Çocukken Tacize Uğradığını Söyleyenlere İnanın Lütfen

Şimdi sen yazınca baktım ilk defa duydum.kanım dondu resmen.

Cuma cumartesi günleri ergenler sonra orada burada geyiğini yapmak için yeni üye olup direk böyle bir konu ile giriş yapıyorlar. Sonra da buradaki herkes fake olduğunu düşünüyor. Her hafta sonu 1-2 tane böyle geliyor. Ben girdim o konuya baktım yeni üye baktım konu taciz o gün sanırım cumaydi çıktım okumadım bile.

Amin Myrah. Yorumun çok iyi geldi

Çok üzüldüm sadece şuan ayakları üstünde duran bir kadın gördüğüm için mutlu oldum. Evet bilinçlendirmek lazım. Hangi bölgelerin özel oldugunu, dokunmak isteyen olursa korkmadan söylemeleri gerektiğini.. Malesef insanlar kötü çok kötü

Tanidigim biri var erkek 4 yaslrinda baslamis abisi tecavuz etmeye yaklasik 6 7 sene boyunca kndi kanindan kardesine! Onceden boyle seyler hikaye gibi gelirdi. Insanlari tanidikca onlardan tiksiniyorum. Neyse bi eklemede ben yapayim erkek cocuguna yapilamaz gibi dusunmeyin. Ogullarinizi da kizlariniz kadar koruyun. Kucucuk bebege hallenen sapik erkek kiz ayirir mi hic!

Bence çok dıkkat edılmelı benımde babam ben bebekken vefat ettı annem dayı dedıgım ınsan ve ben beraber yasıyorduk bakıcı bakıyordu onlar calısıyordu bakıcının olmadıgı gunlerde dayımın oldugu gunlerde tam hatırlamıyorum 4.5 yaslarımdı anaokulundan oncekı senelerde annem yokken öz dayım oramı buramı eller annen gelınce soyleme derdı bende kucugum ya bırsey soyleyemezdım annemde anladı mı yoksa baska bırsey mı oldu bılmıyorum anaokulunda benı yatılı anaokuluna verdı sonra evlendı vb. Ben sımdı evlendım kendı cocugum oldu kımsenın evıne gıdıp gelmem dogru duzgun kızıma da cok dıkkat edıyorum kımın ıcınde nasıl bır ınsan var dısarıdan gorunmuyor dıkkatlı olmak gerek ınsanın oz dayısı halası babası bunları yaparken.

öğretmenimmm
tüğlerim diken diken oldu okurken.gözyaslarımı tutamadım sakın yanlıs anlamayın acıdıgımdan değil sinirden aktı yaslarım.o annen nasıl pir pislik bunları duydugu halde sesi cıkmamıs ualnnn ben olsam dayanır kapılarına azına yüzüne tükürür evire cevire döverdimm hatta beter yapardım.ama taktır ediyorum sizi öğretmenim herseye ragmen harika bır meslek sahıbı olmussunuz.sizin ellerinizden ayaklarınızdan öperimm öğretmenimm.hayatınızda cok cok basarılar dilerim.evlenirken acele etmeyın bundan sonra üzülen siz olmayın.sizin daha cok isiniz var bu cocuklarda öğretmenim.saygılar sunarımm.

Bir sapigin, neden sapıklık yaptığını, sapikliga maruz kalan kişiden açıklamasını istemek.... İlginç birisiniz gerçekten.
Size şöyle bir aciklama sunabilirim: Teyzemin KIZI, annesi ve babasının yaptıkları şeyleri benimle yapmak istediğini söyledi ve yanyana yattigimiz için yapmaya kalkıştı.
Anlatabildim mi
Çocukken tacize uğramayan kişiler ya şanslı oldukları için ya da anne/babası dikkatli oldugu icin tacize ugramamislardir. Her ailede mutlaka böyle en az bir sapkin eğilimli kişi vardır ve mutlaka gücünün yettigi herkese musallat olur.
Tabi ki çocuğunuzu " fanus" içinde yetiştirmeyin ama tacizin bu toplumda ne kadar yaygın olduğunu da unutmayın.

