• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Yapmak Ne Kadar Zormuş

slm kızlar bende pko olanlardanım ewlenelı 1 sene oldu basta 6 aykorunduk sonra korumadık ama olmadı ıkı aydır tedavı göruordum bu ay ara vermek zorunda kaldık ılaclar kıste cevrdıgı ıcın ılc bıtınce tekrar tedavıye dewam etcez ıns en kısa zamanda allahım ısteyen herkese bebek verir

cnmm pko ya da ibrahim saracoglu sogan kürü veriyor diye duydumm bi arastır istersenn adam allah ın izniyle hiçbirseyi kalmaz diyor her programda. hatta iletişim numaralarından ararrsan ücretsizz randevu verdigi günn telefonda sana uygun kürü kendisi anlatıyor.. :61:

merhaba canım saolasın ama ben onu yaptım ve soğan mideme dokundu gaz yaptı ekşime yaptı..içemedim..bi yeri toplarken bi yeri bozmayalım diye de bıraktım.. tekrar tşk :)

selam arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim bende kimse yazılanları okumuyo diye üzülüyodum:) ama hepinizin ilgisine cok sevindim. Dün dr a gittik ve 4 haftalık bebişimizi gördük henüz çoook minik ama insan acayip bir duyguya bürünüyo dr un boynuna atlıyasın geliyo ama pek o sıcaklıgı bulamadım kadında :S
Allahım a cok şükür ler olsun ki bu duyguyu yaşattı bize sizlere de yaşamyı nasip etsin inşallah. Canlarım soru soranlarınıza da tavsiyem kendinizi ve eşinizi strese sokmayın ayy bu ay da olmadı, neden olmadı.vs.vs .. diyip te üzmeyin birbirinizi. Yatakta yatmak bele yastık koymak vs. ben hiçbirine dikkat etmedim ama şunu biliyorum evet hemen gidip duş almak veya küçük abdeste cıkmam iyi olmuyo. Herşeyi oluruna Yaradana bırakın rızkı veren Allah Bebişlerimizi de kucagımıza almayı nasip eder inşallah kalın sağlıcakla.....

arkadaşlar 5gündür ovülasyon testi yapıyorum ve sonuç hep negetif çıktı 10dk önce 5. yani son testimi yaptım kopkuyu bir çizgi aranızda bu yöntemi denemiş olanlar varmı ? bugün itibariyle bir kaç gün daha düzenli ilişkiyemi girmek gerekiyor yoksa bugünlükmü o yumurtlama ?

eekızlar yok mu güzelhaberleri olan. benim beklenen bat 1 ekim. hayattaki en değerli varlığımın da doğum günü,belki onadoğum günü armağanı olarak bu güzel haberi veririm belli mi olur..

bence hic korkuya kapilma bende ayni sorunu yasadim 3. ayim da oldu, ama pozisyonda cok onemli ve yumurtlama donemine de dikkat et regli olduktan sonra gun asiri birlikte olmayi deneyin birde , ben bu yontem sayesinde hamile kaldim inss darisi isteyenlerin basina

Öncelikle hamile arkadaşlara Allahtan sağlıklı ve hayırlı hamilelikler, sonucunda da nurtopu gibi sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum :66::66::66: Ben de 5 aydır bebek için çalışıyorum ama henüz sonuç alamadım :59: En son 24 ağustosta regl oldum, bakalım herhalde gecikirsem 1 hafta 10 gün kadar sonra test yapıcam, hiç zannetmiyorum olacağını ama umut işte :97: Psikolojik olarak en rahat olduğum ay bu aydı, ilk defa eşim de bu ay daha istekliydi... İnşallah en kısa zamanda bizler de anne adayı oluruz, hayırlısıyla doğururuz bebişlerimizi kızlar... Ben her duamda hem kendim, hem de isteyen herkes için yalvarıyorum Allah'a, inşallah meleklerimizi en kısa zamanda bizimle buluşturur...

thereman, başlıktaki tüm mesajları okumadım ama ilk mesajın oldukça bencilce ve hiç de iyi niyetli değil.. 2 aydır canla başla uğraşıp bir sonuç alamamışsınız.. bu işin en sağlıklı ve en problemsiz insanlarda bile 1-2 ayda olma ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu bildiğinden eminim.. 2 aydır canla başla uğraşmak diye bir şey yoktur.. 2 aydır deniyor olmak vardır.. canla başla uğraşmak olsa olsa 2 senedir yapılan bir şey olabilir.. senin 2 aydır canla başla yaptığın şey "uğraşmak"sa, burdaki bir çok insanın 2 yıldır, 5 yıldır vs yaptığı şey ne? "eğlenmek" mi? insanların canını yakmaya çalışmak bu kadar kolay olmamalı.. yazık..

