum. Sonra kanma diyorum. Mesela dün akşamdan beri gönlümü almaya çalışıyor. Bugün değişicem bak görüceksin diyor. Sarılmaya öpmeye çalışıyor. Ben de asla yanaşmıyorum. Daha çok sinirim bozuluyor bu sekilde. Cunku bir kere yuzum gulse yarin yok saymaya devam edecek biliyorum.
Ama iste insan gibi o da uzak dursa isim kolay olcak boyle iyi rolu oynayinca isimi zorlastiriyor.

Maddi kaygınıznyok madem çalışıyorsunuz da o zaman biraz cesaret denemişsiniz olmamış. Boşanmak kolay değil evet zor ama hakaretlere maruz kalarak hergün yaşamak canlı intihar imkanınız varsa bir an önce yeni düzeninizi kurun madem ev arkadası bıle değilsiniz ne hayrı var bu adamın size

Sanki eşinize karşı hala duygularınız var gibi geldi bana. Maddi olarak probleminiz yok çocuğunuzla huzurlu bir yuva kurun kendinize. Her şey çok daha iyi olacak.

Bosanma asamasindaki kadinlar cok dikkatli olmali gormuyomusunuz bosanma asamasinda hergun kadinlar katlediliyor. Cogu belki adamin boyle bisey yapicagini tahmin edemiyor cunku erkeklerin cogu kalleştir. Yanaşır ağlar zırlar yüz bulamiyinca sirtindan bicaklar.

Bende 1 buçuk yaşında oğlumla yeni bir hayata giriş yaptim Allahinda izniyle ...
Zor evet ama oluyor yara kanaya kanaya kabuk bağliyor .Sağlıksız sorunlu ortamda büyümesindense bu şekilde en iyisi onlar için ki evliligi çok çok kutsal bir durum olarak gorgumuz için boşanmalar sorunlu geçiyor çünkü anne babalarimizi rol model alıyoruz 30 yıl 40 yıl dile kolay şimdiki nesil çok zor .... elde.bir telefon ver elini idda ver elini kumar saçma sapan....

her yer narsistler çoğalinca insanlarla tanişmaktan korkmaya başladim.. eskiden daha başkaydim bu narsistler inanilmaz çogaldı.. boşanirken ailene söyleme. sessizce boşan bitsin gitsin...

Benimde iki çocuğum var biri 8 öteki 17 aylık. Dün boşanma konusunda son konuşmamızı yaptık. Bir süre sonra ben avukatla protokolü hazırladıktan sonra dava açılacak. Bende memurum ama şu an ücretsiz izindeyim. Bebeğim 2 yaş olana kadar çalışmayı düşünmüyordum hala düşünmüyorum. Bunu ona söyledim. Önce kendine ev bul çık dedi böyle deyince tamam çalışmaya başlayınca çıkarsın dedi. Ve ilginç olan şu ki her şeyi kafasında kurmuş mal paylaşımı bile yaptı. Bide bana diyorki ben nafaka vermem. Ama çocuklarımı mağdur etmem. Yok öyle bir dünya her şey resmiyette olacak deyince iki çocuk için 3 bin veririm dedi. Güler misin ağlar mısın bu zamanda. Ama sorun şu ki bizimki iş yeri sahibi olmasına rağmen ev araba hiçbir şey üzerine değil.
Şu an ki duygum ise korkuyorum. Çünkü bilmiyorum nasıl olacak. Ve toplum baskısı vs. Sizin şansınız aile desteği benim ailem asla destek olmaz hatta bir müddet sırtını da döneceklerdir bana. Yalnız tüm bunlara nasıl dayanacağım bilemiyorum. Çocuklarım için güçlü kalmaya çalışıyorum.

Hayatında başka biri olabilir mi ?

Eğer boşanmaya kesin karar verirseniz eşinize söylemeden önce tapuya gidip eve aile şerhi koydurun. Arabaya da kesin yapılıyordur böyle bir şey... Sonra eşinize söyleyin ki malları kaçıramasın sonra hakkınızı almanız çok zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…