Çocukken yaşadığım kötü olay ve bitmeyen etkisi

Küçükken komsumun kızı ile oyun oynardik. Evlerine gittim bir kere çok kilise ama doktorculuk oynadık.
Sen hastaymissin şuraya uzan ben seni ameliyat edicem ..
Sonra cinsel organima dokunup burasi agriyormus aç bi bakiyim dedi .
ne kadar salakmisim bende neyse ki cikartmiyordum üstümü ama cekistirdigini zorla açmak için uğraştığıni hatırlıyorum.

Bugün lezbiyenleri görünce hep aklıma gelir. Demek ki gerçekten kucuklukten gelen durtulermis derim..

Gecmis olsun.
Kan gordum demissiniz fiilen bir mudehale yaptilarmi?
Sizde buyuk iz birakmis umarim atlatirsiniz.

Komuşunun kızı lezbiyen değilmiş, muhtemelen o da bir taciz kurbanı, üstelik taciz eden kişi ona çok yakın olan ve güvendiği biriymiş ve durumu normalleştirmişler.

Gerçekten çok üzücü...

Ben istanbulda yaşıyorum çevrem de az değildir hani.
taciz olayını yaşamayan bayan yok gibi bir şey. Arkadaşlarıma bi taciz anımı anlatsam eminim devamında bana da su oldu diye anlaticaklari bir hikaye vardır.

En son vapur da tacize uğradım karşı koyunca denize atılmakla tehdit edildim. Mavi MarmaraYdı ve tek bir kamera dahi olmadığını öğrendim.
200 kişilik olduğunu farzediyorum vapurun
tek bir kişi geldi yardımıma. Ve diğer insanlar sadece hayretle izledi.
Vapur iskeleye yanasana kadar sürgülü kapıyı ittirerek kendimi tacizciden korudum ve cami bile kırdı bana saldırmak için. Evet tüm bunlar olurken herkes film seyreder gibi seyrediyordu. Ne zaman ki cam kırıldı vapurdaki çalışanlar müdahale etti.

Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz insanlar yardım etmek istemiyor başını çeviriyor çünkü korkuyorlar ve bu yüzden her gün artıyor bu olaylar . ALLAH sonumuzu Hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…