Sanal kumar yüzünden ayrıldım bir yıldır ayrıyız baba fiziki olarak canı isteyince görüyor. Oğlum da ilk kez babamı ara gelsin dedi parkta onca insanın icinde un ufak oldum üzüntüdenÇocuklar ayrılığa ve yeni düzene yetişkinlerden daha kolay adapte olur, ayrılma sebebiniz neydi ? İlgili bi babaysa bi sorun olmaz merak etmeyin
Hiç canınızı sıkmayın, vicdan yapmayın. Kumar basit bir şey değil. Ailem oğlunuzla aynı yaşta olduğum zaman ayrıldı sizide küçük oğlunuzun hissettiklerini çok iyi anlıyorum bu tarz şeyler yaşayacaksınız bazen can alıcı sözleride olacak bunları bu yolda kabul edin, geri vites yapmayın geçici bir dönem. Eski eşin baba olacağı varsa her türlü olur, bazı adamlar çocuktanda boşanıyor işte onlar evlilik bağı olsada işe yaramaz adamlarSanal kumar yüzünden ayrıldım bir yıldır ayrıyız baba fiziki olarak canı isteyince görüyor. Oğlum da ilk kez babamı ara gelsin dedi parkta onca insanın icinde un ufak oldum üzüntüden
Yakınız sabit çalışıyor yeri geldi aylarca gelip görmediği olduBaba işte de olabilirdi öyle düşünün evler yakınmış ve böyle durumlarda destek veren bir baba zamanlar her şey yerine oturacaktir
Her gece ona seni çok seviyoruz anne baba ayrı evlerde yasayacak istediğin her zaman görebilirsin diyorum kendini suçlu hissetmesin diye. İlk kez böyle yapınca afalladimHiç canınızı sıkmayın, vicdan yapmayın. Kumar basit bir şey değil. Ailem oğlunuzla aynı yaşta olduğum zaman ayrıldı sizide küçük oğlunuzun hissettiklerini çok iyi anlıyorum bu tarz şeyler yaşayacaksınız bazen can alıcı sözleride olacak bunları bu yolda kabul edin, geri vites yapmayın geçici bir dönem. Eski eşin baba olacağı varsa her türlü olur, bazı adamlar çocuktanda boşanıyor işte onlar evlilik bağı olsada işe yaramaz adamlar
Büyüdüğü zaman anne ve babasını aynı evde hatırlamayacak zaten, anılarında birlikte geçirdiğiniz zaman olmayacak bu yüzden söyledikleri anlık şeyler.Her gece ona seni çok seviyoruz anne baba ayrı evlerde yasayacak istediğin her zaman görebilirsin diyorum kendini suçlu hissetmesin diye. İlk kez böyle yapınca afalladim
İnşallahÜzüldüm. Ayrılık en çok çocuklar için zor bu bir gerçek. Ama haklı gerekçeleriniz varmış. Alışır elbet.
Gören tanık yok diye boşamadi hakim. Ben adliyede çalışıyorum bir ihtimal düzelir sandı biziNeden Red edildi dava?
Gören yok dedi hakim. Bende adliyede çalışıyorum sanırım barisiriz sandı mesaj kayıtları ikrar hepsi vardı ama tanıklar gözleri ile görmedi diye red verdiYa kumar oynayan adamdan nasıl bosamadilar sizidaha geçerli bir sebep olamaz yani kurtulan yok bu illetten
Ona sorsanız adam mı öldürmüş yoksa aldatmış mi maddi sebebten kimse kimseyi boşamaz diyor eş kişisiIyi bi baba olsaydı çocuğunun rızkını kumarda yemezdi. Adam olsaydı da evine çocuğuna vaktinde baksaydı. Şimdi çocuğu babasından ayırdın diye size vicdan yaptırmasına izin vermeyin.
Ne yapacaktınız? hayatınız onun kumarı yüzünden titanic gibi batarken keman mı çalacaktınız hayret bi şey.
Bir yıldır ayrıyız ilk kez olunca dumur oldumAdam çoluğunun çocuğunun rızkını kumarda yemeseydi. Şimdi saçma sapan laflar etmesine izin vermeyin kapatın çenesini. Üzülmenize gerek yok bence çocuk alışır kumarbaz adamla aynı evde yetişmesindense.
Parkta onca insanın içinde deyince tuhaf oldu. Oğlum yeterki mutlu olsun ben onun geleceğini düşünerek bu adımı attimBüyüdüğü zaman anne ve babasını aynı evde hatırlamayacak zaten, anılarında birlikte geçirdiğiniz zaman olmayacak bu yüzden söyledikleri anlık şeyler.
Hiiiç olma, alabiliyorsan pedagogdan bir danışmanlık alBir yıldır ayrıyız ilk kez olunca dumur oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?