Çocukken Tacize Uğradığını Söyleyenlere İnanın Lütfen

Son olarak, çocuğunuzu annenize kvdenize meat ettiğiniz de de sıkı sıkı tembihleyin asla çocuğu başkasına bırakıp başka biryere gitmesinler. Ne yazık ki böyle bir durum da var. Siz güvenip birakiyorsunuz ama anne veya kv veya anane babane vs. Aynı özeni gostermeyebiliyor dikkat etmiyor konduramiyor.

Benim kızım bi suç işleyince bazen yapmadım diyo yalan söylediğini anlayınca kızım kötü bişeyde yapmış olsan söz kızmıycam ama yalan söylersen kızarım diyorum.hemen doğruyu söylüyo ve hemen sarılıp teşekkür ediyorum doğruyu söylediği için.bidaha yapma olurmu diyorum.benim annem öyle yapardı bana.

Çok doğru bir çağrı olmuş, şu sitedeki kadınların en az %90'ının hayatının herhangi bir döneminde tacize uğradığından eminim. Çocuklarınızı dinleyin, onlarla onların anlayacağı dilde konuşun. Link vermek doğru mu bilmiyorum ama şu linke bakmakta fayda var;

http://www.underwearrule.org/default_tr.asp

Linki inceledim. Çok başarılı buldum. ''iç çamaşırı'' sözcüğünü kullanmak çok mantıklı. Böylece çocuk somut bir şekilde en mahrem bölge sınırını nasıl ayırt edebileceğini bilir.

Çok üzüldüm. Adınız gibi güçlü olursunuz inşallah.

Doğru söylüyorsun
Sonradan gurme,o halasının tacızıne ugrayan kıza bnde ınandım neden inanmayayım ki?!

Bazı kişilerin hayatları mükemmel olabilir. O insanların hayatlarını da mükemmel ve hayatında hiç bir olumsuzluk yaşamamış sanıyorlar.

Herkesin hayatı ve karakteri aynı değildir
Kimi zeki kimi normal zekâlı
Kimi zengin,kimi fakir
Kimi merhametli,kimi acımasız

Yani farklı farklı hayatlar/yaşantılar var.

Ben bir solukta okudum ve sok oldum.
Yasadiklariniz gercekten agir seyler.
Benim annem bu konuda cok efhamlidir biz kucukken hic kimseye guvenmezdi sokakta oynuyorsak her an gozetlersi ve ben bunalirdim.
Simdi ayni seyi yegenlerime yani torunlarina yapiyor ve daha gecenlerde cok abarttigini soylemistim ama bu konulari okuyunca ona hak vermeye basladim.
Bir cocuga cinsel istek duyabilen ruh hastasidir.allah herkesi boyle sapiklardan korusun.

amin

13 yaşımda tecavüze uğradım benden 7 yaş birinden ve 3 yıl kimseye anlatamadım çünkü yaşadığımız yer kucuktu ve aynı zamanlarda bi kıza tecavüz olayı olmuştu kız dislandi okulda müdürler istemedi arkadaşları istemedi bende o olayı öğrenince kızın durumunu görünce bende dislanirim diye kimseye anlatamadım şikayetçi olamadım bana bunu yapan suan evlendi çocuğu var ve dışarıda mutlu mutlu geziyor biz her zaman kadını sucluyoruz kuyruk sallamasa yok etek giymese

Yaşadıkların akıl alır gibi değil. Sana bunu yapanı şu anda da görüyor olman, onun rahatça dolaşması.. Korkunç. Ve ne yazık ki, en az bunlar kadar korkunç olan, sindirilmek.. Zamanı geri alıp, yaşadıklarımızı silemeyiz. Yaşını başını almış cahil ve acımasız insanları da eğitemeyiz. Ama elimizin ulaşabildiği çocukların hayatlarına dokunmak, onlara başka türlü hayatların mümkün olduğunu gösterebilmek bizim elimizde. Benim hala umudum var.