Allahim nekadsr kötü bir olay artik ne diyecegimi bilmiyorum aylardir haber seyiretmiyorum zaten böyle seyleri duymamamk icin ama her yerde oluyor maalesef. Simdi benim bir cocugum var ikincisi olunca onlari bas basa birakmicam oynamaya yada tv izlemeye yada beraber ödev yapamicaklar nekadar kötü. Sanki önceden bu olaylar daha mi au oluyordu yoksa insanlar mi cesaretsizde kimsenin haberi olmuyordu. Allah topununda belasini versin

Fazla da pimpiriklenmeyin çocuklarınızı yalnız bırakabilirsiniz herkes sapkın olacak değil ya.Bunları okumak gözünüzü açar kendi çocuklarınıza güvenmemenize neden olmasın.Ayrıca eskiden de oluyordur ama cesaretsizdik medya yoktu kimsenin sesi çıkmazdı anlayanlar anladığını çaktırmıyordu filan...

Allah amcanın belasını vermiştir umarım? Eskiymiş konun açtım okudum allahın belaları ya hiçbiriyle görüşmediğini umuyorum...

Ya bence o kani bozukluk. Abim yok ama kuzenlerim var. ayni evde de kaldik ayni odada kaldik hatta kucukken. Kardesinden de korumaya calisirsak kafayi yeriz. Yani ben elmden geldigince karakterli yetistiririm. Ama iste hic olmayaca bir sey gibi dusunmeyecegiz. Cocuklarmizin davranislarinda bi bozuklk oldugunu gordugumuzde sebebini anlamaya calosmamiz lazim.mesala o soyledigim kisi cok farkli yollara sapmis yasadigi travadan dolayi. Bi annenin durup dururken.cocugunda gordugu bu seylerde anormallik oldugunu anlamasi lazim. Ki anlatmista. Basta inanmamislar simdi inaniyolar ama hala ayni evde ysatiyolar. Yasi kucuk hala evden ayrilamiyor en son esirgeme yurduna alinmisti suan ne durumda bilmiyorum konusmadim bayadir :/

Güzel yorumun ve yanımda olduğun için teşekkür ederim Aysahh.
Ben annemle babamı, Allah'ın rızasını kazanmak için affettim. İleride anne olursam, çocuklarıma sevgimi gösterirken cimrilik etmeyeceğim ve onları her türlü tehlikeden Allah'ın yardımıyla koruyacağım. Evliliğe yeniden cesaret edemiyorum ama bakalım zaman ne gösterir bilinmez. Allah, kendini koruyamayan tüm kadın ve çocukların yardımcısı olsun

Ne söylesem eksik, ne söylesem yaranın kabuğunu kanatır.

Eniştemin beni taciz ettiğini (11 12 yaşlarımdayken) anneme söylediğimde bana çok kızmıştı. Sanki benim suçummuş ben kaşınmışım gibi
Siz bu yılda o yaşta olsanız olay gene olsa belki anneniz inanırdı.Sonuçta o zamanlar kimse inanmak istemiyordu herkes cesaretsizdi ve toplumdan korkuyordu...

Cok guzel yazmissin sapigin erkegi kadini yok haklsin butun yazdigini okudum .((Kör oldum evlendim yazmissin gercekten görme yetini kaybettn sandim orda kendmie güldüm.)))

Defne,
29 yaşında boşanmış bir kadın olarak, 18 yaşımdaki genç kız halime şöyle bir uzaktan bakınca, ''Kör olmak'' deyimi cuk oturdu. :)

Siz bu yılda o yaşta olsanız olay gene olsa belki anneniz inanırdı.Sonuçta o zamanlar kimse inanmak istemiyordu herkes cesaretsizdi ve toplumdan korkuyordu...
Ama o yaştaki çocukları korkutmak daha kolay. Anneni kardeşlerini öldürürüm diye korkutulursan, arada cebindeki bıçağı çıkarıp silerken görürsen kimseye anlatamazsın. Belki benim gibi yılllaaar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…