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 2 aydır çocuk yapmak için canla başla uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Oysa ben ilk denememde başarılı olacağımızı düşünüyordum hep. Bu ay da olmazsa ümidimi yetireceğim artık. Yaşım 30. Çalışmalara başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim. Doktor herşeyin normal olduğunu hatta çift yumurtladığımı söyledi o ay. Ama sonuç yok. Doktorun göremediği başka bir sorunum olabilir mi sizce ne dersiniz?

sen iki ayda bıkıp hemen vazgeçersen senelerdir çocuk hasretiyle yananlar bekleyenler daha sana nasıl kızmasın canım..hemen çocuk olmasını beklemek zaten yanlış...bence bir an önce dua et ve allahım bana hayırlı zamanda hayırlı evlad nasib et de.. yoksa belki çocuğun olacak kaybedeceksin belki düşük yapacaksın hemen olsun demek allahada bi yerde karşı gelmek demek..psikolojik demekkiki hiçbi sorun yokken allah vermiyor belkide doğru zaman değil..bekle sabırlı ol ve hayırlısını iste:49:..bizde ilk denediğimizde olmadığı sonra ara verdik sıkıntılar yaşadık bir yıl iyikide o zamanda olmadı dedim şimdi bu sene pat diye hamile kaldım..herşey allahtan bunu unutmayın..:20:

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 2 aydır çocuk yapmak için canla başla uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Oysa ben ilk denememde başarılı olacağımızı düşünüyordum hep. Bu ay da olmazsa ümidimi yetireceğim artık. Yaşım 30. Çalışmalara başlamadan önce doktor kontrolünden geçtim. Doktor herşeyin normal olduğunu hatta çift yumurtladığımı söyledi o ay. Ama sonuç yok. Doktorun göremediği başka bir sorunum olabilir mi sizce ne dersiniz?

canım aynı durum bendede oldu bende iki taraftada yumurtalar oluşmuştu ama kısmet olmadı bizde çok istiyoruz rabbim ne zamana kısmet edecek bakalım inşaallah bütün hamile kalmak isteyenlere versin rabbim ben yarın yine gidiyorum doktora bakalım ne diyecek....

sevgili iadara82, mesajını okuyunca çok üzüldüm. böyle bir algı yarattıysam çok üzgünüm ama bu kadar ağır bir dille beni suçlamasaydın keşke. çok isteyen bir anne adayı için 2 ay, 2 yıl, 5 yıl hepsi geçmek bilmiyor. Örneğin bu ay 4. ayım ama yine birşey yok. Belki 4 senem daha geçecek, belki de hiç çocuk sahibi olamayacağım. Burdaki paylaşımlarımda amaç birbirimize destek olmak, birbirimizi bilgilendirmek. bir insanı kıracak, dalga geçecek bir niyet barındıracak en son insanım. Hele böylesine hassas bir konuda. Birinin ahını almak bana çok ağır geldi sanırım. Ben aranızdan ayrılıyorum. Umarım bekleyen herkese Allah hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eder. Sağlıcakla kalın.

theraman, ahımı almadın.. allah yolunu açık etsin, inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olursun.. ben yeni evliyim, tedaviye önümüzdeki ay başlayacağım.. ama en yakın arkadaşım 6 yıldır evli ve sorun tespit edilememesine rağmen, aşılamadan tut, soğan kürlerine kadar herşeyi denemesine rağmen hala çocuğu olmadı, onun yaşadıklarını biliyorum.. ben kendi adıma değil, onun adına içerledim.. ve onun durumunda olan, olma ihtimali olan herkes adına. onun durumunda ben de olabilrim, sen de olabilirsin.. belki de kötü niyetli değildin.. ama bu kadar hassas konularda "2 aydır canşa başla uğraşıyorum" diyecek kadar iyi niyetli olmak da yanlış.. umarım anlatabilmişimdir, umarım başlığa girip bunu okursun.. ben de üzüldüm böyle bir diyalog yaşanmasına, ama yazmadan da edemezdim.. tekrar, yolun açık olsun, nurtopu gibi bebeciklerin olsun.. allah gönlüne göre versin..

allah hepimizin gönlüne göre verir umarım. o ifadeyi kullanırken amacım yumurtlama günlerine dikkat ederek çocuk sahibi olmaya çalışıyoruzdu. yoksa başka bir niyetim yoktu. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayım lütfen. benim bu ay 4. ayım. reglime 1 gün hala prediktör le test yaptım negatif çıktı. şu an 1 günüm geçti. Sağ kasığımda böyle rahatsız etmeyen ama sanki ordaki kaslar geriliyor gibi bri ağrı hissediyorum son bir haftadır. nedenini anlayamadım. prediktör hassas bir test, hamile olsam çıkardı diye düşünüyorum. ağrı arada bacağıma kadar vuruyor. iadara82 yeni evliyim demişsin, neden bu kadar erken tedaviye başladın?

allah hepimizin gönlüne göre verir umarım. o ifadeyi kullanırken amacım yumurtlama günlerine dikkat ederek çocuk sahibi olmaya çalışıyoruzdu. yoksa başka bir niyetim yoktu. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayım lütfen. benim bu ay 4. ayım. reglime 1 gün hala prediktör le test yaptım negatif çıktı. şu an 1 günüm geçti. Sağ kasığımda böyle rahatsız etmeyen ama sanki ordaki kaslar geriliyor gibi bri ağrı hissediyorum son bir haftadır. nedenini anlayamadım. prediktör hassas bir test, hamile olsam çıkardı diye düşünüyorum. ağrı arada bacağıma kadar vuruyor. iadara82 yeni evliyim demişsin, neden bu kadar erken tedaviye başladın?

Merhaba,
Allah herşeyi gönlünüze göre versin.
İdrarda gebelik testi geç sonuç verir.
Benim 2. hamileliğim idrarda neredeyse 3. haftada çıktı.
En garantili olan kan testi.

Ben 29'um, eşim 35.. 18'imden beri PKO'luyum.. Tedavi süreci uzarsa diye çok korkuyorum, vakit kaybetmek istemiyorum.. Zaten doktorum da "böyle bir durum varken bir de korunmanın anlamı yok, çocuk istiyorsanız beklemeyin" dedi.

Duygusal hassasiyet gösterdim sana karşı çok, özür dilerim ben de..

Back