Bunun üstesinden gelmeniz güzel güçlü bir kadınsınız. Bu kadar değildi ama ben de ilkokul zamanında bi erkek tarafından tacize ugramistim okulun son günüydü öğrenciler yani hepimiz dağılırken ben de niye beklemedim bilmiyorum o kapıda oluşan yoğunlugun içindeyim ve bir an da sağ bacagimda bir el hissettim döndüm baktım ve o pislik suratı gördüm hiç bir şey yapamadım zaten sessiz sakin kendi halinde biriydim ilk defa yaşadım o an ki şok böyle bişey sanırım ben şuan 24 yaşındayım bu yaşıma kadar eşim dışında kimseye anlatmadim onada mecbur kaldım ben o okulda ilkokulu bitirip ortaokuldan mezun olana kadar hep karşılaştım o pislikle sınıfa kapanmaya başlamıştım tenefüslere pek cikmiyordum. Bu bende psikolojik etki yaptı hem bir yandan hırçınlastım bir yandan içime kapandım özgüvenim gitti bakkala dahi tek başıma gitmek istemiyordum çocuk psikiyatrisine kadar götürüldum içime kapanisligim sessizligim falan ailem tarafından ilgi çekti onun için götürdüler oraya gittiğimde hatırladığım tek şey resim yapmaktı en çok sevdiğim şeydi hala daha öyledir ama anlatmadim. Bu yaşlarda yaptığı etki ise özgüven kaybı çalışma korkusu insanlardan kaçma korkusu tek başına bir yere gidememe korkusu eğer tek başıma mecburen çıktığım zaman sürekli arkamdan biri geliyomus hissi olur otobuslere metrolara tek başıma binmem biriyle bindigim zamanda oturamadigimda daha düzgün yerlere geçmeye çalışırım bir tek dolmuşa biniyorum o da nerde olursam olayım hep son durağına gider ordan binerim oturabilmek için işte bu durumlarda eşimin dikkatini çekti yani bana kızmıştı bir şeyden haberi yoktu halbuki hiç bir şeye karismiyosun insan içine cikmiyosun kimseyle kolay kolay konuşamam cekiniyorum derdim senin insanlarla diyalogun yok ki diye söylenirdi o yüzden anlatmak zorunda kaldım korkarak ya benden uzaklasirsa düşüncesiyle anlattım biraz rahatlamis gibiydim o istemeden alıstıgım durumu eşime anlatıp bana destek çıkmasıyla biraz toparladim kendimi ama eğer bende calissam belki daha çabuk atlaticam ben aileme soyleyebilirdim ilgili bi ailem vardı destek cikcaklarinada emindim ama böyle bir şey yaşamak bilmiyorum yaşamayan anlayamaz sanki yani garip duygular allah başka kimseye yasatmasin bundan sonra tek duam bu

Amin

Çok kötü zamanlar geçirdim birine deli gibi aşık oldum 5 yıl konuştuk bu durum yüzünden tüm hayallerim yıkıldı çünkü olay duyuldu. Bu gunume çok şükür evlendim 2 evladım var
Malesef benim umudum kalmadı . Cocuklarım için çok üzülüyorum çok korkuyorum.

Seni cok iyi anliyorum sana orada sarilmayan anne ablanin yerine buradan yuregimle sariliyorum dik durusunu asla bozma her zamn boyle ol kardesim. Sende beni kalbinle hissettin ve anladin biliyorum. Rabbim yasadigin herseyi unutman icin bu mumkun degil biliyorum ama bunun icin seni oyle biriyle karsilastirsnki bunlari dusunecek zamanin olmasn mutlu ol insallah

Konusa bahsi geçen kıza inanmadım ,inanmayacağımda.ama konusunda anlatılanlar tabikide gerçek hayatta oluyor.sizin yazınızda yaşanmışlık olduğunu bir defa okuyan anlar.16yaş tutarsızlığı başka birşey , çelişkili yazmak başka bişey.verdiği cevaplardan samimiyet görmedi birçok insan ki ensonunda zaten bu sebeplerden kapandı konu.herneyse aslında sizinde neden direk o bayanı ısrarla savunarak konuya başladığınızı anlamadım çünkü konuya inandı herkes sadece konu sahibi inandırıcı gelmedi pek zira böyle konularda eminim hassas olmayan insan yoktur,varsada insanlığından şüphe etmek gerekir.ben böyle kötü olaylara maruz kalmış insanlar için tek bir dua ederim , tacizcilerinin tecavüzcülerinin geberdiğini görmek nasip olsun onlara...

"babamın sütü çok acı" başlıklı haberi okuduğumdan beri hiçbir taciz/tecavüz haberine yalandır diyemiyorum. bu konuda uzmanların da dikkat ettiği ilk husus şu ki, eğer çocuk yaşına göre bilmemesi gereken bir şeyi bir ayrıntıyı biliyorsa, söyledikleri tutarsız dahi olsa o olayda değilse bile başka bir zaman yada şekilde birşeylere maruz kalmıştır. bir kere herşeyi geçtim yalan bile olsa bir çocuk tacize uğradığını iddia ediyorsa ortada zaten yanlış ve düzeltilmesi gereken bişeyler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…